Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Budi realan, nije ti ovo telefonski poziv da ti se odmah jave.

@Yettel Srbija
Poslao sam pitanje u poruci juče poslepodne, još niko nije odgovorio!
Oprosti na kasnom odgovoru, trudimo se da na odgovore svih naših korisnika odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Što se tiče titlova, kada postoji više različitih oni se odmah nalaze među dostupnima za odabir, tamo gde nemaš opciju biranja znači da kanal nije titlovan 🤔 Kada je u pitanju prikaz kanala kada uključiš našu digitalni televiziju, opcija gde se prikazuje program uživo je automatska.

Oprosti na kasnom odgovoru, trudimo se da na odgovore svih naših korisnika odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Što se tiče titlova, kada postoji više različitih oni se odmah nalaze među dostupnima za odabir, tamo gde nemaš opciju biranja znači da kanal nije titlovan 🤔 Kada je u pitanju prikaz kanala kada uključiš našu digitalni televiziju, opcija gde se prikazuje program uživo je automatska.
Kako se aktivira ta opcija? 98% korisnika nema tu automatsku opciju!

Prijatelji foruma, jel neko pronašao ovo podešavanje, o čemu piše @Yettel Srbija ili sam ja ćorav?
U podešavanjima kanala nema ili GDE TREBA DA KLIKNEM.
Ne mislim kada gledam kanal, pa sam vratio da vidim emisiju, pa posle da vratim uživo kanal.
MISLIM JA, A I OSTALI, KADA UKLJUČIMO (TV ILI BOX) DA NAM BUDE LIVE KANAL, A NE OVAJ POSTER!
I ne vičem, nego se ili mi ne razumemo ili nas vozite?

Prilozi

• IMG_20251124_170555.jpg
    IMG_20251124_170555.jpg
    250.5 KB · Pregleda: 48
Funkcioniše li lista "omiljenih kanala"? kako se isključuje kanal iz liste omiljenih tj. sklanja "srce?

Funkcionise. Dodjes do srca i sklonis ga na ok..Ali sta ce ti omiljeni kad su svi kanali isti.

Ja obicno ne gasim boks i uvek me saceka taj "pocetni ekran" kada posle par sati upalim tv i resim da pogledam nesto. Medjutim... jutros sam radi probe iskljucio boks, ukljucio posle nekih pola sata i dobio sam live sliku. Nikakva podesavanja nisam odradio. Jednostavno je tako.

Ja obicno ne gasim boks i uvek me saceka taj "pocetni ekran" kada posle par sati upalim tv i resim da pogledam nesto. Medjutim... jutros sam radi probe iskljucio boks, ukljucio posle nekih pola sata i dobio sam live sliku. Nikakva podesavanja nisam odradio. Jednostavno je tako.
Da li ste ugasili box preko daljinskog ili na dugme na boxu?
Pošto sam i ti opciju probao i kod mene je uvek isto. Početni ekran.
Bar da su omiljeni kanali, pa bi mi bilo svejedno. Ovako preko nekog kanala, treba da dodjem do omiljenih.

Ugasio preko daljinskog. I upalio, naravno. Nesto mi pada na pamet, mozda bi trebalo da resetujete boks, prvo to, a onda i reset aplikacije. Ja cesto resetujem boks, ne na dugme, ne na vadjenje iz struje, vec klasican reset - Podesavanja/sistemska podesavanja/ podesavanje uredjaja/ ponovno pokretanje. A resetujem jer cesto blokira, zaglavi na nekom kanalu ako vracam malo cesce unazad. 🙂

Do srca preko daljinca udjes na upravljanje kanalima i tu sve imas idi idi samo levo desno a ne na ok i radis sta ti volja

Upravljanje kanalima/ omiljeni kanali i tu radis sta zelis pre toga kucas pin 1111

Zanimljivo, izgleda da mi koji koristimo njihove stb uređaje smo kunići za test. Na mi stick stara dobra aplikacija još uvek regularnim putem. Nema nikakvih ažuriranja.

Ovo pije vodu. Pošto imam dva boxa i onaj koji koriste ukućani oni ga stalno gase i na njemu se kada ga upale prikaže taj live kanal (koji su zadnji gledali) na kome su prethodno ugasili box. Dok box koji ja koristim stoji non-stop upaljen (naravno gasim samo TV) i na njemu kada kasnije upalim TV bude početni HOME ekran. Nego su iz Yettela stvorili zabunu i konfuziju objavom kako se to može podešavati i nameštati negde u opcijama...

Ne bi bilo lose da se jos neko javi u vezi sa live programom posle ukljucivanja boksa. Mislim, sada je nekako zamrla diskusija, niko da napise svoje iskustvo...

Na dve različite lokacije po dva STB-a, na svima početni ekran pri isključivanju i uključivanju.

Meni se opet vratilo da se nema signala po uključivanju ali mislim da je ipak u manjem obimu

Zanimljivo, izgleda da mi koji koristimo njihove stb uređaje smo kunići za test. Na mi stick stara dobra aplikacija još uvek regularnim putem. Nema nikakvih ažuriranja.
Mi smo testni kunići i testeri več pune 4 godine... koliko smo im primedbi i predloga ovde napisali (i za sve aplikacije - box, tv, mobilna, web, i za daljinac i za kanale) može knjiga da sse napiše. Mogao bi neko od njih to malo više da ceni...

Juče smetnje u TV i na stb i na apk a kao sve u redu , ma samo da ih se rešim
Žao mi ovih koje sam zaj...o da ih uzmu , i SN je bolja od njih i ako je skuplja .
Koji si deo grada, opština, kod mene sve radilo, plus gledao filmove na telefonu, ubio se ko siroče od gledanja sve radilo. Da nije nešto lokalnog tipa bilo?

Nznm sta je bilo
Ceo dan sam preko apk imao štucanje slike , a žena uveče preko stb , kod nje čak se i ekran na čas zacrni , nije do tv već do njih .
N Bgd
Danas nisam gledao tv , kasnije ću ga uključiti

Reklama
Još da su stvarno takvi kakvim se reklamiraju bili bi super , a ovako i ona drljava SN je bolja od njih.
Ali sta je tu je , sedi i trpi dok ti se ne namesti da raskines sa njima bez penala 🤬

Dok ovo nisam video nisam ni znao koliko dobru platformu imam i koristim... 😅 😅 😅

Podseti me, koja je beše ona prethodna stara verzija, aktuelna do avgusta meseca ove god., koji broj?

Nazad
Vrh Dno