Šta je novo?

Dodaci ishrani: vitamini, suplementi, sportski preparati (iHerb, Myprotein..)

Kad smo kod magnezijuma... Kupio sam NOW bisglycinate u prahu. Nisam ljubitelj tableta i nemam problem sa ukusima medjutim u ovom slucaju moja preporuka je da se kupi u tabletama. Odvratnog je i mirisa i ukusa nesto najruznije sto sam probao

Al je zlo kako je dobar 💪

Ja mislim da je svaki čist bisglicinat prah pakao za piti, ali najbolje radi.

Ako pričamo o junk “suplementima”, moram da spomenem da sam skoro probao proteinski sejk/mleko sa kafom iz Lidla. Fenomenalno je, nije teško kao svi ostali sejkovi, ima 25g proteina iz kazeina i oko 150mg kofeina. Obično me od ovih stvari boli zeludac, ali za ovaj sve preporuke.

Ja mislim da je svaki čist bisglicinat prah pakao za piti, ali najbolje radi.

Ako pričamo o junk “suplementima”, moram da spomenem da sam skoro probao proteinski sejk/mleko sa kafom iz Lidla. Fenomenalno je, nije teško kao svi ostali sejkovi, ima 25g proteina iz kazeina i oko 150mg kofeina. Obično me od ovih stvari boli zeludac, ali za ovaj sve preporuke.
Da li moze link ili slika ovog pica? Hvala.

Jel' ovo novina da Bex dostavlja pakete sa Iherb-a? Dugo nisam nista porucivao i sad uzmem dva proizvoda. Cena 43$ + 8$ dostava i donosi mi na adresu covek iz Bexa i naplati mi 900din.

Sve kako si napisao. Meni je Bex isporucio poslednja 2 paketa sa PDV od 900din.

Meni Fedex isporučije i dalje, pošiljke u ukupnoj vrednosti ( sa uračunatim transportom) do oko 5500 rsd. Upravo juče dobio. Po statusu, stiže istog dana kada avion sleti u Beograd iz Temišvara, ako se u Bg obave administrativne (carinske) formalnosti do 12:00. Troskovi kod kurira, verovatno pdv, oko 800 rsd u poslednje vreme (obično od 750 do 1 100 rsd)

Meni isto nije bilo opcije obicna dostava koju inace volim da koristim. Mada mi je FedEx naplatio 77 din(bas malo) dostavu naravno bez dodatnih troskova(bice jos bar 700din na 5200)

Evo i ovde ako nekome zatreba:

🖤 Iskoristite i ove godine fantastične Black Friday popuste! 🖤

BLACK FRIDAY – 30%
popusta uz kod: BF2025

- Popusti važe na većinu proizvoda sa sajta www.lama.rs (proizvodi koji nisu na popustu su posebno obeleženi).

- Popusti važe i za onlajn naručivanje i u prodavnicama LAMA!

🗓️ Akcija traje do 30. novembra 2025.

👉 Posetite www.lama.rs i obezbedite svoje omiljene suplemente po najnižim cenama u godini!

📦 Dostava AKS kurirskom službom – 340 RSD, a za porudžbine preko 3.000 RSD – besplatna dostava!

Zasto delivery na iherb za 3 proizvoda ukupne vrenosti oko 5000 rsd iznosi oko 3800rsd? Koliko vidim svi pišu da je manje od 1000rsd

Ima li neko preporuku za pro(pre)biotik do 2-3k za svakodnevnu upotrebu? Prvenstveno mi treba za IBS (nadutost i gasovi), koristio sam Lactibiane Tolerance i bio je strava, ali bih promenio.

Ima li neko preporuku za pro(pre)biotik do 2-3k za svakodnevnu upotrebu? Prvenstveno mi treba za IBS (nadutost i gasovi), koristio sam Lactibiane Tolerance i bio je strava, ali bih promenio.
Now 25 Billion, na iherbu imaš 50 i 100 kapsula po ok ceni, 1 dnevno.

Kod nas je dobar biokult, ima malo više porodica bakterija u sebi (14 naspram 10 kod now) ali 1 kapsula je 2 milijarde, realno je da se piju 2 dnevno.

neka preporuka za vitamin D, koja jacina i koji proizvodjac (ili je sve isto)
hvala

Hocu narucim nesto sa iherba jos danas popust 25% i mora za min 60$ se naruci i tempiram tacno tako i zbog tezine dostava fedex je 13,85$ Dal sa sve shipingom zbog carine racun mora biti ispod 50e? Meni izadje 50,19e sa dostavom.Jel sigurno ako prelazi tako malo naplacuju carinu i dal je carina za suplemente 10% + pdv 20% to izadje 30% vrednosti?

Nazad
Vrh Dno