Jel koristio neko možda, jel ovo ok za D3?
To je iHerb-ov brend.
To je iHerb-ov brend.
Da li moze link ili slika ovog pica? Hvala.Ja mislim da je svaki čist bisglicinat prah pakao za piti, ali najbolje radi.
Ako pričamo o junk “suplementima”, moram da spomenem da sam skoro probao proteinski sejk/mleko sa kafom iz Lidla. Fenomenalno je, nije teško kao svi ostali sejkovi, ima 25g proteina iz kazeina i oko 150mg kofeina. Obično me od ovih stvari boli zeludac, ali za ovaj sve preporuke.
Jel' ovo novina da Bex dostavlja pakete sa Iherb-a? Dugo nisam nista porucivao i sad uzmem dva proizvoda. Cena 43$ + 8$ dostava i donosi mi na adresu covek iz Bexa i naplati mi 900din.
Pregrizao tabletu pre neki dan.Kad smo kod magnezijuma... Kupio sam NOW bisglycinate u prahu. Nisam ljubitelj tableta i nemam problem sa ukusima medjutim u ovom slucaju moja preporuka je da se kupi u tabletama. Odvratnog je i mirisa i ukusa nesto najruznije sto sam probao
Ne znam zasto imam fetis da frljam omega 3 po ustima, dok ne pukne. 💩Pregrizao tabletu pre neki dan.
Jedinstveno iskustvo.
Obicna dostava je bila. Nije FedEx.Koja je to dostava?
Meni daje samo FedEx ili DHL.
Now 25 Billion, na iherbu imaš 50 i 100 kapsula po ok ceni, 1 dnevno.Ima li neko preporuku za pro(pre)biotik do 2-3k za svakodnevnu upotrebu? Prvenstveno mi treba za IBS (nadutost i gasovi), koristio sam Lactibiane Tolerance i bio je strava, ali bih promenio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari