Koji si ranije koristio? Samsung + SD po meni top kombinacija.Ne mogu da verujem da ovo pisem, ali moram.
Imao sam nekoliko Samsunga ranije, i mrzeo sam ih. Dva licna, jedan sluzbeni. Prvenstveno sam mrzeo OS.
Silom prilika pre par meseci sam dobio sluzbeni S24FE, i iskreno ne mogu da verujem koliko je u medjuvremenu OS na Samsungu utegnut i upeglan!
Mogu slobodno da kazem da obozavam da ga koristim, i da bi mi mozda cak i bio prvi izbor, kada bi birao telefon samo po njemu.
To znam, ali mrzim folijeOtisak najbolje radi sa hydrogel folijom. 10/10.
To znam, ali mrzim folije
Izgleda da ce biti takoKoristis ekran bez icega u cemu je problem 😅
mozes da registrujes 4x otisak prsta.Stavio sam nillkinovo cp+ pro staklo i fingerprint nikako ne radi. Meni nije jasno kako to. Bez stakla radi savršeno, stavim staklo opet registrujem prst (jedva) i ne radi (radi u 5% slučajeva).
Neće ni da registruje, svaki 5. put uspe da registruje, uglavnom pukne tokom registrovanja i kaže da probam opet.mozes da registrujes 4x otisak prsta.
Ja sam 3x registrovao palac i 1x kaziprst
Nikakvih problema nemam
Meni na S24U bez greške radi sa "staklom" od 300 din iz lokalne radnje. Dok je na prošlom S24U sa Spigen staklom bilo problema ... E sad da li je do UI7 ili UI8 ili je to zaštitno staklo prava lutrija ne znam. Inače i na S25U je takođe otključavanje perfektno radilo sa najobičnijim "staklom" .Stavio sam nillkinovo cp+ pro staklo i fingerprint nikako ne radi. Meni nije jasno kako to. Bez stakla radi savršeno, stavim staklo opet registrujem prst (jedva) i ne radi (radi u 5% slučajeva).
Meni sad radi dinamična pozadina ali ona štok. Kad izaberem neku drugu, prijavi grešku. To je ujedno i jedini bug koji imam na telefonu za ovih godinu dana posedovanja.Da i ja sam juče uradio apdejt i postavio dinamic walpaper i jutros je ostao isti, nije zamenjen.
Pustise 5G u Srbiji...Samo sto ja u MTS-u kada prebacim na 5G /S25+/ na tel se ispise samo 4G+ i brzine su iste kao na 4G, tako je i na zeninom S24u, dok na cerkinom s24 FE pise 5G - brzine smesne...Svi u MTS-u, zvai, pitao kazu nije pusteno za sve brojeve....Moj br i cerkin prenet iz Telenora a zenin izvorni 065. Jos nekom ?
Ja juče od ujutru ceo dan na 5G, MTS. Kako nisu pustili? Na par lokacija merio protok ide od 300-500mbps, up od 50-90
Neka je, meni savršeno 😀To je slabo u a1 kod zene siba 1gb
Zato što imaš dev team Samsunga u svakoj zemlji koji d..... k....Jedno možda ne preterano bitno zapažanje, a u vezi sa 5G. Na poslu, ista lokacija, kod mene S24 US verzija na 5G se odmah zakačio juče, a kod svih kolega (S25 EU, A56, A36) ništa, i dalje 4G+, iPhone 15 Pro US isto odmah... Samo zapažanje...
Prebacio si se na 5g paket?Ja juče od ujutru ceo dan na 5G, MTS. Kako nisu pustili? Na par lokacija merio protok ide od 300-500mbps, up od 50-90
Ne, paket je isti. Ništa nisam menjao, eSIMPrebacio si se na 5g paket?
Zasto bi se prebacivao,nije valjda da naplacuju?😶🌫️😶🌫️Prebacio si se na 5g paket?
Ne naplacuju. Samo su napravili nove tarife i nazvali ih 'Petica' zbog uvodjenja 5g-a. Ko god ima 5g telefon i podesen mu je 5g u mrezbim podesavanjima, hvata signal gde ga ima. Bar sto se mts-a tice.Zasto bi se prebacivao,nije valjda da naplacuju?😶🌫️😶🌫️
Ne naplacuju. Samo su napravili nove tarife i nazvali ih 'Petica' zbog uvodjenja 5g-a. Ko god ima 5g telefon i podesen mu je 5g u mrezbim podesavanjima, hvata signal gde ga ima. Bar sto se mts-a tice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari