Ulrich
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.12.2020
- Poena
- 185
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X & DeepCool AS500
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- 32 GB (2x16GB) Kingston Fury Renegade 3600Mhz
- GPU
- XFX 7900XTX Merc 310
- Storage
- Samsung SSD 860 EVO 1TB & Kingston SKC 600 512GB & Seagate Barracuda 4GB,2GB
- Zvuk
- Creative Sound BlasterX G5 & Genius SW-G2.1 1250 & Samson SR850
- PSU
- FSP Hydro G PRO ATX3.0 1000W
- Kućište
- Sama Ark
- Monitor
- Gigabyte M32UC & Philips 325E1 & Philips 272E1GAEZ
- Miš & tastatura
- A4Tech W60 & Redragon Vishny
- Laptop
- Asus Tuf A17
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy M51
- Pristup internetu
- Optički internet
Pa ako te kamere npr svake nedelje ili svaki dan snime moj auto koji vozi npr moja sestra koja nema zabranu,oni ce mene 100 puta da zovu da se stalno izjasnjavam da nisam vozio ja nego moja sestra koja nema zabranu? 😄
Ili teoretski,i da vozim ja auto,oni me zovu da se izjasnim,ja kazem nisam ja vozio,moja sestra je 🤣...kako ce oni da znaju ko je zapravo vozio?...da ne bude zabune,samo retoricki pitam,necu to da radim u praksi 😁
Ali onaj prvi pasus nije retoricki,zaista ce vise ili manje neko drugi uz moje porodice ko nema zabranu da vozi moj auto kojim sam napravio prekrsaj....pa nece valjda auto da mi stoji u garazi 8 meseci bez da ga i jednom pokrenem?....ulenjice mi se VTEC 😄
Ili teoretski,i da vozim ja auto,oni me zovu da se izjasnim,ja kazem nisam ja vozio,moja sestra je 🤣...kako ce oni da znaju ko je zapravo vozio?...da ne bude zabune,samo retoricki pitam,necu to da radim u praksi 😁
Ali onaj prvi pasus nije retoricki,zaista ce vise ili manje neko drugi uz moje porodice ko nema zabranu da vozi moj auto kojim sam napravio prekrsaj....pa nece valjda auto da mi stoji u garazi 8 meseci bez da ga i jednom pokrenem?....ulenjice mi se VTEC 😄
Poslednja izmena: