novi15101987
Poznat
- Učlanjen(a)
- 30.11.2024
- Poena
- 40
Jedino smo ja i ti aktivni ovde sa ultrama 😀Nema on Gree ---> Ima Fujitsu i TCL
Jedino smo ja i ti aktivni ovde sa ultrama 😀Nema on Gree ---> Ima Fujitsu i TCL
Svima Amber ultra radi defrost na 1h kada je vlasnost velika.Imam je i ja i tako radi evo vec cetvrtu godinu.
8 minI sad zamisli servis koji to nema pojma 😀 a i ditributer, nzm kako ide to, al brate ako prodajes nesto valjda treba da budes u toku sa tim...ima sigurno neka dokumnetacija ili nesto da pise to...
Bas mi bzv to sto radi na 1h, to kao ovi neki modeli hisens-a..msm okej ako je potrebno, al sad bezpotrebno da ulazi u df...
Jel traje bar krace taj df ? Nzm kolko inace traje na gree df
Zbog pametnog odmrzavanja ona duze radi da ne upadne tako nesto prrocitao pri kupovini 😀
Nije to samo kod Gree da ide klima svaki sat u DF videli smo prosle nedelje da kod mnogi kovale na sat nije bitno dali je Gree, Daikin ili drugi brend itd.Bas mi bzv to sto radi na 1h, to kao ovi neki modeli hisens-a..msm okej ako je potrebno, al sad bezpotrebno da ulazi u df...
Jos negde sam procitao da daikin radi tako isto na sat vremenaNije to samo kod Gree da ide klima svaki sat u DF videli smo prosle nedelje da skoro kod mnogi kovale na sat nije bitno dali je Gree, Daikin ili drugi brend itd.
Koliko ja znam Hisense kove kontrolni DF na svaki sat cim je temp. oko 0c
Jel je okovana bela ili ne?
Nisam izlazio da gledam ali na 1 sat u min tacno i 8 min dfJel je okovana bela ili ne?
Malo mi to sumnjivo samo 8min kod krmace od 45.5kg ---> sto kod mene traje 12-15min
Ne ja sam lepo napisao imam snimke ali su veliki za ovde na 600 w je ulazila i iznad merac temperature na zidu koj je hladniji odmah pored klime 23.8 a klima setovana na 23Da predjemo bolje u Gree temu da se opsta tema ne zatrpa
Samo ti i jos jedan lik imate te muke sa Ultru 12 kao da grejete sator 😀
Imam Daikin FTXF35D, ovo je treća zima. Kuća 45m², (Kuhinja 16m², kupatilo 3m², dnevna 16m², spavaća 10m²). Podešena na 25°c, 24h. Izolacija 10cm stiropor, plafoni nisu izolovani, gore poluotvorena ploča, dole garaže. Prošle zime bilo par dana -13°c najniže i radila je sa pola snage. Defrost 5-7 minuta traje. Na grejanju najniža modulacija 160w ali obično radi na 200-220w većinu vremena. Najviše može oko 1600w da povuče. Nema ugrađen wi fi, posebno se kupuje i onda ima merač potrošnje struje u aplikaciji, ali ne pokazuje trenutnu već dvočasovnu potrošnju, dnevnu, nedeljnu, mesečnu, godišnju. Nije baš u svim prostorijama ista temperature, ide od 23-25°c, kada je baš minus onda padne i na 21-22°c u udaljenim prostorijama ali kod klime je uvek 25°c. Ako je prostor izjedna, grejaće, naročito stan, još ako se stan ispod i sa strane greju, nema zime.Da li je bolje ugraditi FTXC50E/RXC50E ili bi FTXF35E/RXF35E bila dovoljna (eventualno umesto 12ice da ide 14ica - FTXF42E/RXF42D)? U pitanju je stan u novoj zgradi, dobro izolovan (stiropor 10cm, spusteni plafon staklena vuna, nova pvc stolarija) , primarno dnevna soba sa kuhinjom otprilike 35m2, u spavacoj (10m2) ima norveski za sad.
FTXF je Turska, FTXC je Malezija, Comfora i Perfera Češka. Nema to veze sa ACS-om.U ACS su Malezija, za druge zaista ne bih znao.
Ðubre skinuto, mašina ugradjena..
Gori sve kako greje. Napolju 1°C provejava susnežica, Fuji radila na Turbo 20ak minuta, kondenzator vani Suv potpuno…. Zver od klime, jedva je podigoh.
U prilogu snimak rada na turbo i pri odrzavanju temp, klima je izuzetno tiha..
Do foruma je.. od kako je dosao novi updateOkreni slike, polomi vrat 😀
Zezam se ---> 👍
To je taj zacaran krug, krenes od Midee i LG-ja od 60k, zavrsis kod Perfere od 136k 😆@tomap U inelektronik je ima na stanju. Wi-fi možeš i kasnije da ubaciš. A ako dodaš još 20.000 imaš na akciji Perferu 136.000, Daikonov premium model ima i wi-fi. 🙂 Inače je 166k. Da je bila po ovoj ceni kad sam kupovao moju, sigurno bih uzeo nju, ne bih razmišljao. Nećeš pogrešiti koju god da odabereš.
Može u par rijeci isksutvo sa Hisense i koja joj je dalja sudba?BiH, MPC je oko 790€.
Kazu greje dok ne padne oko nule, kad krene ispisivati dF gotovo je..Bio sinoć kod drugara. Propisno instaliran i lijepo ususkan na balkonu Hisense Hi Nano, stan grijan sa svih strana, 'novogradnja' sa izolacijom to jest petnaestak godina star objekat.
Inverter je ladna supa, dnevni i nekako grije, ostalo nista...
Setovano na 26 već satima, u sobi izmedju 23.
Vani +6
Nemre i to ti je.
Jest to malo slabiji Hisense, al ovo je stvarno smiješnan zadatak za stan u zgradi.
Može u par rijeci isksutvo sa Hisense i koja joj je dalja sudba?
Sve je to otpadBio sinoć kod drugara. Propisno instaliran i lijepo ususkan na balkonu Hisense Hi Nano, stan grijan sa svih strana, 'novogradnja' sa izolacijom to jest petnaestak godina star objekat.
Inverter je ladna supa, dnevni i nekako grije, ostalo nista...
Setovano na 26 već satima, u sobi izmedju 23.
Vani +6
Nemre i to ti je.
Jest to malo slabiji Hisense, al ovo je stvarno smiješnan zadatak za stan u zgradi.
Nemoj tako ko je kadar sam sebi to instalirati može to lijepo da rashladi neki prostor. Plaćati instalaciju već ima manje smisla, 🤭🤭Kazu greje dok ne padne oko nule, kad krene ispisivati dF gotovo je..
Ćerke im iznad njih žive, imaju on/off Mideu staru bezmalo 20god, kažu im roditelji (mušterije moje), mi smo mislili premjestiti Hisense gore kod vas..
Ćerke - Ne pada mi napamet sklanjajte tu smećarsku klimu od mene ova matora troduplo bolje radi..
Toliko😂
A LMCB suva ko barut.. prede
Sve je to otpad
Ðubre skinuto, mašina ugradjena..
Gori sve kako greje. Napolju 1°C provejava susnežica, Fuji radila na Turbo 20ak minuta, kondenzator vani Suv potpuno…. Zver od klime, jedva je podigoh.
U prilogu snimak rada na turbo i pri odrzavanju temp, klima je izuzetno tiha..
Pazi nije da branim Hisense, po brojkama nije nordic. Ali meni je bio best buy pre dve god 33kg spoljasnja sa dvorednim izmenjivacem i grejacem od 150w dok standardan fuji mi ide u df na sat vremena po 15 min meni nordic radi df na 12 sati. Ja sam je platio bio 55k i isplatila se za sve pare greje neizolovan prostor. E sad koliko ce da radi u odnosu na Fuji to ce vreme da kaze. Ima boljke glasan DF i mora stavis 20c da bi u sobi bilo 23 ali ako poredis koliko sam je platio u odnosu na druge i dalje je best buy bila.Нордик климе су озбиљни уређаји (прави нордик, не чунга-лунга где се дода грејач тацне и назове нордик). И стандардна европска LM би изгледала као играчка поред ове.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari