Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Је л пробао неко мобил аутфитерс фолију за екран за с23 ултру? 3000 кошта па да се не преварим. 😁

Је л пробао неко мобил аутфитерс фолију за екран за с23 ултру? 3000 кошта па да се не преварим. 😁
Jesam ja. Imao sam je skoro 2 godine(menjao 2 puta za 1500 din. u medjuvremenu jer je pozutela i odlepljivala se) i sve je bilo ok, dobro je telefon podnosio padove dok jednom nije pao sa male visine ali ocigledno nezgodno na beton i puce displej ispod folije(steta 250 eura).
Da li je folija uopste cuvala telefon ili bi izdrzao isto tako i sa nekom jeftinijom folijom ne mogu da kazem jer nisam probao, znam samo da otisak prsta radi dobro sa njom...
Nakon zamene displeja stavio sam neku njihovu u servisu za 1800 dinara i za sada je ok. Lik u servisu mi je iskreno rekao da je sve to isto, klasican marketing...
Oni lupaju na reklamama telefon i čekićem i bacaju ga na pod itd. a opet se ogradjuju kada ti prodaju foliju da nije 100% zaštita i da čuvaš telefon 🙂

Koliko vam Google Play Services rade u background-u? Da vidim šta je normalno, nešto mi topi bateriju baš. Meni od jutros 8h tu stoji da je u backgroundu.

Stigao je novembarski update.

Neko je pominjao kako baterija drastično pada kada se koristi android auto - to se i meni desilo, čak se i nastavlja iako više ne koristim auto. Da li je neki servis ostao aktivan, ne znam.

Nisam radio factory posle 2 velika Andorid upgrade, da li treba da odradim? Toliko me mrzi 😂

Sestra kupila S23U, polovan, odlicno ocuvan, sa odlicnim bateri heltom. Cackao ga malo, igrao se sa njim. Utisci pomesani, jako je glomazan, nekako kockast, ekran fenomenalan, zvuk takodje. UI meni koji ga ne gotivim bas dobro izgleda, pregrst opcija, azuriran na Android 15 mislim, fluidan ali kamera me malo razocarala. Slike mi bas extra, mozda je to zbog updatea, nzm ali me malo razocarala. Sve u svemu, vise pozitivni stvari ali ovo je nesto sto mi je zasmetalo. I da, baterija bas solidno i dobro drzi, sto me odusevilo za toliko star telefon

Nisam radio factory posle 2 velika Andorid upgrade, da li treba da odradim? Toliko me mrzi 😂
Ja sam sada pre mesec, mesec i po ne znam koliko je prošlo. Ne mogu da verujem da sam dobio preko 50gb u prostoru nakon reseta, iako je na telefon vraćeno bukvalno sve. Da toliko "zaostavština" može biti u telefonu...

Što se tiče Android Auto, ždere bateriju. Kompromis je prost - ili ćeš AA ili bateriju.

Nije lose da se povremeno pregazi sve, nakupi se svega i svacega a ne obrise se uvek sve kada se brisu aplikacije.

Ma ja bih zbog baterije najviše probao, prostora mi ne manjka.
Videću da vratim sve preko Smart Switcha, ne mogu da podešavam sve ispočetka, ubi me to.

Moj utisak je da je vredelo. I baterija se vratila na onih nekadašnjih 6h proseka a i u radu generalno čini mi se da se nekako "olakšao" telefon, stvarno lepo klizi. 🙂
Smart switch normalno, zašto bi se mučili drugačije.
Ps: ako koristiš ConsentID aplikaciju, bekapuj QR kod ja sam to jedino zaboravio tj. nisam znao da treba.

Odradi reset, znacice mu sigurno. Ja sam moj staru 23u dao mami, od jutros joj ostalo 90%. Meni bi nocu skidao po 15%

Dajte neki link za MyInsta koji se ne završava na .bin 🙄 Nisam paranoik, imam nekoliko .apk verzija instaliranih aplikacija ali ovo me baš nešto kopka, instalirati apk.bin sa indijskog servera (koji se nekoliko puta čini mi se preporučivao kao bezbedan) nešto mi ne uliva poverenje...

Edit: nemam telegram, nemojte me slati tamo po link znam da ima. Ako neko može direkt bezbedan link ili ovde ili u dm.

Poslednja izmena:
Da li je i kod vas poslednja verzija Google play sistema 1.septembar? :/

Kupio od kuma s23U, star oko 22 meseca, on cackao na max 😀. Sve je ok radi, mozda nisam navikao na bateriju da zdere, ujutro skinem sa punjaca i do uvece bude oko 30%, cackam uglavnom fb i insta, i malo pozivi, sve u svemu ok je. Jedino kad koristim mape ( kao navigaciju ) i prenos podataka tu zna da povuce dosta,

Da li vam radi 5G? Meni pokazuje maksimum 4G+, iako je u opcijama ukljuceno 5G preffered. Mreza Yettel, Kragujevac. Doduse, na speedtestu pokazuje brzinu od 350mbps za download i 81mbps upload.

Trenutno smo odseceni od 21 veka jer imaju neki problem sa Samsung telefonima, bice

Da li vam radi 5G? Meni pokazuje maksimum 4G+, iako je u opcijama ukljuceno 5G preffered. Mreza Yettel, Kragujevac. Doduse, na speedtestu pokazuje brzinu od 350mbps za download i 81mbps upload.
Kod mene isto neće 5G Yettel mreža, drugar u VIP-u pored mene 480/70.
Meni očajno radi internet od juče, nadam se da će uspeti da reše to brzo.
Uveče ne mogu ni fotke na telegramu da otvorim...
Kragujevac S23U poslednja verzija UI

Prilozi

• Screenshot_20251203_104858_Speedtest.jpg
    Screenshot_20251203_104858_Speedtest.jpg
    54.9 KB · Pregleda: 56
Meni radi od juče, nije trenutno neka brzina alo radi, nije do telefona nego do mreže.

Prilozi

• Screenshot_20251203_113252_Speedtest.jpg
    Screenshot_20251203_113252_Speedtest.jpg
    61.3 KB · Pregleda: 57
Nazad
Vrh Dno