D
Deleted member 253540
Guest
STa ce ti Boga ti tolike matrix karte?znam kupio sam sve matrixe sa oglasa u poslednjih 10 godina . . .
STa ce ti Boga ti tolike matrix karte?znam kupio sam sve matrixe sa oglasa u poslednjih 10 godina . . .
Sto bi klokovao 5870? Cemu? Brza je dovoljno.Treba. Jedna od najboljih 5870 izvedbi za extreme OC.
Zanimljivo je, nekada sam se sa tim zezao. Nema se vise vremena 🙂www.hwbot.org
Da ne idemo u off dalje. Imaš tu sve odgovore ako te zanima.
Meni ona Stealth odlicno izgleda x870, Samo sto je bela.Ja porucio Aorus Master.
Hteo sam Hero, ali me ispalili u dve radnje. U prvoj nema da se nabavi, a druga nije mogla da isporuci u roku od 4 dana proizvod, pa sam otkazao.
Dobra je ta master ali mi nije jasno kako nema backplate.Ja porucio Aorus Master.
Hteo sam Hero, ali me ispalili u dve radnje. U prvoj nema da se nabavi, a druga nije mogla da isporuci u roku od 4 dana proizvod, pa sam otkazao.
Pa spada u skupe ploce pa zato sam ocekivao backplate.Backplate nema ni strix e gaming, koji joj je cenovni konkurent.
Bela ploca mi ne odgovara, zato sam uzeo standardnu.
Ima na ovoj novoj X3D varijanti Aorus Master-a, prilicno solidan upgrade u odnosu na "standardnu" verziju po vise aspekata.Backplate nema ni strix e gaming, koji joj je cenovni konkurent.
Bela ploca mi ne odgovara, zato sam uzeo standardnu.
Ma dobro nije sada to katastrofa sto nema. Ali za taj novac koliko kosta bi trebalo da ima.Ima na ovoj novoj X3D varijanti Aorus Master-a, prilicno solidan upgrade u odnosu na "standardnu" verziju po vise aspekata.
Backplate je jedan od njih.
Pa sada bolje je bez bacplate-a nego oajdjena hardverski i sl. Ako ces tako da gledas. Ali mislim da je cena takva da bi trebalo da ima to i da nema nepotrebne usb 2.0 portove, kao sto je neko prethidno napomenuo. Inace ploca je dobra naravno ali ne vredi toliko.Nedostatak backplatea je mana? Lol...
x3d crkava i na drugim plocama, koliko sam ja video. 9800x3d je najvise pogodjen jer je i naprodavaniji. Taichi je stvarno uradjena dobro i Nova. E sada to crkavanje procesora RMA se prihvata ako do doga dodje, tako da...Broj defekata se poprilicno umanjio sa novijim datumom prozvodnje x3d chipova. Neceg drugog tu ima.Najjeftinije od ploca sa backplate-om je Asrock Taichi (~480e u Srbiji), ali mi nije odgovarao jer je eatx i ima ventilator u VRM-u (i plus asrock nije bas na glasu sa x3d).
U sustini je zgodno da ima backplate jer postoje neka kucista gde je tanjir za plocu "busan" (btf support npr) pa mozete ostetiti plocu sa zadnje strane kada kablirate ili montirate komponente u drugu komoru.
Rekao bih da ne govorimo o istom backplateu...U back plate možeš da "Ubodeš" CPU kuler bez koga ne radi ništa pa ni USB. Samo nemam pojma kako da se uporedi CPU kuler sa USB2 ?
Koji drugi "Back plate" ? Možda neki zaštitni poklopac ili tako nešto ? Ako je do USB2 konektora na ploči, još uvek ima gomilai uređaja da se utakne ali oni nazad nisu potrebni zbog toga što se kompatibilni sa USB3/3.1-A.Rekao bih da ne govorimo o istom backplateu...
A pominjemo USB jer je neko proglasio USB 2.0 portove nepotrebnim ali se kuka na nedostatak "poklopca" za poleđinu matične koji ne služi apsolutno ničemu...
Pogledajte prilog 515355Pogledajte prilog 515356
Naravno da nisam mislio na onaj lim ispod socket-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari