Jesam ja. Imao sam je skoro 2 godine(menjao 2 puta za 1500 din. u medjuvremenu jer je pozutela i odlepljivala se) i sve je bilo ok, dobro je telefon podnosio padove dok jednom nije pao sa male visine ali ocigledno nezgodno na beton i puce displej ispod folije(steta 250 eura).Је л пробао неко мобил аутфитерс фолију за екран за с23 ултру? 3000 кошта па да се не преварим. 😁
Nema potrebe za tim. Davno ustanovljeno da je ta folija bacanje para, idi u Promobi da ti zalepe foliju za 3x manje para, bićeš okej.
11h20min bekgraund, tj. od mog buđenja. 😄 U procentima, u potrošnji baterije učestvovao 1.7%.Koliko vam Google Play Services rade u background-u? Da vidim šta je normalno, nešto mi topi bateriju baš. Meni od jutros 8h tu stoji da je u backgroundu.
Ja sam sada pre mesec, mesec i po ne znam koliko je prošlo. Ne mogu da verujem da sam dobio preko 50gb u prostoru nakon reseta, iako je na telefon vraćeno bukvalno sve. Da toliko "zaostavština" može biti u telefonu...Nisam radio factory posle 2 velika Andorid upgrade, da li treba da odradim? Toliko me mrzi 😂
Nisam radio factory posle 2 velika Andorid upgrade, da li treba da odradim? Toliko me mrzi 😂
Kod mene isto neće 5G Yettel mreža, drugar u VIP-u pored mene 480/70.Da li vam radi 5G? Meni pokazuje maksimum 4G+, iako je u opcijama ukljuceno 5G preffered. Mreza Yettel, Kragujevac. Doduse, na speedtestu pokazuje brzinu od 350mbps za download i 81mbps upload.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari