Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Овакав садржај треба означити као спонзорисан видео, мислим да по неким ЕУ прописима постоје обавезе шта и како се означава, али нисам се удубљивао у детаље.

Ne vidim posebnu temu za Yettel box, pa pisem ovde.
Box mi je sam onemogućio STube i ne mogu da ga omogućim. Da li se nekom to desilo i ima li rešenja?

Da li Yettel ima u ponudi satelitsku tv, poput m:SAT?

Da li je neko uspeo da raskine UO zbog ukidanja NBA TV kanala? S obzirom da je doslo do promene na stetu korisnika.Neko neka ranija iskustva sa RATEL-om da je probao da raskine ugovor bez penala zbog ukidanja kanala?

Da li je neko uspeo da raskine UO zbog ukidanja NBA TV kanala? S obzirom da je doslo do promene na stetu korisnika.Neko neka ranija iskustva sa RATEL-om da je probao da raskine ugovor bez penala zbog ukidanja kanala?
Nemojte da ste smešni gospodine, vlasnik te televizije je ukinuo za balkan itd... Nije to ukinuo ni jedan naš kablovski operater. Tako da nijedan operater nema veze sa time.

Update... Nocas, kada sam palio boks, pojavila se ona "cuvena" pocetna strana umesto live kanala. Gasio sam, palio... i uvek se pojavljuje ta strana. Ali, kada sam restartovao boks, probao ponovo, pojavio se zadnje gledani kanal. Znaci restart resava problem. Bar kod mene.

Update... Nocas, kada sam palio boks, pojavila se ona "cuvena" pocetna strana umesto live kanala. Gasio sam, palio... i uvek se pojavljuje ta strana. Ali, kada sam restartovao boks, probao ponovo, pojavio se zadnje gledani kanal. Znaci restart resava problem. Bar kod mene.
DO 10 restarta i kod mene rešava problem 🙂

Овакав садржај треба означити као спонзорисан видео, мислим да по неким ЕУ прописима постоје обавезе шта и како се означава, али нисам се удубљивао у детаље.
Oni uvek mogu da se ograde i kažu da nije plaćen. Benchmark odavno nije neutralan. Odavno su se pretvorili u pandan informer-a, samo iz IT sveta.
Jednostavno pratiš sajtove i vremenom skapiraš kome možeš verovati.

Inače, kod mene ide uživo TV kada se upali box. A primetih na Android TV staroj aplikaciji da je dugme za snimanje zasivljeno. Dakle, svima je ukinuta mogućnost snimanja?

Oni uvek mogu da se ograde i kažu da nije plaćen. Benchmark odavno nije neutralan. Odavno su se pretvorili u pandan informer-a, samo iz IT sveta.
Jednostavno pratiš sajtove i vremenom skapiraš kome možeš verovati.

Inače, kod mene ide uživo TV kada se upali box. A primetih na Android TV staroj aplikaciji da je dugme za snimanje zasivljeno. Dakle, svima je ukinuta mogućnost snimanja?
Nisu svi kanali ni imali opciju snimi, radi normalno.

Prilozi

• IMG_20251201_153851.jpg
    IMG_20251201_153851.jpg
    205.8 KB · Pregleda: 36
Ево управо у 00:00 часова дана 05.12.2025. године, интернет пукао као гума! Нема интернета, нема телевизије. Који год канал пребацим "провери интернет конекцију и покушај поново
Грешка Р103".

Рестартовао рутер. Није помогло.

Пре неки дан жена радила од куће, каже прекидају се видео разговори. Ја зовем подршку да пријавим, када женска из Јетела рестартује рутер на фабричка подешавања!? Жена вршити на мене из друге собе! Каже ми шта си ти ово увео?

Да није 1600 динара месечно, одавно би ја поднео захтев за раскид. МТС је мајка за ове паћенике!

Ево слика са ТВ, сада је 00:23 часова. Још увек не ради.

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    350.1 KB · Pregleda: 19
+1 i kod mene sve puklo.😒

Isto i kod mene. Pokušao sam da dobijem 063 9000 ali izbacuje, moguće da masa ljudi zove. Interneta već nema pola sata. Katastrofa.

Jel mozemo mi nekako da raskinemo ugovor posto ovo nije prvi put da se deaava, jeste prvi da bas ovako pukne, ali poslednjih 2 ili 3 meseca uvek u ponoc nestane.

U pitanju je veliki izazov jer im je puklo izgleda na globalnom nivou, dakle cela Srbija...

Pa evo recimo drugar ima internet isto ima yettel optiku i i zivimo u istom gradu tako da ne znam.

A jaj**e ne smeju da se jave na telefon, da bar znamo koliko ce trajati prekid.

Nazad
Vrh Dno