NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 805
Klasicna placena reklama,a u realnosti daleko od toga sto reklamiraju.
Jel misliš na box od yettela?Dok ovo nisam video nisam ni znao koliko dobru platformu imam i koristim... 😅 😅 😅
Podseti me, koja je beše ona prethodna stara verzija, aktuelna do avgusta meseca ove god., koji broj?
Verzija pre unapređene aplikacije za box uređaje koje jetel daje bila je 2.43.5Dok ovo nisam video nisam ni znao koliko dobru platformu imam i koristim... 😅 😅 😅
Podseti me, koja je beše ona prethodna stara verzija, aktuelna do avgusta meseca ove god., koji broj?
JokDa li Yettel ima u ponudi satelitsku tv, poput m:SAT?
Nemojte da ste smešni gospodine, vlasnik te televizije je ukinuo za balkan itd... Nije to ukinuo ni jedan naš kablovski operater. Tako da nijedan operater nema veze sa time.Da li je neko uspeo da raskine UO zbog ukidanja NBA TV kanala? S obzirom da je doslo do promene na stetu korisnika.Neko neka ranija iskustva sa RATEL-om da je probao da raskine ugovor bez penala zbog ukidanja kanala?
DO 10 restarta i kod mene rešava problem 🙂Update... Nocas, kada sam palio boks, pojavila se ona "cuvena" pocetna strana umesto live kanala. Gasio sam, palio... i uvek se pojavljuje ta strana. Ali, kada sam restartovao boks, probao ponovo, pojavio se zadnje gledani kanal. Znaci restart resava problem. Bar kod mene.
Oni uvek mogu da se ograde i kažu da nije plaćen. Benchmark odavno nije neutralan. Odavno su se pretvorili u pandan informer-a, samo iz IT sveta.Овакав садржај треба означити као спонзорисан видео, мислим да по неким ЕУ прописима постоје обавезе шта и како се означава, али нисам се удубљивао у детаље.
Nisu svi kanali ni imali opciju snimi, radi normalno.Oni uvek mogu da se ograde i kažu da nije plaćen. Benchmark odavno nije neutralan. Odavno su se pretvorili u pandan informer-a, samo iz IT sveta.
Jednostavno pratiš sajtove i vremenom skapiraš kome možeš verovati.
Inače, kod mene ide uživo TV kada se upali box. A primetih na Android TV staroj aplikaciji da je dugme za snimanje zasivljeno. Dakle, svima je ukinuta mogućnost snimanja?
Sinoć, čini mi se, arena premium 1 nije imala kod mene...Nisu svi kanali ni imali opciju snimi, radi normalno.
Sport slabo i gledam ali sam sad bacio pogled, nema ni jedna arena tu opciju. (Zasenčeno)Sinoć, čini mi se, arena premium 1 nije imala kod mene...
Arene nikada nisu imale opciju snimanja, ni pre tri godine a ni danasSinoć, čini mi se, arena premium 1 nije imala kod mene...
Nema neta u Subotici, a prijatelju u NS isto nema neta.Pa evo recimo drugar ima internet isto ima yettel optiku i i zivimo u istom gradu tako da ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari