Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Pozdrav, ja se izvinjavam na smetnji
Da li imam kaznu neku da ne znam ili forum zeza ili su neke izmene ?
Pokusavam da pokrenem temu sta da kupim i nece, evo slike
fo1.png
fo2.png

Koristi Post Question dugme gore desno.

Poslednja izmena od urednika:
Treba i ovo rešiti:

1000007335.png

Kako riješiti problem nastavka praćenja foruma kada cookies istekne? Koliko vidim zadnji put sam nešto postovao 19.02.2025. godine, ulogovao se juče ponovo, i sad kad idem na followed threads i kliknem na (U)nread vodi me na prvi post u temi.

To je pitanje kukija i brozera, ne foruma
Pa bukmarkuj svoje postove

Ne znam da li samo meni smeta, ali na Dark temi jako tesko (ili cak uopste i ne) razlikujem gde ima novih tema a gde nema.
Primer za to su oglasi

1764264735564.png

Jedina stvar koja se razlikuje je ikonica, i to marginalno, a na svu muku jos su i redovi sareni..

Privremeno sam resio problem prebacivanjem na Dark Drakula. Onda imas New narandzasto ispred svake nove teme.

Al onda me triggeruje raznobojni meni gore 😂

Brave, macOS, 14", preklapa se ikonica za Twitter i strelica za FB. Tema Dark Drakula:

1764274525590.png

Pozdrav, ja se izvinjavam na smetnji
Da li imam kaznu neku da ne znam ili forum zeza ili su neke izmene ?
Problem je u samim dodatnim temama (stilovima) foruma (koji se bira u podesavanjima profila).
Cak ni administracija ne moze da otvora nove teme ako nije Default style* ili Dimension* tema (stil foruma) izabrana u podesavanjima profila.
Na zalost, mi tu ne mozemo nista osim sto smo prijavili probleme kreatorima tema te se ceka resenje.
Tako da ako imate ovakav problem, trenutno resenje je da se prebacite na Default style* ili Dimension* stil foruma gde sve funkcije rade kako treba.
Javicemo cim se pojavi resenje problema i izvinjavamo se na neprijatnostima.

u suštini, postoji. zavisi od slučaja do slučaja

Jel’ zna neko sta se desava sa uploadom vertikalno orijentisanih slika.. Od kako je forum updateovan sve mi se obrcu na horizontalu, pre se to nije desavalo..

ne vidim svetlo za izlazak iz dark mode...
firefox. nisam stalno ulogovan.
cache se brise svaki put pri zatvaranju.

Poslednja izmena:
Može li se nekako sakriti (ili zameniti drugom) ova ikonica NEW, jer uglavnom koristim na isti način forum, noću, uz dark mode, i prva strana mi je uvek sa novim postovima i bespotrebno je da mi svaki post ima ovu žutu ikonicu....
1764444446018.png

Ne vredi, na klasičnoj Dark temi nema ikonica samo na naslovnoj strani, ali na Novim temama ih ima...

Može li se nekako sakriti (ili zameniti drugom) ova ikonica NEW

Stylus ili slična ekstenzija, pa turiš:
CSS:
/* Skrivanje "NEW" ikonica na početnoj */
h3.node-title::before {
  display: none !important;
}

Prilozi

• Screenshot 2025-11-29 at 23-30-01 (1) Benchmark Forum.png
    Screenshot 2025-11-29 at 23-30-01 (1) Benchmark Forum.png
    492.4 KB · Pregleda: 47
ako nisam ulogovan, isto nema nicega za dark mode. Ako se ulogujem onda je dark a nema ikone za promenu;
da li postoji jos neki nacin za promenu osim ikona koje su bile gore desno

Stylus ili slična ekstenzija, pa turiš:
CSS:
/* Skrivanje "NEW" ikonica na početnoj */
h3.node-title::before {
  display: none !important;
}
Instalirao sam extenziju na Firefox ali ne uspevam 🙁
može li preko ublock origin nekako?

Poslednja izmena:

Prilozi

• Screenshot 2025-11-30 at 15-57-45 forum.benchmark.rs_whats-new_posts_7031763_ - Stylus.png
    Screenshot 2025-11-30 at 15-57-45 forum.benchmark.rs_whats-new_posts_7031763_ - Stylus.png
    422 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot_2025-11-30_16-05-03.png
    Screenshot_2025-11-30_16-05-03.png
    32 KB · Pregleda: 21
Nazad
Vrh Dno