Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupih honorov 100w punjac na koji vec vidim da sam bacio 30€ a koji je dosao bez kabla. Koji kabl da kupim da ce da podrzava to brzo punjenje a da je USBc?

Honor gura 6A/20V kablove (120w punjenje) ali ti uzmi slobodno i 5A/20V za taj punjač

Kupih honorov 100w punjac na koji vec vidim da sam bacio 30€ a koji je dosao bez kabla. Koji kabl da kupim da ce da podrzava to brzo punjenje a da je USBc?
Kabl si dobio uz telefon.... Nadam se da si uzeo original punjac sa izlazom Type C?

Odradio i opet isto. Sad mi se nicu gasi i restartuje. Preksinoć se ugasio, sinoc se restartovao. Pritom, nisam ukljicio zakazano isključivanje i ukljucivanje uredjaja.
Koliko se secam imam 14 dana od online kupovine da vratim uredjaj.
Da li se racuna 14 radnih dana ili kalendara lih i da li se racuna pocetak od preuzimanja posiljka ili od kreiranja porudžbine?
Ili je najbolje da ga odnesem na servis?
Racuna se 14 dana od kad si dobio uredjaj, u to se ubraja i vikend jer svakodnevno ga koristis, ako mozes vrati ga, pa trazi novi ili nek ga servisiraju.

Racuna se 14 dana od kad si dobio uredjaj, u to se ubraja i vikend jer svakodnevno ga koristis, ako mozes vrati ga, pa trazi novi ili nek ga servisiraju.
Licno misljenje... Prvo reset.. Pa ako sebi dalje restartuje vratio bih ali ne bi pristao na servis... Sta da mi servisiraju ili otvaraju bukvalno nov telefon... Aaa ne ne...

Danas sam aplicirao da zelim drugi uredjaj i opisao sta se desava.
Sad, povrat nije moguć jer sam rekao da je neispravan uredjaj. Mora na servis. Isto sam i ja naveo, da ne zelim otvaran i popravljan telefon.
Tu smo se malo vrteli u krug, nekih 10 poruka. Na kraju sam rekao da cu poslati zvanicno mail da zelim povrat.
I da nadalje mogu da ovlastim advokata da on nastavi komunikaciju.
Ispada da nisam trebao da navedem kvar,samo da trazi povrat

Danas sam aplicirao da zelim drugi uredjaj i opisao sta se desava.
Sad, povrat nije moguć jer sam rekao da je neispravan uredjaj. Mora na servis. Isto sam i ja naveo, da ne zelim otvaran i popravljan telefon.
Tu smo se malo vrteli u krug, nekih 10 poruka. Na kraju sam rekao da cu poslati zvanicno mail da zelim povrat.
I da nadalje mogu da ovlastim advokata da on nastavi komunikaciju.
Ispada da nisam trebao da navedem kvar,samo da trazi povrat
Verovatnp se hvataju na to da ce ti oboriti povrat kad servis utvrdi kvar. Svakako ti ostaje da ga posaljes na redovnu reklamaciju. Jedino sto moras da navedes da kao resenje prihvatas samo povrat novca ili zamenu uredjaja novim. Gledaj da sve bude sa zvanicnim pisanim tragom (mail), jer sma i pozivi su bukvalno rekla/kazala. Za ovo mora da ode prvo na servis samo da se utvrdi neispravnost, a dalje ide onako kako ti zahtevas.

Da li neko koristi telefon bez ikakve zaštite na ekranu (skinuta i fabrička folija)?? Ja sam i posle 10 meseci korišćenja i dalje sa fabričkom folijom ali je već počela da se podiže sa strane i ima dosta sitnih ogrebotina pa bih da je skinem...

Da li neko koristi telefon bez ikakve zaštite na ekranu (skinuta i fabrička folija)?? Ja sam i posle 10 meseci korišćenja i dalje sa fabričkom folijom ali je već počela da se podiže sa strane i ima dosta sitnih ogrebotina pa bih da je skinem...
Ja ga koristim bez ikakve zastite vec par meseci sigurno.... Osecaj pod prstima je odlican a nikakve ogrebotinice ili bilo sta nema.... Stavljao sam na pocetku hidrogel foliju ali posle nekog vremena u nekom cosku krene da se odlepljuje... Izgubio zivce i od tad ga nosim bez icega....

Moraću da skinem foliju, baš mi ružno izgleda ovako... Na prethodnim telefonima sam koristio razne folije i čuda, ali uvek isto.

Ja koristim i dalje s fabričkom folijom. Jeste sva izgrebana ali se nije počela odljepljivati pa sve dok je tako ne skidam, a kad skinem nemam namjeru ništa stavljati.

Oni se hvataju za slamku tj sto sam ja naveo razlog povratka neispravnost uredjaja.
Steta sto se tako zaletite u panici sa ja hocu pare ili cu da vas tuzim bez da razumete prava potrosaca. Postoji proces koji je u ovom slucaju "losiji" po tebe. Imao si odustanak u 14 dana od kupovine i to je prilicno samoobjasnjujuce, odustajes od kupovine jer ti se ne svidja i obicno u 3-7 radnih dana ti uplate na novac na racun. Posto si pomenuo kvar, ne postoji opcija od odustanka u 14 dana i to sad ide na reklamaciju gde imaju 8 dana fore da "ustanove" kvar. Onda ce ti posalati genericki odgovor koji ne znaci nista, samo da bi odugovlacili i produzili sebi period za odgovor na ~30 dana. Tek nakon ovog perioda ocekuj "resavanje/cimanje", a ako bude ranije bukvalno slavi 🙂

Ako si predao telefon, trazi im zamenski u istom rangu koji ces koristiti dok ti se ovaj servisira.

Ceo dan sam sam u nekoj gužvi pa se stignem da se ukljucis ovde.
Sinoc sam tj jutros opet radio brisanje celog uredjaja. I Instal 5 apk pa sutra narednih 5 da vidim je l' do aplikacija.
Primetim da kad sam radio back up samo osnovnih stvari kao imenik i notes provukla se i podešavanja sistema sa predhodnog modela(M5P)
To sam isključio ovog puta i nisam zato restartovao uredjaj jutros u 6.
U toku dana uradio novu instalaciju jos nekoliko aplikacija.
Naravno, obavestio sam korisniku podršku o svemu i trenutno odložio proces.
Ispratiću još par dana šta se dešava.
Nadam se ds je do tih sistemskih podešavanja.
Sto se tiče povratka i tih stvari nikad ne bih prećutao da nešto ne valja a da ne kažem.
Ne želim da drugog oštetim kao što ne želim da se reši na moju štetu.
Mnoge stvari se lako rešavaju samo kad su ljudi razumni i voljni

Nema sta ti druze da razmisljas o resavanju stete i razumu i volji ljudi jer postoji zakon koji se time bavi. Kupio si nov telefon koji ne treba da se ponasa tako kako se ponasa i to je to. Koliko dana je proslo od kupovine i gde si ga kupio?

Savet da bekapujes telefon na komp ako vec nisi. Odradi jedan factory reset, instaliraj aplikacije i testiraj pre nego sto ti istekne 14 dana.

Ceo dan sam sam u nekoj gužvi pa se stignem da se ukljucis ovde.
Sinoc sam tj jutros opet radio brisanje celog uredjaja. I Instal 5 apk pa sutra narednih 5 da vidim je l' do aplikacija.
Primetim da kad sam radio back up samo osnovnih stvari kao imenik i notes provukla se i podešavanja sistema sa predhodnog modela(M5P)
To sam isključio ovog puta i nisam zato restartovao uredjaj jutros u 6.
U toku dana uradio novu instalaciju jos nekoliko aplikacija.
Naravno, obavestio sam korisniku podršku o svemu i trenutno odložio proces.
Ispratiću još par dana šta se dešava.
Nadam se ds je do tih sistemskih podešavanja.
Sto se tiče povratka i tih stvari nikad ne bih prećutao da nešto ne valja a da ne kažem.
Ne želim da drugog oštetim kao što ne želim da se reši na moju štetu.
Mnoge stvari se lako rešavaju samo kad su ljudi razumni i voljni
Probaj da uradi update sistema, na magic os 10, mozda ti to pomogne u resavanju problema.

Verovatnp se hvataju na to da ce ti oboriti povrat kad servis utvrdi kvar. Svakako ti ostaje da ga posaljes na redovnu reklamaciju. Jedino sto moras da navedes da kao resenje prihvatas samo povrat novca ili zamenu uredjaja novim. Gledaj da sve bude sa zvanicnim pisanim tragom (mail), jer sma i pozivi su bukvalno rekla/kazala. Za ovo mora da ode prvo na servis samo da se utvrdi neispravnost, a dalje ide onako kako ti zahtevas.
Da upravu si za ovo. Budi uporan, ako utvrde kvar, dobices novi uredjaj. Slicna moja prica bila sa Huawei P50 pro, ali su simptomi bili drugaciji. Bilo kako bilo, i ja sam malo zapretio i servisu i mts-u, da ce da radi i tuzba i advokat. I na kraju dobio nov i sve lepo ispalo. Mora tako, sta da ti kazem. Zelim ti srecu! 🙂

Imam Magic OS10
Dva dana se budim uzmem telefon i sve je ok.
Dodao sam dosta aplikacija za dva dana i sve je ok.
Vraca film u glavi, izgleda da mi se podvukao sistemska posesavanja U back up-U sa Honor Magic 5 pro i ona pravila problem.
Znam da mi se jednom restartovao kad sam ukljicio Wifi. Samo se usporio prekidač I ugasio se telefon.
Sacekacu još malo, za sada je sve ok.
Hvala svima na savetima i podršci.

Nadam se da ce biti sve u redu, i da ces uzivati u ovoj zverci od telefona

Al' sam se izmalerisao. Jutros opet restart ovan telefon.
Mora da je do aplikacije. Obrisao sam one sto sam juce ubacio. Uglavnom su bile narodne verzije.

Da li je neko naisao na snizenja za Magic7 Pro?

Nazad
Vrh Dno