S25U će još godinama biti odličan , kupuj i ne razmišljaj - preporuka.Pozdrav, planiram preci na 24U ili 24+ sa Honor-a 200 Pro. Zanima me kakav je u 2025/26, najpre baterija, ali i generalno da li se isplati uzimati ga za ~600e sada?

Random pitanje. Da li neko planira kupovinu novog telefona pocetkom sledece godine? Ja se nesto razmisljam, ali glasine u vezi S26 Ultra za sada me nesto ne ubedjuju da uradim upgrade, a opet, da li preci na drugi brend i sta probati?
Uzeo sam danas novi S24 Ultra za 720 evropljana.
Jel se vama cini da ima malo green tint-a?
I sta preporucujete da uradim prvo na telefonu za bolju bateriju, performanse itd..
Takodje FHD+ ili QHD, kako se odrazava na bateriju?
Maaalooo zeleniji ekran pri nizem brightnessu, najvise se vidi na sivoj pozadini. Ali nista strasno samo sam zapazio razliku pored mog Honor-a 200 Pro.Kakav bre green tint 😅Gotovo tu je isti djavo za bateriju dal je fhd+ ili qhd.Koristi telefon na max nisi ga kupio da ga stedis da bi baterija bila bilja pola sata 😅
Ja sam dao moj S24+ još godinu u garanciji i dodao 300 evra za S25U sa dve godine granicije ostvarive u ovlašćenom.Ja mislim da sam top prošao.Pre mesec dana zamenio .Može se lepo naći, dobra cenaS25 ultra 512 je sada oko 126k.
Misljenje, da li se isplati menjati obican s24 sada ili sacekam s26 seriju? Koristio bih ga fazon 3 godine.
Nekako mi se svidja i ekran bi bio prakticniji.
Prodao bih ovaj za 300-350 i ultra bi bila jos jeftinija.
Uključi opciju,ako je isključena, bolje će da radi sigurno, meni je na off zato što ne koristim zaštitno staklo...Jel ima negde dobro staklo da radi normalno fingerprint? Stavio sam neko od 1000 dinara danas, dva puta skenirao prst i idalje radi dosta lošije nego bez stakla.
Probao sve, jednom u 20 puta očita. Moram lepiti novu samo bi dobro došla preporuka negde u NS ili BG, da se ne *****em opet.Uključi opciju,ako je isključena, bolje će da radi sigurno, meni je na off zato što ne koristim zaštitno staklo...
Uradi ponovo otisak nakon uključivanja opcije...Probao sve, jednom u 20 puta očita. Moram lepiti novu samo bi dobro došla preporuka negde u NS ili BG, da se ne *****em opet.
Probao sve kombinacije, čini mi se da je još gore kad uključim opciju hahahaUradi ponovo otisak nakon uključivanja opcije...
Ili menjaj zaštitno staklo😅
Meni radi Nillkin CP+ PRO, pre toga probao par komada i nije imalo šanse. Ovo je ok.Jel ima negde dobro staklo da radi normalno fingerprint? Stavio sam neko od 1000 dinara danas, dva puta skenirao prst i idalje radi dosta lošije nego bez stakla.
Ja za fe uzeo ovo i odlično radi otisak, 3 komada za 336 din. džabe.Probao sve, jednom u 20 puta očita. Moram lepiti novu samo bi dobro došla preporuka negde u NS ili BG, da se ne *****em opet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari