Da li neko prati situaciju po pitanju PWM-a kod ovih novijih kineskih telefona? Konkretno mislim na vivo, oppo, honor.
Razmišljam da u budućnosti, najkasnije do proleća zamenim svoj iphone 13 pro sa nekim od gore navedenih.
Neka logika mi govori da da ne mogu biti “gori” od ajfona po pitanju PWM-a, već samo bolji.
58:00
Takodje ne znam koliko se može verovati ovim testovima, po ovome vivo ispade bolji za oči i od honora. A honor M7 pro važi za jednog od najboljih za oči.
Iphone mi je daleko bolji od samsunga, ali opet ni sa njim nisam bez simptoma. Zato bih da predjem na nešto bolje. A zbog kamere, vivo mi je favorit.
Nema na cemu^@Detonate, hvala za info o Vivu i developer modu.
Treba do nove godine da mi stignu zajedno Oppo Find X8 Ultra i Vivo X Fold 3 pa ću baš probati na Vivu tu opciju.
Zanimljivo je da mi je čovek koji uvozi iz Kine Oppo, Vivo, i još neke kineske telefone, rekao da Vivo ima lošiji ekran(PWM, il šta već...) od ostalih kinezа, i da zaista smeta ljudima(i njemu takođe )koji su osetljivi na to trperenje ekrana.

Dobro poređenje sa x9 pro.
Pogledajte prilog 515246Pogledajte prilog 515247
Pogledajte prilog 515248Pogledajte prilog 515249
Pogledajte prilog 515250Pogledajte prilog 515251
Malo raw light testiram, po danu stvarno dobra stvar. Nocu i ne baš.
Sad sam pogledao poređenje, deluje da x300p daje lepše i dinamičnije fotografije i ako su preoštrene za moj ukus. Ono što me iznenadilo je da je stabilizacija vidno bolja na x100u a i video ništa ne zaostaje u odnosu na x300p. Zvuk pri snimanju mi je takođe bolji na x100u i ako je to meni najveća mana ovog telefona. Sve u svemu tačno se vidi da je x100u za photo entuzijaste a x300p za široke Instagram ready narodne mase. 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari