PACEDINKI
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.03.2008
- Poena
- 310
Evo posto svi nesto : bio sam kod komsije on ima ili komsinaca ima htela je tati da prebaci imesto of on... bla bla truć...Bio sinoć kod drugara. Propisno instaliran i lijepo ususkan na balkonu Hisense Hi Nano, stan grijan sa svih strana, 'novogradnja' sa izolacijom to jest petnaestak godina star objekat.
Inverter je ladna supa, dnevni i nekako grije, ostalo nista...
Setovano na 26 već satima, u sobi izmedju 23.
Vani +6
Nemre i to ti je.
Jest to malo slabiji Hisense, al ovo je stvarno smiješnan zadatak za stan u zgradi.
Može u par rijeci isksutvo sa Hisense i koja joj je dalja sudba?
Imam je ja licno! Hisense energy pro x 18btu. Grejem sprat kuce 55m2 na 22-23c unutrasnje temperature sa tempreraturom na kedinici od 24c. Kuca je bez izolacije, sledeci sprat nije useljen, ispod garazni deo! Ako zatvorim vrata od spavace sobe temperatura ide lagano i do 24c sa 24 na jedinici. Ide u df na otprilike 1 sat sa temeraturom od 24 i vise stepeni kad je oko 0.
Na temperaturi od 22c retko mozda jednom sam je cuo nocu kad je bas bilo hladno.
Potrosnja kada se greje svih 55. Ide od 24-32kwh za dan, ako se zatvore vrata sobe i smanji na 45m2 bude oko 1kwh na h na temperaturamo oko 0!
Tako da manite me te price ne moze da zagreje i je znam sta... jer kad moj objekat bez izolacije na 0c odrzava bez problema stan u zgradi bila bi sauna!
Bolje pljujte servisera koji je ugradjivao jer je uredjaj ok. Jeste klasa visa od HI nano serije ali tesko da je tolika razlika.