Borski
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.03.2016
- Poena
- 195
@Yettel Srbija
Poslao sam pitanje u poruci juče poslepodne, još niko nije odgovorio!
Pa vidim da danas pišu u forumu. Znači da si bili na forumu, ali za vikend ne *ebu poruke, kojima treba da se javimo. Pišu postove koje su copy-paste.Budi realan, nije ti ovo telefonski poziv da ti se odmah jave.
Oprosti na kasnom odgovoru, trudimo se da na odgovore svih naših korisnika odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Što se tiče titlova, kada postoji više različitih oni se odmah nalaze među dostupnima za odabir, tamo gde nemaš opciju biranja znači da kanal nije titlovan 🤔 Kada je u pitanju prikaz kanala kada uključiš našu digitalni televiziju, opcija gde se prikazuje program uživo je automatska.@Yettel Srbija
Kako se aktivira ta opcija? 98% korisnika nema tu automatsku opciju!Oprosti na kasnom odgovoru, trudimo se da na odgovore svih naših korisnika odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Što se tiče titlova, kada postoji više različitih oni se odmah nalaze među dostupnima za odabir, tamo gde nemaš opciju biranja znači da kanal nije titlovan 🤔 Kada je u pitanju prikaz kanala kada uključiš našu digitalni televiziju, opcija gde se prikazuje program uživo je automatska.
U podešavanjima knala, na samom izboru možeš pronaći opciju.Kako se aktivira ta opcija? 98% korisnika nema tu automatsku opciju!
Da li ste ugasili box preko daljinskog ili na dugme na boxu?Ja obicno ne gasim boks i uvek me saceka taj "pocetni ekran" kada posle par sati upalim tv i resim da pogledam nesto. Medjutim... jutros sam radi probe iskljucio boks, ukljucio posle nekih pola sata i dobio sam live sliku. Nikakva podesavanja nisam odradio. Jednostavno je tako.
Ovo pije vodu. Pošto imam dva boxa i onaj koji koriste ukućani oni ga stalno gase i na njemu se kada ga upale prikaže taj live kanal (koji su zadnji gledali) na kome su prethodno ugasili box. Dok box koji ja koristim stoji non-stop upaljen (naravno gasim samo TV) i na njemu kada kasnije upalim TV bude početni HOME ekran. Nego su iz Yettela stvorili zabunu i konfuziju objavom kako se to može podešavati i nameštati negde u opcijama...Ja obicno ne gasim boks i uvek me saceka taj "pocetni ekran" kada posle par sati upalim tv i resim da pogledam nesto. Medjutim... jutros sam radi probe iskljucio boks, ukljucio posle nekih pola sata i dobio sam live sliku. Nikakva podesavanja nisam odradio. Jednostavno je tako.
Mi smo testni kunići i testeri več pune 4 godine... koliko smo im primedbi i predloga ovde napisali (i za sve aplikacije - box, tv, mobilna, web, i za daljinac i za kanale) može knjiga da sse napiše. Mogao bi neko od njih to malo više da ceni...Zanimljivo, izgleda da mi koji koristimo njihove stb uređaje smo kunići za test. Na mi stick stara dobra aplikacija još uvek regularnim putem. Nema nikakvih ažuriranja.
Koji si deo grada, opština, kod mene sve radilo, plus gledao filmove na telefonu, ubio se ko siroče od gledanja sve radilo. Da nije nešto lokalnog tipa bilo?Juče smetnje u TV i na stb i na apk a kao sve u redu , ma samo da ih se rešim
Žao mi ovih koje sam zaj...o da ih uzmu , i SN je bolja od njih i ako je skuplja .
Podseti me, koja je beše ona prethodna stara verzija, aktuelna do avgusta meseca ove god., koji broj?Zanimljivo, izgleda da mi koji koristimo njihove stb uređaje smo kunići za test. Na mi stick stara dobra aplikacija još uvek regularnim putem. Nema nikakvih ažuriranja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari