Šta je novo?

EON preko KODI-ja

• Začetnik teme Začetnik teme deanod
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postujem
I za greske se izvinjavam
Za laike samo malo vise strpljenja to je sve sto trazimo
Puno hvala svima koji su pokusali da pomognu
Problem resio nisam al ionako je vecina ovde na eon sbb,ja sam se upetljao u eon hr

Nebitno je SBB ili Telemach HR ili Telemach SI ili grčki i bugarski provajderi.

Izvinite sto upadam kao padobranac, zainteresovah se za ovu temu, jel moze link za skidanje eon add-ona? Instalirao bih na Android boxu pa mi treba link, nisam uspeo da se snadjem sa googlom, hvala unapred.

@deanod
Loguješ se na https://telemach.hr/account pa vidiš tamo?
Pa Televizija > bla > bla.
Pogledajte prilog 516021
Ma jednostavno tu je neki problem
Mi u familiji imamo 2 naloga,sestra i mama
Obe zive u hr,ja u srbiji
Na oba naloga mi odbija login(neispravna loz ili pas)
Vrlo lako moze biti da mi neda zbog srp neta
Jer u poslovnici telemacha hr im rekose-gledanje omoguceno u svim drzavama eu
Srbiju nisu spominjali
Mada kako onda ja gledam eon hr preko laptopa

Što jasno ukazuje na to da nije problem srpska IP adresa.
A neznam vise mi je dosta,necu vise da se gnjavim kao i sve druge
hvala ti na strpljenju
Al eto secam se gledanja fudbala( SP )preko kodi app.Na mts ni da bi ,a1 nekad daju nekad ne a na yettel sve radi normalno

Ajde @deanod nemoj sad klonuti duhom kad si i iniciroao da taj pvr dobije i svoju zasebnu temu 😁😉 ( nije u redu da i ti prvi pokretac ne zavrsis sa resenim problemom ) mislim da ovde vecina misli da su ti svi slotovi zauzeti ( sam pises da si eon gledao preko browsera i vrv si popunio) a da bi to resio moras uci u nalog ili od mame ili sestre koji si vec nalog i ubacio u pvr u kodiju , po meni malo edukuj sestru ( posalji joj link sto je postavio @shamanNS ) kako da udje u nalog ako je u hrvatskoj ili eto imas i free Urban vpn koji ima hrvatsku pa probaj tako ( mooozda samo to gde se ulazi u nalog se buni sto je sroska ip ) jer ako su ti popunjeni slotovi samo tu ces moci da ih oslobodis i da se onda nakaci taj pvr u kodiju ili bato nek zovu i smaraju podrsku u hr i nek im resetuju nalog tako ce ti se sigurno osloboditi slotovi pa i onaj smart pa ce te morati da se ponovo ulogujete gde ga vec koristite

Ajde @deanod nemoj sad klonuti duhom kad si i iniciroao da taj pvr dobije i svoju zasebnu temu 😁😉 ( nije u redu da i ti prvi pokretac ne zavrsis sa resenim problemom ) mislim da ovde vecina misli da su ti svi slotovi zauzeti ( sam pises da si eon gledao preko browsera i vrv si popunio) a da bi to resio moras uci u nalog ili od mame ili sestre koji si vec nalog i ubacio u pvr u kodiju , po meni malo edukuj sestru ( posalji joj link sto je postavio @shamanNS ) kako da udje u nalog ako je u hrvatskoj ili eto imas i free Urban vpn koji ima hrvatsku pa probaj tako ( mooozda samo to gde se ulazi u nalog se buni sto je sroska ip ) jer ako su ti popunjeni slotovi samo tu ces moci da ih oslobodis i da se onda nakaci taj pvr u kodiju ili bato nek zovu i smaraju podrsku u hr i nek im resetuju nalog tako ce ti se sigurno osloboditi slotovi pa i onaj smart pa ce te morati da se ponovo ulogujete gde ga vec koristite
Da u pravu si ovo sto se tice kor.servisa,,to ce seka i da uradi..da se to razjasni
A kevini slotovi su ma sto posto slobodni tu uopste dileme nema ali vidis..i kad unesem njene kredencijale opet nista od kanala
Vrlo moguce da net neda
Ono sto mi je neverovatno je da osn paket za gledanje eon u hr=6€
Ovde je to skuplje i to dosta

Jel moj post nevidljiv? 🙁
nije nego nisi prelistao linkovane postojeće teme. da jesi, video bi da je u pitanju EON PVR addon

Ono sto mi je neverovatno je da osn paket za gledanje eon u hr=6€
Ovde je to skuplje i to dosta
koji paket ima sestra a koji majka? zbunjuješ nas, a ovo uopšte nije podforum za pakete provajdera. za samo EON paket (on-line gledanje preko bilo kog provajdera) važi ovo
1000013071.png

Poslednja izmena:
nije nego nisi prelistao linkovane postojeće teme. da jesi, video bi da je u pitanju EON PVR addon

koji paket ima sestra a koji majka? zbunjuješ nas, a ovo uopšte nije podforum za pakete provajdera. za samo EON paket (on-line gledanje preko bilo kog provajdera) važi ovo
Pogledajte prilog 516273
Majstore,stvarno ne bih vise da te uzrujavam
Nije mi to bio cilj
Ako mislis da nije vredno bilo cijeg vremena,brisi i mene i ceo ovaj podforum
Ali evo,,majka ima start paket a sestra full(jaci)
Radi se o hr eonu,sto i nije realno da bude tema ovde
Ugasi sve ovo,hvala za dobru volju

Немојте ништа брисати, а ево ја ћу проверити са босанским телемах налозима јер их имам неколико.
Није поента обрисати него утврдити где је проблем и помоћи.

Немојте ништа брисати, а ево ја ћу проверити са босанским телемах налозима јер их имам неколико.
Није поента обрисати него утврдити где је проблем и помоћи.
Ради без икаквих проблема. Очигледно је да @deanod нешто ниси одрадио како треба.
Prelistao sam 20 strana i nisam uspeo da nadjem kako da instaliram. Svakako hvala @deanod na privatnoj poruci, meni je on uspeo da pomogne, nadam se da ćete i vi iskusniji uspeti njemu.
Тражио си линк за скидање адона а не за подешавање. Одговор за то што си тражио си и добио. EON PVR adon има у репозиторију од @dEXE

Ja probao sinoć i radi na Android Boxu.Bitno da ima slobodan slot,da nisu svi zauzeti.

Ради без икаквих проблема. Очигледно је да @deanod нешто ниси одрадио како треба.

Тражио си линк за скидање адона а не за подешавање. Одговор за то што си тражио си и добио. EON PVR adon има у репозиторију од @dEXE
Isrobao si hr ili bh eon ?
Ma jasno da nesto nisam dobro uradio,celo vreme se pitam sta
Jel nebi trebalo to sad da je tolka mudrost

Босански је телемах, али то нема никакве везе.
Улогуј се на https://telemach.hr/account/signin, иди на уређаје, провери колико је заузето/има слободних места за мобилне уређаје (немој ићи на SMART TV уређаје). Ако су сва места заузета (типа 2/2; 3/3; 5/5 или колико је већ) - обриши један од уређаја. У току месеца може се обрисати САМО 1 уређај и САМО 1 SMART TV.
Када си ово урадио/утврдио да имаш слободно место - покрени коди на уређају на коме си инсталирао ЕОН адон и прати кораке:
  • подешавања (кодија, не еона)
  • додатни програми
  • моји додатни програми
  • PVR клијенти
  • EON PVR Client
  • кликни на њега па на подешавања
  • Service provider - одабереш ЕОН Хрватска
  • Platform - Web
  • унеси корисничко име и лозинку
  • сачувај и покрени поново коди
Ако из неког разлога неће да ти учитава по покретању кодија ЕПГ (види се у горњем десном углу екрана), изађи из кодија уради следеће:
  • иди у подешавање уређаја на коме је коди инсталиран
  • апликације
  • пронађи коди
  • обриши кеш (немој податке!!!)
  • покрени поново коди

Svaka cast domacine Salac UE
Konacno uspeo
Trik je bio u tome da sam ja stalno odabirao eon hrvatska(nekako i logično)
Čim sam odabrao telemach-povukao kanale,sve fercera
Hvala i veliki pozz svima

Има ли гледање преко Кодија још неку предност у односу на апликацију осим коришћења слота за телефон/таблет? Може ли неко да окачи коју слику како то све изгледа?

Има ли гледање преко Кодија још неку предност у односу на апликацију осим коришћења слота за телефон/таблет? Може ли неко да окачи коју слику како то све изгледа?
Na žalost nema. Eon preko kodija je sasvim funkcionalan jedino fali vraćanje programa...

To kada bi proradilo bilo bi perfect

Nazad
Vrh Dno