To sam gledao, al obično izostave neke, pa sam želeo da čujem l saznam lično od korisnika koji koriste, to mi je najmerodavnije.prema spisku kanala, koji je linkovan u poruci odmah iznad tvoje, ne
Da li ov app može da se instalira na Xiaomi Mi TV Box S (3. gen)? Imam 4 TV u kući, a od A1 mogu da dobijem samo za 3 pa sam razmišljao da uzmem ovako nešto. Nijedan TV mi za sada nije smart
Koliko sam ja upratio, novi NET TV Premium + a i ostali EON imaju 1 TV + 3 uređaja i to 1 istovremeno.Takođe, Xplore je bolja opcija za domaćinstva sa više TV-a (5 uređaja ukupno, tri istovremeno) , dok EON nudi 2 TV-a + 5 drugih uređaja, s tim što svi mogu istovremeno.
Da li možete da mi kažete zašto sportski prenosi kasne po 15 sekundi, to je pre snimak nego prenos.Ja imam info samo o tehnickim stvarima
Ok, hvala na odgovoru@drale7793 jer je takva vrsta tehnologije, ukratko. ako se ne varam, već je objašnjeno u temi
ostali: nije tema za poređenje sa konkurencijom
Jesi li probao sa VPN-om?Apsolutno ne radi bila sam u drugoj zemlji i nece da pusti da se gleda ni jedan kanal... Pa zašto onda da se plaća nešto što ne može da se gleda bilo gde?
Da i to sa vise različitih vpn ali ne radi..Jesi li probao sa VPN-om?
Koja je to glupost... Peoputovala sam skoro celu evropu sa EON i svuda je radio, sad ne znam kako je ali pre par godina vrhunska platforma za bilo gde, kakve veze ima gde si ako plaćaš redovno I imas TV app na telDavnih dana napisano ovde da ne može da se gleda van zemlje. I ne samo ovde.
Zaista neshvatljivo. Ogromna mana. Čak i da je zbog autorskih prava pa da razumeš da neki filmovi ili sportski prenosi ne mogu, ali da nijedan kanal ne radi, to nema opravdanja.Koja je to glupost...
To su odlične vesti.Stigla oprema. Nadam se da cu uspeti da podignem sve pre network freeza. Da bude gotovo do sredine decembra.
A pogotovo frustrira kada neće da se uloguje. Evo 2 puta preko telefona i 1 na TV ma kakvi samo izbaci OK i vrti u krug.Opet mi se desilo da moram da se ulogujem na aplikaciji (koja ide uz box), mislim da je ovo drugi ili mozda i treci put za mesec ipo dana kako imam a1.
Sta je razlog ovome? Hajde, meni nije problem ali kako ce neki stariji ili manje vesti ljudi da to svaki put rade? Jedva im pokazes kako da ubodu kanal a kamo li da se loguju preko QR koda ili slicno 😀
Probaj da na svakom odrediš drugi profil i postaviš ga kao podrazumevani.Koristim xplore tv par dana,instalirao sam aplikaciju na 3 xiaomy tv boxa kada napravim listu kanala za svaki box posebno i učitam je u jedan box tada je ista lista i u ostala dva.Znači nemogu da imam posebne lista kanala za svaki box.
Ima li kakvo rješenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari