Mislio sam da nije isti br slotova kod drugihNebitno je SBB ili Telemach HR ili Telemach SI ili grčki i bugarski provajderi.
Ma jednostavno tu je neki problem@deanod
Loguješ se na https://telemach.hr/account pa vidiš tamo?
Pa Televizija > bla > bla.
Pogledajte prilog 516021
Što jasno ukazuje na to da nije problem srpska IP adresa.Mada kako onda ja gledam eon hr preko laptopa
A neznam vise mi je dosta,necu vise da se gnjavim kao i sve drugeŠto jasno ukazuje na to da nije problem srpska IP adresa.
Jel moj post nevidljiv? 🙁Izvinite sto upadam kao padobranac, zainteresovah se za ovu temu, jel moze link za skidanje eon add-ona? Instalirao bih na Android boxu pa mi treba link, nisam uspeo da se snadjem sa googlom, hvala unapred.
Da u pravu si ovo sto se tice kor.servisa,,to ce seka i da uradi..da se to razjasniAjde @deanod nemoj sad klonuti duhom kad si i iniciroao da taj pvr dobije i svoju zasebnu temu 😁😉 ( nije u redu da i ti prvi pokretac ne zavrsis sa resenim problemom ) mislim da ovde vecina misli da su ti svi slotovi zauzeti ( sam pises da si eon gledao preko browsera i vrv si popunio) a da bi to resio moras uci u nalog ili od mame ili sestre koji si vec nalog i ubacio u pvr u kodiju , po meni malo edukuj sestru ( posalji joj link sto je postavio @shamanNS ) kako da udje u nalog ako je u hrvatskoj ili eto imas i free Urban vpn koji ima hrvatsku pa probaj tako ( mooozda samo to gde se ulazi u nalog se buni sto je sroska ip ) jer ako su ti popunjeni slotovi samo tu ces moci da ih oslobodis i da se onda nakaci taj pvr u kodiju ili bato nek zovu i smaraju podrsku u hr i nek im resetuju nalog tako ce ti se sigurno osloboditi slotovi pa i onaj smart pa ce te morati da se ponovo ulogujete gde ga vec koristite
nije nego nisi prelistao linkovane postojeće teme. da jesi, video bi da je u pitanju EON PVR addonJel moj post nevidljiv? 🙁
koji paket ima sestra a koji majka? zbunjuješ nas, a ovo uopšte nije podforum za pakete provajdera. za samo EON paket (on-line gledanje preko bilo kog provajdera) važi ovoOno sto mi je neverovatno je da osn paket za gledanje eon u hr=6€
Ovde je to skuplje i to dosta

Majstore,stvarno ne bih vise da te uzrujavamnije nego nisi prelistao linkovane postojeće teme. da jesi, video bi da je u pitanju EON PVR addon
koji paket ima sestra a koji majka? zbunjuješ nas, a ovo uopšte nije podforum za pakete provajdera. za samo EON paket (on-line gledanje preko bilo kog provajdera) važi ovo
Pogledajte prilog 516273
Prelistao sam 20 strana i nisam uspeo da nadjem kako da instaliram. Svakako hvala @deanod na privatnoj poruci, meni je on uspeo da pomogne, nadam se da ćete i vi iskusniji uspeti njemu.nije nego nisi prelistao linkovane postojeće teme. da jesi, video bi da je u pitanju EON PVR addon
Ради без икаквих проблема. Очигледно је да @deanod нешто ниси одрадио како треба.Немојте ништа брисати, а ево ја ћу проверити са босанским телемах налозима јер их имам неколико.
Није поента обрисати него утврдити где је проблем и помоћи.
Тражио си линк за скидање адона а не за подешавање. Одговор за то што си тражио си и добио. EON PVR adon има у репозиторију од @dEXEPrelistao sam 20 strana i nisam uspeo da nadjem kako da instaliram. Svakako hvala @deanod na privatnoj poruci, meni je on uspeo da pomogne, nadam se da ćete i vi iskusniji uspeti njemu.
Isrobao si hr ili bh eon ?
😅Izaberi ispravnu opciju i trebalo bi nakon toga da ti proradi sve kako treba.
Ako si u addon izabrao pravog provajdera 😂
Na žalost nema. Eon preko kodija je sasvim funkcionalan jedino fali vraćanje programa...Има ли гледање преко Кодија још неку предност у односу на апликацију осим коришћења слота за телефон/таблет? Може ли неко да окачи коју слику како то све изгледа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari