onlysupernova
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 12.05.2025
- Poena
- 20
Ne zna se jos.Vazi i za korisnike sa ugovorom ?
Zvao sam i pitao, ko je produžio pre prvog, to ne važi ostaje ista cena, kao i do sad što je bilo.Ne zna se jos.
Tako su govorili i krajem prošle godine, pa su ipak posle ng svima krenuli da dižu cene.Zvao sam i pitao, ko je produžio pre prvog, to ne važi ostaje ista cena, kao i do sad što je bilo.
Ako bude nekih promena, reagovaćemo.
Jeste ali su dali obavestenje na sajtu da svima menjaju cenu i poslali su i na racunu da se menjaju cene , ja sam se zalio i ostavili su mi isti ugovor bez podizanja cena. Bar za sada nigde nepise da menjaju postojecim korisnicima cenu tako da smo mirni trenutno . Ako se nesto promeni naravno raskid . Meni bi i odgovaralo da dignu svima mogu da predjem kod lokalca samo optiku internet. Ali ono polako videcemo za koji mesec sta ce da bude .Tako su govorili i krajem prošle godine, pa su ipak posle ng svima krenuli da dižu cene.
Ranije je bio 120El ovo neki nov dodatak ,ja ga nisam aktiviro i zasta 30 din jos za gledanje unazad , oni nisu normalni ali moze im se nemaju konkurenciju
Pogledajte prilog 516023
Ja to prvi put vidimRanije je bio 120
Ja sam samo imao problem da mi je HBO bio naplaćen i dodatni stb, a dogovor je bio da mi se ne naplaćuje, ali to sam rešio.Jeste ali su dali obavestenje na sajtu da svima menjaju cenu i poslali su i na racunu da se menjaju cene , ja sam se zalio i ostavili su mi isti ugovor bez podizanja cena. Bar za sada nigde nepise da menjaju postojecim korisnicima cenu tako da smo mirni trenutno . Ako se nesto promeni naravno raskid . Meni bi i odgovaralo da dignu svima mogu da predjem kod lokalca samo optiku internet. Ali ono polako videcemo za koji mesec sta ce da bude .
Neko odgovori za ova podesavanja???Supernova Move Box. Interesuje me sta staviti na sledecim podesavanjima u boxu. Tv mi je Ultra HD 4K 3840 x 2160 . HDMI CEC,ukljucen ili iskljucen?? HDR,adaptive ili uvek?? Koja je razlika? Meni stoji na uvek. PODESAVANJE PLEJERA,fill,fit ili zoom?? Sta staviti i ima li neke razlike izmedju fill i fit?? Meni je na fill. Da li je bolje fit i je li to vazno?? REZOLUCIJA,smtpe50hz,smtpe60hz,2160p50hz,2160p60hz ??? Meni je na 2160p60hz, s obzirom da je i televizor sam po sebi 3840x2160 . Sta znaci ovo smtpe?? Verovatno je losije nego 2160p60hz. A negde sam procitao da je bolje sa 50hz, pa da pitam sta je the best, meni je izabrano 2160p60hz.
I ovo poslednje u podesavanjima Supernovinog Move Boxa sto stoji dole i pise BOJE, tu tek pojma nemam najbolji settings, ali recimo koja je razlika izmedju 420 12bit, 422 12bit, 444 8bit, ili rgb 8bit??? Koja je najbolja opcija??? Sta da podesim ovde? Meni stoji izabrano 420 12bit. Da nije mozda bolje 422 12bit?? Ili 444 8bit?? Bolje 422 12bit nego 420 12bit, zar ne? Hvala na odgovorima, sigurno ce se naci neko sa pravim odgovorom koja su the best opcije za navedena polja za izabrati.
Rezolucija: 1080p50hz ili 2160p50hz.Neko odgovori za ova podesavanja???
Ja sam samo imao problem da mi je HBO bio naplaćen i dodatni stb, a dogovor je bio da mi se ne naplaćuje, ali to sam rešio.
Sad sam HBO deaktivirao, i sve što mi ne treba, filmski paket sam ostavio, i to je to.
Pa zvali me sa onog broja 733, nudili 8 meseci 50 posto popusta, i prihvatio. I posle kada sam zvao call centar da traažim zamenu običnog resivera za move pa sam rekao da mi deaktiviraju HBO da mi se ne bi naplaćivalo dodatno.Koji paket i kakav si dogovor imao i da li je to bilo u poslovnici ili preko call centra ? Morao si na kraju da deaktiviraš HBO?
Prebaci move box u drugu sobu, a na tom tv-u stavi klasičan dvb-c pa obriši kanale, jedino tako... Tako sam i ja po kući pobrisao te trovačnice 🙂Bezveze. Ispiraju mozak caletu. Hocu da mu ugasim to. Jel postoji neki nacin? Ili da zakljucam par kanala, ili da ih bacim u radio kanale da ne moze da ih nadje. Bilo sta?
Hvala na odgovou i tebi i drugim ljudima. Imam samo jos jednu sitnicu.Naoruzaj se strpljenjem, prvo ti treba staticka IP adresa da bi moglo njihovo cudo u bridge mode.
Ali tu igri nije kraj, iako u bridge modu, tvoj ruter koji budes stavio nece da radi, dok se opet ne iscimas sa njihovom podrskom par dana i das im mac adresu svog rutera.
Jos bolja opcija (ako tvoj ruter podrzava) je da ima opciju kloniranja mac adrese, jer ces time izbeci davljenje sa podrskom sto traje danima, a ako nema te opcije, osudjen si da cekas.
DHCP iskljucis prebacis na static, i tamo lepo podesis parametre za staticku IP adresu koju si dobio od njih i to je to, miran si, barem dok ti ne promene tu staticku sto su meni uradili prosle godine jedno 5-6 puta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari