Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Isto dobio. A ne samo što imam samsung telefon, nego i skeniranjem i na poslu i kod kuće nemam 5g mrežu. Što je još luđe, do pre 2 dana je bila prisutna na obe lokacije. Sada kada su pustili internet, 5g mreže su nestale sa spiska skeniranih mreža. Ludilo.
Novi Sad, soko lite 🤔

Isto dobio. A ne samo što imam samsung telefon, nego i skeniranjem i na poslu i kod kuće nemam 5g mrežu. Što je još luđe, do pre 2 dana je bila prisutna na obe lokacije. Sada kada su pustili internet, 5g mreže su nestale sa spiska skeniranih mreža. Ludilo.
Novi Sad, soko lite 🤔
I kod mene Samsung i dalje nema .Trenutno sluzbeno u Smederevu

Kad skeniram mreze ne nalazi ni jednu 5G, a kolege u kncelariji povezani na 5G.
Kakav patch treba za Samsung da bi prepoznao 5G u Srbiji?
Svuda po evropi mi prepoznaje 5G mreze raznih providera.

Mrežni operateri koji podržavaju 5G za Samsung Galaxy uređaje:​

h**ps://www.samsung.com/rs/support/mobile-devices/network-carriers-that-support-5g-for-samsung-galaxy-devices/+

Naravno da ne podrzava za Srbiju 🙁

Kod kuće 5g ne radi nikako max. 10-15 mbps, na otvorenom imam skokove do 150 mbps i par "ostrva" gde brzina ide oko 600-1000 mbps.

Samo sam u jednom zatvorenom objektu imao oko 650 mbps, jer ispred na otvorenom je brzina išla do 1000 mbps.

Vratio sam za sad na LTE 4g kod kuće ide do 120 mbps

Sto je najgore sad sam chatovao sa Samsung podrskom i ubedjuju me da je do opratrera LOL

To onda ima veze sa tipom 5G mreze.
A1 je uveo hibrid ko sto je po vecini Evrope, mesavina 4G i 5G.
A Telekom se odlucio za napredniju varijantu koja se oslanja samo na 5G.
Moracemo da sacekamo Patch izgleda mi Samsungovci kod MTSa.

Ako mislis na ovo ovo je preebezobrazno!
Ova prva kad se podeli sabere ispadne oko 2600 mesecno. Pa ljudi moji!
Zanima me samo, ako pocnu da dizu cene koja je procedura da se odmah raskine ugovor posto su promenili cene? Zna li neko? da se pripremim na vreme

Cim objave da ce to uraditi, u roku od 30 dana od objave podnosi se zahtev za raskid ugovora, gde ce ti biti ponudjeno nakon par dana telefonskim pozivom, da se ne menja cena, eventualno ako zatrazis prenos u drugu mrezu -50% na 24 meseca, bar je tako bilo do sada.

Danas sam se raspitivao za produženje ugovora jer istoče z a koji dan. Sa sve nekim poznanstvima, nude 3 x 1100 a ostalo na 3700. Retencija 0

Jel ima neko ovde Samsung S23,24,25,26 a da mu radi 5G?

Da A56 na A1 cerkin radi to znam. E sad kako radi S25U i A56 na MTS je enigma?(dva posta iznad)
Ja imam e-sim ali nebi trebalo da je to problem.

Takav odgovor je dobio i neko direktno od Samsungove podrške, pa nije samo pretpostavka. Ovde je postavljen taj odgovor.

I ja sam kontaktirao Samsung podrsku i svelo se na to da su me ubedjivali da je do MTS a ne do mog telefona.
Da bi mi na kraju rekli da cekam sledeci update mozda pomogne.

Yettel isto kaže da Samsung treba nešto da ažurira, što znači da stvarno postoji ograničenje na uređajima. Ali svakako stoji da je i mreža mogla biti drugačije konfigurisana, čim u A1 radi bez problema. Teško je ovde odrediti nekog kao krivca, ali očigledno je Samsung taj koji će popraviti situaciju u ovom konkretnom slučaju.

A1, Beograd centar, Samsung A34.

Prilozi

• Screenshot_20251203_230252_Chrome.jpg
    Screenshot_20251203_230252_Chrome.jpg
    28.1 KB · Pregleda: 24
S23Ultra
5G bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 12, 20, 25, 28, 38, 40, 41, 66, 75, 77, 78 SA/NSA/Sub6 - International
Ja sam mislio da je do mreze, ali ovde kaze podrzava SA i NSA, nista mi nije jasno.

Nazad
Vrh Dno