Detonate
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2023
- Poena
- 225
Ne jos uvek, ovo su opazanja sa os5. Mogu da zamislim tek na os6 kako je. 😁Jel si ubacio os6?
Ne jos uvek, ovo su opazanja sa os5. Mogu da zamislim tek na os6 kako je. 😁Jel si ubacio os6?
Nemam nigde nikog 😂 i iskljucivo bi nov, polovan ne bih jer otkud znam sta mu je kindzos neki radio, preveliki rizik. Cudi me da se najvise prica o x100 i x300, x200 kao da nije ni postojao u medjuvremenuAko imas nekog u Nemackoj, cesto ih ima na oglasima:
![]()
Kleinanzeigen – früher eBay Kleinanzeigen. Anzeigen gratis inserieren mit Kleinanzeigen
Kostenlose Anzeigen aufgeben mit Kleinanzeigen. Gebraucht oder Neu, Privat oder Gewerbe - Jetzt gratis inserieren auf Deutschlands meistbesuchtem Kleinanzeigen-Portal. eBay Kleinanzeigen ist jetzt Kleinanzeigen.www.kleinanzeigen.de
Nemam nigde nikog 😂 i iskljucivo bi nov, polovan ne bih jer otkud znam sta mu je kindzos neki radio, preveliki rizik. Cudi me da se najvise prica o x100 i x300, x200 kao da nije ni postojao u medjuvremenu
Rekoh ja onomad u nekoj temi(zaboravih u kojoj tačno) da Vivo ekran nije na nivou Oppa i Honora, naporan je.
Imao sam Vivo X100, X100 Pro i Vivo X200, i na sva tri mi je ekran bio loš/naporan za oči.
A isto to mi je rekao i prodavac/"uvoznik" kineskih telefona.
Dok na Honoru Magic 7 Pro i sad na Xiaomi 15 Ultri je odličan, i nemam nikakvih problema sa očima.
Onda moj mora da je Boe😉Nemoj Tianma da te cuje... 😂
Sad probao rezervne P30i i veliko iznenadjenje. Lep zvuk, jasan, totalno drugaciji zvuk.Kakav vam je zvuk na slusalicama?
Koristim Anker P40i koje na Realme C55 gruvaju kao blesave, dok je na ovom telefonu prilicno bedno.
Sad probao rezervne P30i i veliko iznenadjenje. Lep zvuk, jasan, totalno drugaciji zvuk.
Nije mi jasno zasto je onako lose na P40i.
Nema mi logike 😕
Nista, prebacujem se na P30...
| Feature | P30i (Bluetooth 5.4) e-catalog | P40i (Bluetooth 5.3) e-catalog+1 |
|---|---|---|
| Driver Size | 10mm | 11mm (bass-focused, lower peak vol) |
| Max Volume | Louder at 80% (less fatigue) youtube | Quieter, needs 65-70% equiv. youtube |
| Battery (ANC on) | 7h | 10h (trades vol for efficiency) |
| vivo X100 Ultra | Better codec match youtube | AAC fallback limits gain reddit |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari