Da li je moguće da me je operaterka Yettel-a 3 puta slagala? Trebao sam, izgleda, da snimam razgovor, pa da pišem žalbu. Ja ću u svakom slučaju da popodne tražim novu SIM karticu, pa ćemo da vidimo šta će se desiti.@rubiroza: kod tebe najverovatnije nije problem SIM kartica već baš model i verzija telefona. Jednostavno, Yettel 5G ima problem sa Samsung telefonima i to je to za sada. Neki rade, a (rekao bih) velika većina ne radi.
Pozdrav
Ajde bas uradi speedtest ako bude na 700Od jutros kod mene u selu vidim 5G NSA disconnected. Možda će NR700 da puste...
Da li neko ima situaciju da se nije uspeo nikad nakačiti na N78 band, ako pratite u NetMonsteru?
Telefon je Samsung S23 Ultra, mreža je A1, prepaid.
Interesantno, hvala na dojavi 🙂Samsung ne daje sve dozvole Netmonsteru, tako da ne prikazuje detalje 5G. Piše samo 5G NSA, kod mene na S23 je tako. Idi na *#0011#. Tamo će ti pisati ako je nakačen na n78.
Imam eSim od A1, na iphoneu imam 5g dok na pixelu kad stavim samo LTE iako je podeseno na 5G?
Zbog cega se ovo desava? Inace dok je bio samo 4G isto samo na iphoneu imao samo 4G dok na pixelu LTE i ovo mi se desava samo za A1 provajder.
Ista je priča kao i za VoLTE, Google zaključava funkcije svuda gde nemaju zvaničan uvoz/podršku. Ni VoLTE kod nas ne radi bez hakova, koji na sreću mogu da se naprave bez rutovanja. 5G izgleda da ne može tako lako da se osposobi. Ako odeš negde gde se Pixeli zvanično prodaju, sve će raditi bez ikakvih problema.Nije mi jasno ali ok. Mislim telefon podrzava 5G. 😒
Gde ti je taj 🐉?Meni isto na Zmaju, 5g, ali za sacicu brzi nego 4g. Okolina Svilajnca, gde je pokrivenost nula po jucerasnjim mapama.
Misli na Zmaj paketGde ti je taj 🐉?
Videh MTS baznu stanicu kod Panasonic fabrike da ima 5G antene, da li si tamo proverio ako imaš MTS? Pošto MTS nema mapu.

Radice, ovo je net dodatak kao net dodatak, 5g je samo tu marketing, u sustini sve kartice koje imaju korisnici svi dodaci sve radi kao na 4g tako i na 5g.Pozdrav svima. Imam MTS-ov pripejd broj. Jutros kada sam hteo da aktiviram 25GB neta na 30 dana za 1300 din. videh ovo u MTS-ovoj aplikaciji. Nude 1TB podataka na 6 meseci.
Da li može neko da mi pojasni ovu ponudu? Da li je ovo vezano samo za 5G mrežu ko je ima? Mene ne interesuje brzina protoka (imam oko 160Mbita DL na 4G), zanima me samo da imam što više GB mesečno. Ovih 7026 dinara kad se podeli na 6 meseci koštalo bi me 1170 dinara mesečno za 166 GB svaki mesec. Plaćao bih mnogo manje nego što sam do sada za 25GB mesečno. Ovde u selu ne hvatam 5G signal. Da li će ovo raditi i na 4G i 4G+ mreži?
Zmaj paket, iz Panasonica provera. 😀Gde ti je taj 🐉?
Videh MTS baznu stanicu kod Panasonic fabrike da ima 5G antene, da li si tamo proverio ako imaš MTS? Pošto MTS nema mapu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari