Šta je novo?

Vojvodjanska (OTP) mbanking

@Stiven pušten je još jedan in-app update pa zbog toga. Odeljak Kartice zamenjen je zahtevima, pod nazivom Digitalna banka. Takođe mi je uključen developer mode i radi sve. Jedino što karticama mora da se pristupi u podmeniju Ostalo.
Ma super je to, onda neka mi omoguce samostalno da aktiviram mbank, a ne da mi izbacuje gresku i da pise da odem do ekspoziture ili da zovem operatera, meanwhile subota proslo 13h ne radi nista 🙁

@Stiven pušten je još jedan in-app update pa zbog toga. Odeljak Kartice zamenjen je zahtevima, pod nazivom Digitalna banka. Takođe mi je uključen developer mode i radi sve. Jedino što karticama mora da se pristupi u podmeniju Ostalo.
Developer mode na Androidu?

Zaključujem da Developer mode na Androidu nije prepreka za rad m-Bank aplikacije dok na iOS jeste.

Nije. Meni je uključen uvek a aplikacija se nije do sada budila.
Edit: pišem za android

Otp banka daje besplatno odrzavanje i 5000 din uz prenos zarade (min 20.000 din) , uz odredjeni link (pozovi prijatelja).
Upravo mi je stigao sms.

Ako nekome treba link , slobodno neka mi se javi u PP da mu prosledim link i iskoristi ove benefite.

Heh tuzno, odgovorise mi da posto sam na Yettel mrezi nisam u mogucnosti da aktiviram samostalno aplikaciju da se logujem na mbanking, nego samo nedaj boze ako se ponovi operater / ekspozituira u toku radnog vremena 🙁

Ne znam koji je problem sa Yettelom, ali isti princip je u Raiffeisenu. No kod njih makar kontakt centar radi 24/7.

Novo ažuriranje aplikacije na iOSu.
Developer mode uključen.
Uspešno se logovao.
Možda su sredili. Probajte kod vas.

Kaze mi zena da joj ne dolaze notifikacije o potrosnji,ukljucujuci i platu.
IOS je u pitanju. Zna li neko nesto?

Kako se podnosi zahtev da se euro menja po srednjem kursu? Da moram da odem u neku filijalu ili je dovoljno da im posaljem e-mail?

Moraš da odneseš potvrdu iz firme gde se vidi da su ti tromesečna primanja iznad 180000 dinarai onda oni traže od nadležne službe da ti odobre povlašćeni kurs za evro, isključivo. Ako imaš ličnog bankara, njemu odneseš potvrdu i on dalje to prosleđuje.

Moraš da odneseš potvrdu iz firme gde se vidi da su ti tromesečna primanja iznad 180000 dinarai onda oni traže od nadležne službe da ti odobre povlašćeni kurs za evro, isključivo. Ako imaš ličnog bankara, njemu odneseš potvrdu i on dalje to prosleđuje.
Hvala puno

• Like
Reagovanja: iOS
Moguce je povecanje limita za bankonat do 550.000 din, vazi 24h kao i za ekvivalent u €.

Ako nekom treba kod za 5000 dinara za otvaranje racuna u otp banci uz prenos zarade od minimum 20.000 rsd i 12 meseci besplatnog odrzavanja bilo kog paket racuna (i najskupljeg) uz online otvaranje, neka mi pise u dm.
Kod vazi za otvaranja do 31.12.

Da li je neko imao problema sa inostranim plaćanjima (online kupovina) sa visa karticom OTP banke?

Ako misliš na virtuelni račun i karticu, mislim da je bilo jednom kad su tek uveli uslugu i to kod dodavanja kartice kao metoda plaćanja, ali je prošlo pri drugom pokušaju. Koji sajt? Možda se nalazi na blokiranoj listi banke, kao što je bio Apple-ov sajt i kupovina preko njega. Morao si da zoveš banku da ti omoguće plaćanje na nekoliko minuta da obaviš kupovinu.
Specifični su i imaju neke svoje principe, mislim na centralu banke, kako određuju koji sajtovi nisu bezbedni za kupovinu.
Skraćeno, pozovi banku 😃

Ako nekom treba kod za 5000 dinara za otvaranje racuna u otp banci uz prenos zarade od minimum 20.000 rsd i 12 meseci besplatnog odrzavanja bilo kog paket racuna (i najskupljeg) uz online otvaranje, neka mi pise u dm.
Kod vazi za otvaranja do 31.12.
a da li to važi i za preduzetnike paušalce, npr. svaki mesec da prevacim kao platu 20.000+rsd? Takođe ako neko zna koji je kurs za kupovinu evra za npr. praktik korisnike, na sajtu vidim samo jednu kursnu listu gde je prodajni kurs evra preko 120rsd

Specifični su i imaju neke svoje principe, mislim na centralu banke, kako određuju koji sajtovi nisu bezbedni za kupovinu.
Da, npr. iHerb ne prolazi, tretiraju ga kao "nebezbedan sajt"! Ako se dobro sećam, preko kontakt centra su mi odobrili "na sopstvenu odgovornost i bez prava na reklamaciju ako bude problema..."

a da li to važi i za preduzetnike paušalce, npr. svaki mesec da prevacim kao platu 20.000+rsd? Takođe ako neko zna koji je kurs za kupovinu evra za npr. praktik korisnike, na sajtu vidim samo jednu kursnu listu gde je prodajni kurs evra preko 120rsd
Nažalost, ne priznaju 241 kao šifru na osnovu koje isplaćuju novčane nagrade. Ako nemaš otvoren račun kod njih, bolje online video pozivom prvo otvori Prestiž pa tek onda spusti na Praktik posle godinu dana. Svakako ti je opcija i za Sinhro ukoliko ga planiraš (100 dinara mesečno). Interni prenos sa preduzetničkog Sinhro takođe ide pod šifrom 241 i koristi se e/mBanking za fizička lica. Uz njega može i Visa Business Platinum (za PayPal, 200 mesečno, dinarska, knjiženje u toku radnog dana po srednjem). Kurs je 118.70/116.50

Ako se vodi kao plata, tj uplaceno pod tom sifrom, onda vazi.
Ja sam otvorio prestiz paket jer on ima mnogo bolje benefite, godinu dana iskoristis to i spustis na nizi posle.
Ako ti treba kod, pisi da ti posaljem u privatnoj

Da li ne neko uspeo zadnjih par dana da otvori racun online? Rekoh da iskoristim promio ponudu za prenos plate, medjutim zaglavljen na pripremi dokumentacije...

Guglanjem nečeg drugog sam naišao na ovaj link, nigde ga drugde eksplicitno nema na sajtu:

Usput, jesu li sredili sve brljotine sa virtuelnim karticama o kojima sam čitao na ovoj temi, ili je i dalje poluproizvod? Značilo bi mi da sve pretplate koje imam prebacim na te kartice, jer su one razlog zašto mi je račun u Yettel banci još uvek u životu, a otarasio bih ga se.

Nazad
Vrh Dno