Šta je novo?

Supernova (2024+)

Hvala na savetima, imao bih jedno pitanje posto vidim da se razmes.

Sve je meni ovo jasno sto si napisao, samo ne razumem kako ce mi Bridge mod napraviti problem. Pa ja cu njihov modem da stavim na Bridge, a uzecu sebi nov Ruter, mnogo kvalitetniji od ovog. OVaj njihov je toliko star i spor da se pregreva pa sam mislio da i to moze biti deo problema. Ne ocekujem da mi to resi problem, ali ne razumem kako ce mi napraviti problem.

Ako moze objasnje, hvala jos jednom.
Naoruzaj se strpljenjem, prvo ti treba staticka IP adresa da bi moglo njihovo cudo u bridge mode.
Ali tu igri nije kraj, iako u bridge modu, tvoj ruter koji budes stavio nece da radi, dok se opet ne iscimas sa njihovom podrskom par dana i das im mac adresu svog rutera.
Jos bolja opcija (ako tvoj ruter podrzava) je da ima opciju kloniranja mac adrese, jer ces time izbeci davljenje sa podrskom sto traje danima, a ako nema te opcije, osudjen si da cekas.
DHCP iskljucis prebacis na static, i tamo lepo podesis parametre za staticku IP adresu koju si dobio od njih i to je to, miran si, barem dok ti ne promene tu staticku sto su meni uradili prosle godine jedno 5-6 puta.

Na kojoj adresi pisati mail za produženje ugovora i eventualnog dobijanja nekih popusta?

Narucio sam televizor jedan u poslovnici Supernove preko ove akcije crni petak itd.Cekam vec deset dana da mi to kurir doveze na kucnu adresu ali slaba vajda.Jel to stize uskoro ili cu da se nacekam do Bozica ono fazon? Ima li neko nekih iskustva s tim. Pozzdrav.

Narucio sam televizor jedan u poslovnici Supernove preko ove akcije crni petak itd.Cekam vec deset dana da mi to kurir doveze na kucnu adresu ali slaba vajda.Jel to stize uskoro ili cu da se nacekam do Bozica ono fazon? Ima li neko nekih iskustva s tim. Pozzdrav.
Prvo... Da li su ga uopste i poslali... To moras da vidis sa njima.... Ako nisu jos poslali dzaba ti cekas kurira...

Ako se odjavim sa TV-a da li sam time oslobodio jedan slot i da li mogu odmah da se prijavim na Mi box ili ima neko ograničenje tipa da mora da se čeka početak novog meseca i tome slično?

Ako se odjavim sa TV-a da li sam time oslobodio jedan slot i da li mogu odmah da se prijavim na Mi box ili ima neko ograničenje tipa da mora da se čeka početak novog meseca i tome slično?
Mislim da sa TV ne dojes nista , mora sa mobilni uredjaji gde pise 3/3 ako sve popunjeno

Da li je neko uspeo da gleda preko projektora mobilnu verziju Move aplikacije ili preko browsera?
Moj model je HY320
Nikako ne uspevam.

Ja sam cekao laptop jedno 15-20 dana, tako da moze da potraje dok izvrse sve provere.
Bez obzira sto sam godinama njihov korisnik godinama, ide kroz kreditni biro i blah, blah, sto moze da potraje

Komplikacija, bolje da lepo kupis preko neke online prodavnice i ne boli te glava.

Pozz drustvo. Da li je normalno da se napajanje od technicolor 7210 toliko greje da ne mozes ruku drzati na njemu?

Uzeh novi 4k televizor, sad posto se slabo razumem jel ima neke razlike ako u podesavanjima stavim da mi prikazuje 2160p 60hz tj ako nije 4k sadrzaj na tv-u npr ako gledam na Areni utakmicu itd.
Ili da stavim neki drugi settings za rezoluciju?Vidim da ima dosta opcija.

Za televiziju u Evropi ni u ludilu 60hz, uvek koristite 50hz.

Za televiziju u Evropi ni u ludilu 60hz, uvek koristite 50hz.
Aha hvala nisam to znao, to sam sad izmenio.Sad da li ima razlike da stavim 1080p ili 2160p kada pustam tv sadrzaj ili to nema veze zbog signala?

Da li je neko uspeo da gleda preko projektora mobilnu verziju Move aplikacije ili preko browsera?
Moj model je HY320
Nikako ne uspevam.
Ја сам инсталирао без проблема, са о касни за око секунду за оним на ТВу. Мој пројектор је Magicubic.

Stigao televizor drugari prekjuce. U pitanju je Vox Electronics UHD 50VYU684 sa sajta mts.rs. crni petak televizori.To je tv od 50 inca, dijagonala 127 cm. Ultra HD 4K Smart. E sad drugari, da ne bijem mozak i glavu bezveze, imam par pitanja za vas, iako je vrv off topic, ali neko ce se vec naci da odgovori. Ovaj tv ima VIDAA OS koliko sam ja ukapirao. I nije Android. Zato sto ima VIDAA app store i sve na foru VIDAA operativnog sistema. Poskidao sam nekolicinu apk fajlova sa neta, bacio to sve na usb, usb ubacio u ovaj tv, ali ovaj tv ne prepoznaje,tj. ne vidi nijedan apk fajl. Dakle, samim tim ne mogu instalirati nijedan apk fajl. No Google Play store. Tako provalim da tv nije android vec radi sa tim VIDAA OS. E sad negde procitam po netu da ne postoji mogucnost nista da se ubaci tipa apk fajlova i aplikacija sa google play store kao ni sami google play store. Dakle, na samom tvu preko usba, da ne pokusavam, moze li to neko da mi potvrdi? Imam supernovin move box, na njemu Kodi i Balkan Dzo, OTT Navigator, radi to sve, ali preko supernovinog boxa koji jeste android ali starija verzija neka, ne mogu recimo da azuriram OTT itd. Jos jednom samo trazim potvrdu od nekog od Vas ko je imao iskustva da ne bijem mozak bzvz, VIDAA OS, nije android, ne moze nijedna apk app ni na koji nacin da se install direktno na tv ili preko usba? MOVE app sam instalirao ali se nalazila u VIDAA app store i to radi kako treba. Hvala drugari.

Stigao televizor drugari prekjuce. U pitanju je Vox Electronics UHD 50VYU684 sa sajta mts.rs. crni petak televizori.To je tv od 50 inca, dijagonala 127 cm. Ultra HD 4K Smart. E sad drugari, da ne bijem mozak i glavu bezveze, imam par pitanja za vas, iako je vrv off topic, ali neko ce se vec naci da odgovori. Ovaj tv ima VIDAA OS koliko sam ja ukapirao. I nije Android. Zato sto ima VIDAA app store i sve na foru VIDAA operativnog sistema. Poskidao sam nekolicinu apk fajlova sa neta, bacio to sve na usb, usb ubacio u ovaj tv, ali ovaj tv ne prepoznaje,tj. ne vidi nijedan apk fajl. Dakle, samim tim ne mogu instalirati nijedan apk fajl. No Google Play store. Tako provalim da tv nije android vec radi sa tim VIDAA OS. E sad negde procitam po netu da ne postoji mogucnost nista da se ubaci tipa apk fajlova i aplikacija sa google play store kao ni sami google play store. Dakle, na samom tvu preko usba, da ne pokusavam, moze li to neko da mi potvrdi? Imam supernovin move box, na njemu Kodi i Balkan Dzo, OTT Navigator, radi to sve, ali preko supernovinog boxa koji jeste android ali starija verzija neka, ne mogu recimo da azuriram OTT itd. Jos jednom samo trazim potvrdu od nekog od Vas ko je imao iskustva da ne bijem mozak bzvz, VIDAA OS, nije android, ne moze nijedna apk app ni na koji nacin da se install direktno na tv ili preko usba? MOVE app sam instalirao ali se nalazila u VIDAA app store i to radi kako treba. Hvala drugari.
Sam si sebi odgovorio, Vidaa je poseban OS brenda Hisense. Nije ni Android ni Google TV tako da nećeš moći nijedan apk fajl na njemu da instaliraš ni na koj način. Rešenje je neki box, preporuka Mi box 2 ili 3.

Sam si sebi odgovorio, Vidaa je poseban OS brenda Hisense. Nije ni Android ni Google TV tako da nećeš moći nijedan apk fajl na njemu da instaliraš ni na koj način. Rešenje je neki box, preporuka Mi box 2 ili 3

Hvala. Samo potvrda od nekog od vas mi je bila potrebna da se ne bih cimao previse surfujuci internetom u potrazi za necim sto je nemoguce izvesti. Uzecu jedan od tih Mi boxeva danas, sutra i povezati to. Kako se krecu, cena odprilike? Hvala i ovaj off topic moderatori neka izbrisu cim to bude moguce.

Pozdrav, da li neko zna kako na STB BOX Supernova mogu da proverim jačinu ili kvalitet signala? Optika je u pitanju. Ranije je bila opcija a sada ne mogu da nađem.

Koliko vidim u Super plan 4 paketima su neke nove tarife 5ica S, M, L, Xl... To su tarife koje ce podrzavati novu 5G mrezu
1000065086.jpg

i +500 do +700 dinara u odnosu na sadašnje, i gubi se najmanji SuperPlan4

Nazad
Vrh Dno