Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Imam neku ideju radi uštede, naime pošto koristim Soko Lite (sim) kartica u telefonu, razmišljao sam da uzmem uslugu jedan broj za više uređaja, i da tražim esim za dodatni uređaj i tako internet koristim na drugoj lokaciji i otkažem ugovor koji je tamo aktivan, zanima me da li bi onaj eSim.me mogao funkcionisati (kao najjeftinije rešenje) 4g ruter imam ili koji bi ruter 5g nsa sa i volte podrškom sa esim mogao uzeti i da radi (lan portovi su obavezni).
(ako je poruka za novu temu možda da se prebaci)
Sta ce ti VoLTE podrska?

To je ceo članak što se tiče cene 5G usluge. Bile su kartice po kategorijama, ali je u međuvremenu link uklonjen. Između ostalog pisalo je i za zamenu sim kartice ako je 3G itd.
Screenshot_2025-12-01_183109.jpg

Poslednja izmena:
To je zahtev MTS-a

Pogledajte prilog 515532
Ja sam narucio ovu uslugu preko moj mts portala, nikad mi nisu poslali eSIM, a naplacivali su od kad sam narucio. Sad se 2 meseca ganjam sa njima da storniraju. Savet-probajte u poslovnici.
Ovo je predvidjeno za satove, tablete i sl. Da li ce raditi na drugom klasicnom telefonu - ne znam. Ako ne, mozes da nadjes jeftin tablet sa e-simom.
Volte podrska sluzi da mozes da pricas sa sata, jer takvi uredjaji nemaju mogucnost GSM poziva (bar vecina, tj “moderni” satovi).

Nove tarife se definitivno zovu 5ica S, 5ica M, 5ica L, 5ica XL

Pretpostavljam da su skuplje za 200-300 dinara od postojećih Omorika i Soko.

Kad je neko glavni video pakete i iscupao im usi naravmo da su sklonili i obrisali link.
Pa ako samo u novim paketima u sredu puste 5G , koliko ljudi moze do srede da potpise novu UO sa novim paketima i krene sa koriscenjem 5G. Koji diletanti rade i smisljaju to. 😅
Promena tarife je najmanji problem, kroz aplikaciju se brzo promeni bez potrebe da bilo šta potpisuješ.
Problem je što su očekivano ispali klošari.

Nove tarife se definitivno zovu 5ica S, 5ica M, 5ica L, 5ica XL

Pretpostavljam da su skuplje za 200-300 dinara od postojećih Omorika i Soko.
Sudeci po cenama SuperPlan4 paketa koje su objavljene na drugoj temi, bice vece povecanje (oko 500din). Nece se oni smiriti dok cena najjeftinije tarife ne bude pocinjala sa 5icom izgleda 😂

Kad je neko glavni video pakete i iscupao im usi naravmo da su sklonili i obrisali link.
Pa ako samo u novim paketima u sredu puste 5G , koliko ljudi moze do srede da potpise novu UO sa novim paketima i krene sa koriscenjem 5G. Koji diletanti rade i smisljaju to. 😅
Naravno da ne, bezveze je stavio taj uklonjeni link procitao sam i pre nego ga je on ovde stavio, 5ica su novi nazivi paketa koji ce zameniti Soko pakete pa je tako 5ica XL sadasnji Soko max itd.
Naravno da ce svim post paid paketima pustiti 5G odmah kad krene, ne mislis da cemo svi da potpisujemo nove UO za 24h?😂

Jel samo MTS ima 5G?

Kod mene u gradu, Yettel ima 5G na 3 BS, A1 na jednoj, mts još nisam video da ima igde.

… znači, teraju po starom… ne znam šta i kako razmišljaju, ali su stvarnooo…

Kolicina neta ostaje ista i za razliku od yettela ne ogranicavaju protok vec ide po maksimalnoj brzini, makar nesto. Zanimljivo, uveli su i youtube kao dodatak za neogranicen net, svi petica paketi biraju youtube ili drustvene mreze dok uz najskuplji logicno idu oba jer je sve neograniceno.
Takodje za manje pakete net boost sa 20 odnosno 40 mbps stvarno menja stvari i konacno se moze koristiti rec neograniceno a da nema neka fusnota da je zapravo 64kbps, 2 mbps, itd.

Prilozi

• IMG_2964.jpeg
    IMG_2964.jpeg
    160.9 KB · Pregleda: 82
  • IMG_2965.jpeg
    IMG_2965.jpeg
    246.7 KB · Pregleda: 77
  • IMG_2966.jpeg
    IMG_2966.jpeg
    246.4 KB · Pregleda: 67
  • IMG_2967.jpeg
    IMG_2967.jpeg
    265.3 KB · Pregleda: 99
Kolicina neta ostaje ista i za razliku od yettela ne ogranicavaju protok vec ide po maksimalnoj brzini, makar nesto. Zanimljivo, uveli su i youtube kao dodatak za neogranicen net, svi petica paketi biraju youtube ili drustvene mreze dok uz najskuplji logicno idu oba jer je sve neograniceno.
Takodje za manje pakete net boost sa 20 odnosno 40 mbps stvarno menja stvari i konacno se moze koristiti rec neograniceno a da nema neka fusnota da je zapravo 64kbps, 2 mbps, itd.
Cene nisu izbacili? (mislim da mi je receno za 5icu S > 3 meseca po 999din, posle 2900din... i da novi 5g paketi za sad idu samo za obnovu UO ili potpisivanje nove. (sto znaci stari paketi nemaju 5g). Nisam pitao da li moze prelaz sa starih paketa na nove.. To je info sa 064/733

Nazad
Vrh Dno