Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

🙁 Izgleda da cu, za sada, odustati od Kineskog Honora. Naduo mi lik cenu na 550e. Mno go 🙁

Da li je neko imao problem sa honorom magich 6 pro, da se ne čuje razgovor na zvučniku malom, tom za razgovore? Bukvalno toliko tiho da je ne upotrebljiv telefon. Nov je telefon, updejt urađen do kraja.

Dešavalo mi samo kad se nakvasi telefon. Čim se osuši vrati se na normalu.

Nisu mokre ruke. Jednostavno je takav telefon očigledno. Yetel mreža, isključen volte i skinuta folija, bolje je , al nije na nivou xiaomi 13t ili s21fe.

Zna li neko kada će update na android 16 za ovaj model

Pa dolazi sad 8, da kažeš ma ne vredi, ovaj su pustili niz vodu i odeš da kupiš nov...

Evo, januar 2026 👇

Prilozi

• RDT_20251212_2007292538571848126419681.jpg
    RDT_20251212_2007292538571848126419681.jpg
    117.1 KB · Pregleda: 59
Biću zadovoljan sa još jednim major updejtom na ovom fonu. Mada su mu updejti, koliko vidim na netu, planirani zaključno sa android 17.

Pa dolazi sad 8, da kažeš ma ne vredi, ovaj su pustili niz vodu i odeš da kupiš nov...

Evo, januar 2026 👇
Nemam nameru da menjam ovaj model još neko duže vreme. Sasvim sam zadovoljan za sada. Više me interesovalo jer smatram da je 400pro iako noviji model van ove magic kategorije. Ako smatraju Magic seriju flegšip modelima neka se tako i ponašaju.

I ja sam. Prvi put se baš baš dvoumim da li kada izađe 8 ga uzmem. Do sada sam redovno najkasnije na 2 godine menjao uređaj ali baš mi ovaj put nedostaju opipljivi razlozi za zamenu... Videćemo.

Takođe. U narednih godinu dana sigurno ne menjam, a za kasnije videću. Dokle god bude radio fluidno ne vidim potrebu za zamenom.

Nemam nameru da menjam ovaj model još neko duže vreme. Sasvim sam zadovoljan za sada. Više me interesovalo jer smatram da je 400pro iako noviji model van ove magic kategorije. Ako smatraju Magic seriju flegšip modelima neka se tako i ponašaju.
Dobili smo Android 16 3-4 meseca pre Samsunga ove godine, bukvalno ljudi lepo rade, svakih 12 meseci novi Android. I Honor 200 je dobio A16 pre Magic 5 Pro-a, noviji model, šta sad. Sad se priča da će MagicOS 10 za 5,6 itd zapravo biti bolji i bliži onom kao u Kini nego ovo što sad 7 i V5 dobijaju, ali videćemo.

Ja lično sam prezadovoljan kako Honor radi, očekivao sam, pravo da vam kažem, mnogo goru situaciju.

Mene je ovaj model razočarao samo što se kamere tiče. Gledao na dxo pre kupovine. Bukvalno u tom trenutku bio drugi na listi fon po oceni. Ali meni ništa spektakularno. Čak sam sa Vivo X80 Pro radio bolje fotke. Definitivno dxo ne treba uzimati kao reper.

To je odavno i više nego dobro poznato da dxo presuđuje u skladu sa "donacijama" i da ih uopšte ne treba uzimati za ozbiljno.

После годину и по дана, помешана осећања са овим телефоном. Уз мањак "кастомизације", највећу муку и даље имам са нотификацијама. Разумем да батерија траје колико траје, али пристао бих и на мање ако нотификације и рад апликација у позадини праве толико проблем.

Није ми омиљено да после сваког инсталирања апликације морам да улазим у подешавања и да јој дозвољавам све оно.
А и уз то, неке нотификације једноставно не стижу. Дођем кући са посла и видим нотификацију гугл календара на таблету, на телефону ништа.

Рецимо данас сам приметио нешто чудно. Брејв (хром) нотификације никад не добијам на време, једино кад уђем у апликацију, или на редит (??) рецимо.
Овај пут ми је случајно остао искључен нет, улазим на брејв, и тада ми стиже нотификација од пре једно сат времена, док сам био и даље код куће на вајрлесу. А стигла ми је док нисам имао нет. Којом логиком, где онда телефон држи ту нотификацију док ми је не покаже?

Za taj novac je kolega sa foruma mogao da kupi nov Magic 7 pro bez garancije.
Mnogo je za taj uredjaj
Sta mislis koliko nije mnogo obzirom da mora da se budzi pa neke aplikacije/notifikacije oce-nece. . . (sada ga je lik snizio na 450e)

Preskočio me .193, MOS 10 beta:

Prilozi

• Screenshot_20251216_150509_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20251216_150509_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    55 KB · Pregleda: 29
  • Screenshot_20251216_150530_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20251216_150530_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    107.9 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20251216_150534_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20251216_150534_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    109.8 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20251216_150538_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg