Za taj novac je kolega sa foruma mogao da kupi nov Magic 7 pro bez garancije.🙁 Izgleda da cu, za sada, odustati od Kineskog Honora. Naduo mi lik cenu na 550e. Mno go 🙁
U slucaju da uspem da flesnem osmicu, kakva je onda muka nabudziti?Nikakva šansa na MagicOS 9. Na 8 da.
Osmica je imala u "sebi" već taj snimač. Kasnije verzije su se usaglasile sa EU standardom. Da li je taj snimač toliko neophodan?!U slucaju da uspem da flesnem osmicu, kakva je onda muka nabudziti?
Nije toliko, ali bi mi olaksalo dosta muke. A sta to imam na devetci sto nemam na osmici? Samo nemoj da mi kazes AI zum.Osmica je imala u "sebi" već taj snimač. Kasnije verzije su se usaglasile sa EU standardom. Da li je taj snimač toliko neophodan?!
Odmah sam update-ovao na 9 tako da ne znam za razliku.Nije toliko, ali bi mi olaksalo dosta muke. A sta to imam na devetci sto nemam na osmici? Samo nemoj da mi kazes AI zum.
U slucaju da uspem da flesnem osmicu, kakva je onda muka nabudziti?
Da li je taj snimač toliko neophodan?!
Bilo bi lepo kada bi mi po mi pomogao. Sutra cu da se bacim da nadjem gde ima da se skine osmica.Mala. Zahteva desetak minuta cimanja.
Ja sam na 8.0.0.213, mogu da ti pomognem da ga aktiviraš.
Jeste.
Jesi li uspeo da flešneš na 8icu? I meni je snimač neophodan.Bilo bi lepo kada bi mi po mi pomogao. Sutra cu da se bacim da nadjem gde ima da se skine osmica.
Isključi AI privacy callDa li je neko imao problem sa honorom magich 6 pro, da se ne čuje razgovor na zvučniku malom, tom za razgovore? Bukvalno toliko tiho da je ne upotrebljiv telefon. Nov je telefon, updejt urađen do kraja.
Zašto se toliko kasni za 7 pro ili 400 pro?S obzirom da je krenuo .193 update ovih dana, sasvim sigurno u 2026.
Nemam nameru da menjam ovaj model još neko duže vreme. Sasvim sam zadovoljan za sada. Više me interesovalo jer smatram da je 400pro iako noviji model van ove magic kategorije. Ako smatraju Magic seriju flegšip modelima neka se tako i ponašaju.Pa dolazi sad 8, da kažeš ma ne vredi, ovaj su pustili niz vodu i odeš da kupiš nov...
Evo, januar 2026 👇
Dobili smo Android 16 3-4 meseca pre Samsunga ove godine, bukvalno ljudi lepo rade, svakih 12 meseci novi Android. I Honor 200 je dobio A16 pre Magic 5 Pro-a, noviji model, šta sad. Sad se priča da će MagicOS 10 za 5,6 itd zapravo biti bolji i bliži onom kao u Kini nego ovo što sad 7 i V5 dobijaju, ali videćemo.Nemam nameru da menjam ovaj model još neko duže vreme. Sasvim sam zadovoljan za sada. Više me interesovalo jer smatram da je 400pro iako noviji model van ove magic kategorije. Ako smatraju Magic seriju flegšip modelima neka se tako i ponašaju.
Sta mislis koliko nije mnogo obzirom da mora da se budzi pa neke aplikacije/notifikacije oce-nece. . . (sada ga je lik snizio na 450e)Za taj novac je kolega sa foruma mogao da kupi nov Magic 7 pro bez garancije.
Mnogo je za taj uredjaj
Mislim da je to i realna cena.Sta mislis koliko nije mnogo obzirom da mora da se budzi pa neke aplikacije/notifikacije oce-nece. . . (sada ga je lik snizio na 450e)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari