delboy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.08.2004
- Poena
- 945
Gde je najpovoljniji ovaj fon za BF? Ako prati neko...
Imas bench vest, valjda je 69990.
Gde je najpovoljniji ovaj fon za BF? Ako prati neko...
Na superfonu je nešto manje od 64000.Gde je najpovoljniji ovaj fon za BF? Ako prati neko...
I dalje isto - kasni.Poštovani,ponovo vam se obraćam u vezi problema slanja sms poruka kada je aktivna usluga VoLTE.Naime prošli put ste mi rekli da je problem do Honor proizvođača telefona iako to nije istina jer sms poruke i kod mts-a i A1 idu normalno kada je aktivan VoLTE na istom modelu telefona Honor400PRO koji je kupljen kod VAS u prodavnici uz ugovor na 24 meseca.Razlog zbog kojeg vam se ponovo obraćam je taj da je problem ostao iako je Honor nadogradio sistem na Android 16 i MagicOS 10.Zamolio bih vas da ozbiljno pristupite problemu i da me ne terate na zahtev za raskid UO i obraćanje Ratelu.Problem će biti još veći sa dolaskom 5G mreže jer odabirom iste se automatski aktivira VoLTE usluga i nemoguće je ugasiti kao na 4G mreži
Ovo je juče poslat prigovor Yettelu,ne znam ni ja sam koji po redu,danas sms poruke idu bez kašnjenja kada je aktivana VoLTE usluga.Proverite kod vas...
Meni se desilo potpuno suprotno. Sms poruke su mi stalno kasnile a, od jutros, idu trenutno!?!!Sta raditi sad sa sms od kako je stigao 5g, volte je automatski ukljucen i onda sms kasne. Da li vratiti na 4g?
Identičan scenario i u mom slučaju!Najveća fora je što mi uopšte nisu odgovorili da je problem rešen,dobio sam u međuvremenu mail da budem strpljiv i da će me obavestiti kada reše problem.
Može li objašnjenje? Video od 4gb u full hd će uvijek skinuti 4gb bilo kog interneta.odsada ozbiljno voditi računa o potrošnji: (YouTube i ostali hd stream servisi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari