shamanNS
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,555
@Kurttrasel Sigurno je videla Benchmark komentare o seriji.
Sebe ( klona ) zaleđenu ?
Na pola druge epizode.Pluribus
Pokusao sam da dam drugu sansu seriji ali ne vredi,prekinuo sam gledanje.
Javi baš utiske za početak, planiram da je pogledam. Mislim da sam kretao već pre koju godinu ali iz nekog razloga početak mi se nije svideo.I ja isto.
Ali sam poceo da gledam seriju Stranger Things. Od pocetka naravno.
Meni se dopao pocetak. Pa sam 3 epizode u cugu pogledao. Mozda je rano za utiske ali mislim da cu nastaviti sa gledanjem. Ne znam kakve su sledece sezone ali ova je sasvim ok. Bar za sada.Javi baš utiske za početak, planiram da je pogledam. Mislim da sam kretao već pre koju godinu ali iz nekog razloga početak mi se nije svideo.
Odlične ali lično mislim da malo vataju na nostalgiju i staru slavu prethodnih sezona, pogotovo prve tri epizode. Videćemo dalje kako će se odvijatiStranger Things - одличне прве 4 епизоде пете сезоне.
Ako gledas sezonu 1, po meni najbolja ...Meni se dopao pocetak. Pa sam 3 epizode u cugu pogledao. Mozda je rano za utiske ali mislim da cu nastaviti sa gledanjem. Ne znam kakve su sledece sezone ali ova je sasvim ok. Bar za sada.
Meni je treća sezona lošija od prve dve. Pogledao sam prve 4 sezone ponovo da se podsetim pre pete sezone, moja ocena po sezonama:Jesu li 3 i 4 na nivou 2 sezone? Jel mi je tu bio pad u odnosu na odlicnu prvu. Da znam dal uopste da se upustam u gledanje.
Sećam se da sam batalio jer je serija krenula nizbrdo i nisam ocekivao da ce ici vise od 3 sezone.Svaka vama cast ako secate sta je bilo pre 5-6 godina.
3. je po meni najlošija ali sa 4. su se posle povadili. 1. je definitivno najbolja.Jesu li 3 i 4 na nivou 2 sezone? Jel mi je tu bio pad u odnosu na odlicnu prvu. Da znam dal uopste da se upustam u gledanje.
Ko je gledao i voleo Banshee ovo je must watch!Isti tvorac Trooper koji stoji iza Banshee. Znači Banshee fazon smešten u 19tom veku obojen kinezima i borilačkim veštinama . 10/10 sve tri sezone, na žalost kraj je ostao otvoren jer je bio planiran nastavak u četvrtoj sezoni koja se nikad nije desila jer je MAX jajara. Odavno nisam ovako uživao u uličnim kung fu tučama, glavni lik maestralno skida Bruce Lee-ove pokrete.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari