Kolega2357
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2025
- Poena
- 55
Da li će prepaid korisnici moći da koriste 5G mrežu odmah čim se pusti?
Takođe imam broj sa minimalnom potrošnjom ali je stigla opcija za dodatnih 90 dana, tako da nije do toga. Ko zna na osnovu čega to daju.Istekao mi MEGA plan 12 meseci besplatno, na broju koji koristi član porodice. Nisu ponudili opciju za dodatnih 90 dana bez naplate, a nisu ponudili ni planove po promo cenama. Na ovom broju potrošnja je bila vrlo mala, možda zato nisu produžili. Bilo je lepo dok je trajalo.
imas goextra +Ipak nema za sve. Doduše, možda pošto je 3G kartica. Ne vodi se na mene nažalost pa ne mogu da je zamenim.
Ne znam, druže, ja imam 4 registrovana broja u Yettelu, ova promocija mi se pojavila na brojevima sa najnižim brojevima i oba broja su 063. Na preostala dva 062 broja, koji imaju visoke promocije, nje nema. Možda su samo davali 063 brojevima... LOL... Inače, promocija mi se pojavljuje pozivom na *111#Ipak nema za sve. Doduše, možda pošto je 3G kartica. Ne vodi se na mene nažalost pa ne mogu da je zamenim.
Druže, meni se i dalje pojavljuje ovaj dodatak od 100 GB iako su me u SMS poruci obavestili da mogu da ga aktiviram do 30.11. Prošli put sam bio lenj pa nisam postavio skrinšotove, ali to činim sad.Ipak nema za sve. Doduše, možda pošto je 3G kartica. Ne vodi se na mene nažalost pa ne mogu da je zamenim.
Само истина, ни по бабу, ни по стричевима.Koji lopovi,nisi nista placao godinu dana i sad su te *****ali. Jel te bar malo sramota da pises to?
Jel moze sa vec postojecom 4g sim karticom ili mora da se menja kartica za neku posebnu 5g?Dovoljno je samo podesiti uredjaj na 5G.Pogledajte prilog 516286
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari