Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

prema spisku kanala, koji je linkovan u poruci odmah iznad tvoje, ne

Da li ov app može da se instalira na Xiaomi Mi TV Box S (3. gen)? Imam 4 TV u kući, a od A1 mogu da dobijem samo za 3 pa sam razmišljao da uzmem ovako nešto. Nijedan TV mi za sada nije smart

Kod mene radi na Mi stick 4k. Instalirao sam čak i na HPH07, mts-ov, ali nije baš idealno.

No, nakon par dana korišćenja, moram da priznam da je Xplore TV platforma inferiorna u odnosu na EON.

Ali s obzirom na cenu, SBB (5400, 6 meseci pola cene) košta 113 hiljada na 24 meseci, a A1 košta 52 hiljade(3500, 9 meseci 1 dinar) za manje više istu uslugu, s tim što A1 nudi i optički internet, uopšte ne žalim.

Takođe, Xplore je bolja opcija za domaćinstva sa više TV-a (5 uređaja ukupno, tri istovremeno) , dok EON nudi 2 TV-a + 5 drugih uređaja, s tim što svi mogu istovremeno.

Poslednja izmena:
Nisam znao da su to promenili, hvala na informaciji.

Apl8acija za Apple TV bi mi resila sve probleme, ovako moram da kupujem dodatni box… Kad pominjete broj uređaja, mislite na broj uređaja na kojima je aktivna aplikacija, bez TV boxova?

Što se tiče A1, 5 uređaja ukupno, bilo koje vrste, od kojih je 3 moguće koristiti istovremeno.

Za SBB nisam siguran s obzirom na promene.

@drale7793 jer je takva vrsta tehnologije, ukratko. ako se ne varam, već je objašnjeno u temi

ostali: nije tema za poređenje sa konkurencijom

Sta mogu da ocekujem, vrv cu posle 15 god preci sa sbb-a na Xplore platformu? Koliko je losije? Ono sto mi je rekao agent je da nemaju video klub vec hbo max mora da se instalira.. Uzecu najjaci paket. Hvala.

Možeš da očekujem upravo ovo što je VMI nekoliko postova iznad napisao ( ja bi napisao potpuno isto kao i on). EON aplikacija je stvarno mnogo bolja, ja se evo posle mesec i više dana još privikavam na Xplore, ali je razlika u ceni tolika da se nisam razmišljao. Meni je SBB na kraju nudio 12 meseci ali nisam posustao. Nema N1, nova, Insajder i sl. Privikavam se 🤣🤣🤣

Opet mi se desilo da moram da se ulogujem na aplikaciji (koja ide uz box), mislim da je ovo drugi ili mozda i treci put za mesec ipo dana kako imam a1.
Sta je razlog ovome? Hajde, meni nije problem ali kako ce neki stariji ili manje vesti ljudi da to svaki put rade? Jedva im pokazes kako da ubodu kanal a kamo li da se loguju preko QR koda ili slicno 😀

Davnih dana napisano ovde da ne može da se gleda van zemlje. I ne samo ovde.

Pišite sugestije na njihov twitter nalog i možda ukapiraju 😃

samo da proverimm da li se desilo nesto po pitanju 50 FPS na sportskim kanalima - pre mesec dana samo 8 je radilo u 50fps, svi ostali (i bas oni koje ja gledam) su bili 25fps (sto mi je prvi deal breaker da uzmem paket ponovo)?

Stigla oprema. Nadam se da cu uspeti da podignem sve pre network freeza. Da bude gotovo do sredine decembra.

Jedno pitanje za xplore app... Da li ima neka mogućnost da kad vršim pregled kanala da ne moram svaki put da kliknem na dugme u gornjem desnom uglu da bi mi se pojavio meni sa kanalima jer je stvarno smarajuce da ako želim da pratim na 3 kanala šta se dešava ja svaki put moram da kliknem to gornje dugme da bih videla meni... Na eon kada izadje meni sa kanalima na desnoj strani ekrana mozes da biraš kanale i vršiš pregled programa I meni se ne sklanja, a ovde je baš smor da svaki put moram da kliknem to dugme... Jel moze meni sa kanalima da se ne sklanja kod odabira programa nego da se meni skloni sam nakon 10ak sekundi zadržavanja na jednom kanalu, a u međuvremenu mogu da menjam kanale kroz meni pa kad nadjem sta cu da gledam ostanem na kanalu a meni se sam skloni? Hvala

Kad se germani vrate sa odmora 😁

Apropo pitanja za rad van granica zemlje nije mi jasno kako ljudi ne shvataju da je oravo emitovanja samo na teritoriji Srbije
To što radi eon ne znači da je to normalno. Eon korisitim redovno u grckoj ali nije to da tako treba da radi.

Opet mi se desilo da moram da se ulogujem na aplikaciji (koja ide uz box), mislim da je ovo drugi ili mozda i treci put za mesec ipo dana kako imam a1.
Sta je razlog ovome? Hajde, meni nije problem ali kako ce neki stariji ili manje vesti ljudi da to svaki put rade? Jedva im pokazes kako da ubodu kanal a kamo li da se loguju preko QR koda ili slicno 😀
A pogotovo frustrira kada neće da se uloguje. Evo 2 puta preko telefona i 1 na TV ma kakvi samo izbaci OK i vrti u krug.

pobrisan off-topic. držimo se teme

Koristim xplore tv par dana,instalirao sam aplikaciju na 3 xiaomy tv boxa kada napravim listu kanala za svaki box posebno i učitam je u jedan box tada je ista lista i u ostala dva.Znači nemogu da imam posebne lista kanala za svaki box.
Ima li kakvo rješenje?

Koristim xplore tv par dana,instalirao sam aplikaciju na 3 xiaomy tv boxa kada napravim listu kanala za svaki box posebno i učitam je u jedan box tada je ista lista i u ostala dva.Znači nemogu da imam posebne lista kanala za svaki box.
Ima li kakvo rješenje?
Probaj da na svakom odrediš drugi profil i postaviš ga kao podrazumevani.

Nazad
Vrh Dno