Zovite da donesu novi i insistiranje novi jer su meni doneli polovan pa smo imali problem...Imam problema sa modemom TC7210, posle 5 minuta rada skroz se izgubi konekcija, na Wi-Fi ne mogu ni da se povezem iako ga vidi u dostupnim mrezama a na LAN kablu nema pristupa internetu, sve lampice na modemu svetle kao i inace a i fiksni telefon radi, tek kad se restartuje onda opet proradi na 5-10 minuta i opet se ukoči, primetio sam i da se pregreva. Da li neko zna u cemu moze da bude problem, da li da prijavljujem smetnju?
Nemoguce da nema VDSL a da ima Supernova i to optika, trazi detaljnu proveru da li postoje uslovi za VDSLMoram da preselim prilkjucak sa MTS na Supernovu zbog selidbe. Nema MTS infrastruktura na novoj adresi... I sad me oni teraju da kupim staticku adresu da bih bridgovao modem. Jel to moze da se zaobidje nekako? Meni to deluje kao lazna prica, samo da se odvrate ljudi od toga. U pitanju je optika ako je bitno.
Inace pri selidbi prikljucka mora se potpisati novi ugovor. Mogu da prenesem preostali benefit sa MTS, ali ce oko 13 meseci ici puna cena. Jake fore.
Da nisi mozda na lokaciji u Vlasotincu, posto se meni isto desava....zvao ih i kazu problem kod vecine korisnika u tom kraju, samo kada ce resiti ne kažu....Imam problema sa modemom TC7210, posle 5 minuta rada skroz se izgubi konekcija, na Wi-Fi ne mogu ni da se povezem iako ga vidi u dostupnim mrezama a na LAN kablu nema pristupa internetu, sve lampice na modemu svetle kao i inace a i fiksni telefon radi, tek kad se restartuje onda opet proradi na 5-10 minuta i opet se ukoči, primetio sam i da se pregreva. Da li neko zna u cemu moze da bude problem, da li da prijavljujem smetnju?
Kako si to dobio? Meni samo 5 meseci nudili 😀 Za sada ih nisam prihvatio, posto mi jos ne istice.Zvali me za ugovor,
8 meseci 50 posto popusta mi ponudili što sam oberučke prihvatio.
Koji paket si imao? Obnova istog? Izvini nisam ispratio koji paket imas. Mene zvali prosle nedelje ( ugovor istice 21.01.26 Super Plan 4 plavi ) ali se nisam javio. Presao bih na Super Plan 4 beli. Da mi ponude isto kao tebi sigurno bih prihvatio.Zvali me za ugovor,
Pa ništa, poslao neki dan mail za obnovu odgovorili da će me kontaktirati i eto zvali onaj broj 733 i kaže čovek 50 posto popusta 8 meseci na paket i ja sam reko može.Kako si to dobio? Meni samo 5 meseci nudili 😀 Za sada ih nisam prihvatio, posto mi jos ne istice.
Super plan 2 m.Koji paket si imao? Obnova istog? Izvini nisam ispratio koji paket imas. Mene zvali prosle nedelje ( ugovor istice 21.01.26 Super Plan 4 plavi ) ali se nisam javio. Presao bih na Super Plan 4 beli. Da mi ponude isto kao tebi sigurno bih prihvatio.
malo je to,2 meseca vise od regularne cene -2x2000din 🤔 i nije neka ustedaZvali me za ugovor,
Pa dobro, daj šta daš.malo je to,2 meseca vise od regularne cene -2x2000din 🤔 i nije neka usteda
Zvali me za ugovor,
Dokumentarna more like Propagandna TV. Pošto je ista pod kapom čuvenog Centra za društvenu stabilnost...Novi kanal u ponudi Dokumentarna tv redni broj 30.
Super plan 2 3799, super plan 3 4299, ne može move ni na jedan.Da li zna neko koja je cena paketa Super PLAN 2 i Super PLAN 3 bez slova S/M/L, onaj najmanji, da li ima MOVE i da li i dalje može da se uzme taj paket?
Eto ni meni to ne bi odgovaralo jer da ne bi plaćao četvrti tv dodatno, meni i zbog toga aplikacija i odgovara., jer gledam obično na računaru.Super plan 2 3799, super plan 3 4299, ne može move ni na jedan.
A da li moze u toku ugovora da se predje sa S na taj najmanjiSuper plan 2 3799, super plan 3 4299, ne može move ni na jedan.
mislim da NE.A da li moze u toku ugovora da se predje sa S na taj najmanji
Ne, samo na veći paket.A da li moze u toku ugovora da se predje sa S na taj najmanji
Hvala na savetima, imao bih jedno pitanje posto vidim da se razmes.Lepo te posavetovao AI i možda je u pravu kada kaže da imaš "jitter na međunarodnim linkovima" ali bez ulaženja u tehničke detalje to nije nešto što provajder može da ti reši na zahtev. Nije u pitanju nešto za šta mogu pojedincu da izađu u susret i samo nešto "došteluju" da ti radi bolje. AI je malo precenio šta može da se uradi po tom pitanju.
Takođe, bridge mod nije magično rešenje koje rešava probleme u radu internet veze. Po svemu sudeći, ako se ne razumeš u to kako računarske mreže i telekomunikacioni protokoli funkcionišu, najverovatnije će ti biti kontraproduktivan. Sav saobraćaj sa interneta će moći da ti ide samo na jedan računar/uređaj i nećeš biti zaštićen od malicioznog saobraćaja sa interneta - sve će direkt da dolazi do računara. OK, možeš da staviš još jedan ruter iza rutera koji je u bridge modu ali i time samo komplikuješ stvari.
Što se tiče tvog problema, sa par taktičkih poteza možeš da utvrdiš gde se krije problem:
- Ako drugi korisnici Supernove, pogotovo iz tvoje okoline (npr. odeš kod komšije pa probaš) nemaju problem sa igrama sa kojima ti imaš problem, onda je problem lokalnog karaktera tj. negde kod tebe. Nije problem u "jitter-u na međunarodnim linkovima".
- Ako se problem sa istim igrama manifestuje i kod drugih igrača koji su na drugim domaćim provajderima, problem može da bude do samih servera igre.
- Ako se problem manifestuje kod svih korisnika Supernove, može biti do "jitter-a na međunarodnim linkovima".
- U slučaju da se ispostavi da je problem lokalan tj. kod tebe, probaj da sa mreže skineš sve druge uređaje i da ostaviš samo svoj računar. Ako se problem više ne javlja, neki od isključenih uređaja ti znači generiše neki veliki saobraćaj u regularnim intervalima i ometa tvoj računar.
- Ako se problem javlja i kada su svi ostali uređaju ugašeni, problem može biti do nekog programa ili servisa na računaru koji generiše veliki saobraćaj u regularnim intervalima i tako ometa ostali saobraćaj. Nadgledaj protok u Task Manager-u npr.
- Ako ništa od ovoga nije slučaj, problem može biti u samom ruteru ali ne zbog toga što je "loš model" nego što je možda neispravan. Takođe može biti i do slabog signala i gubitaka paketa u lokalu. U tom slučaju prijavi problem provajderu ali budi spreman da im pokažeš uživo kako se problem manifestuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari