Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Treba biti obazriv i sa onim adapterima odozgo, često toocki uvaljuje adaptere 65 i 67w a da nemaju uopšte pps 3-11v sa strujom od 4.5-5A, kome je to bitno neće imati neke vajde od njega to jest radiće mu kao i svaki drugi od 30 ili 33 w. Cena jeste bila nešto niža ali treba se suočiti sa realnošću. Video sam da je u momentu bio onaj od 100 w takođe Toocki po ceni od 4 dolara kroz brdo onih kupona i to je možda bila najbolja kupovina od ovog brenda ali kao što rekoh planulo je.

Ludim, nikad ne uspevam da dobijem popuste kao vi. reinstall aplikaciju par puta, nista se ne desava, iako sam postavio MKD.. sigh..

Treba biti obazriv i sa onim adapterima odozgo, često toocki uvaljuje adaptere 65 i 67w a da nemaju uopšte pps 3-11v sa strujom od 4.5-5A, kome je to bitno neće imati neke vajde od njega to jest radiće mu kao i svaki drugi od 30 ili 33 w. Cena jeste bila nešto niža ali treba se suočiti sa realnošću. Video sam da je u momentu bio onaj od 100 w takođe Toocki po ceni od 4 dolara kroz brdo onih kupona i to je možda bila najbolja kupovina od ovog brenda ali kao što rekoh planulo je.
Dobro da je ovako planulo, još kupis pa 🔥 stvarno.

Ludim, nikad ne uspevam da dobijem popuste kao vi. reinstall aplikaciju par puta, nista se ne desava, iako sam postavio MKD.. sigh..
Ja sam uspeo da ih vratim samo brisanjem keša i podataka. Onda se samo ponovo ulogujem i prebacim na MKD. Reinstall mi nije pomogao, mada radi isto što i ovo brisanje.

Kako da proverim da li ima to što pišeš? Pise na punjacu ili treba da se proveri nekim mernim instrumentom?

Stigle LitoKala 18650 baterije 5 komada , placene 15 dolara. Dostavljac naplatio 200 dinara
Stigle I meni, na prvu deluju odlično al videćemo šta će test da kaže.
Koliko vidim na istom liku gde sam kupio ih više nema, a ove što ima ne šalju za Srbiju.

Jel ima neki dobar China brend za opremu za trčanje? Ne ove buđave Nike kopije
Da vidim baš šta nude

Kako da proverim da li ima to što pišeš? Pise na punjacu ili treba da se proveri nekim mernim instrumentom?
Najbolje mernim instrumentom baš za ove stvari ali ako nemaš isti možeš pogledati na samom adapteru imaš sitnim slovima osnovne stvari ispisane, pa ako ti telefon zahteva programabilno punjenje pps* koje je zapravo prošireni power delivery samo sa postepenim korigovanjem napona i struje, nisu fiksne vrednosti kao kod pd 3, 6, 9, 12V već punjač pregovara sa telefonom i onda u malim koracima tempira tačan napon i struju tako da je bolja efikasnost punjenja i potrošnje.
Ukratko pročitaš pod pps kakav je raspon napona i struje koja je maksimalna u tom rasponu. Ali i ovo treba uzeti sa rezervom jer često Kinezi napišu jedno a dobije se drugo kad se meri, dešava se nekad da napišu i manje, ako me ne bude mrzelo pokazaću primere kasnije, ali prvo što mi pada na pamet recimo imali su onaj retracting kabl koji je 100 w obeležen ali i u njihovoj specifikaciji, a zapravo radi kao 240 w, 50v 5A, takođe oni mali za punjenje adapteri za auto, potpisani su kao 45 w, izvlače kroz pps 60 w i radi super brzo punjenje u verziji 2.0 na Samsung ultra telefonima.

Poslednja izmena:
1000053001.jpg

Ja ga bacio prvom prilikom ⬇️

Prilozi

• Screenshot_20251126_031718_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251126_031718_AliExpress.jpg
    63.8 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:

Za početak...

IMG_0472.JPG

Nije mi se nikada desilo da neki od tih brendova uvali falš proizvod u smislu rebredniranog punjača... Baseus, Essager, Toocki uglavnom svi rade dobro.
Posebno se vidi razlika kada neki no-name i brendirani povežeš na wireless punjače. Kod no-name često dolazi do prekida punjenja.

Mislim da se i ne radi o nekoj velikoj rasprodaji, pošto su očigledno neku manju količinu punjača dali po tim super cenama. Već posle sat-dva to je postalo nedostupno po tim cenama.

Stigle I meni, na prvu deluju odlično al videćemo šta će test da kaže.
Koliko vidim na istom liku gde sam kupio ih više nema, a ove što ima ne šalju za Srbiju.
Zavrseno testiranje: 3450mAh i 3480mAh, od deklarisanih 3500mAh. Internal resistance 33 i 35 mR.
Sad mi zao sto nisam uzeo jos, ako neko naleti opet na iste nek javi.

Kod mene braon i zelene daju internal resistance malo više od 15 mili oma, a one najjeftinije žute su oko 20-25 mili oma, skroz dobre baterije.

Vredi li cemu ovaj displey port kabl?
https://www.aliexpress.com/item/1005007470965656.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000040889896495"%7D&sourceType=1&spm=undefined.0.0
Sivi od 2 metra kroz coine nekih 2,25 eura.Popust kroz coine nekih 66 posto.
Ili da se juri nesto drugo?Bice vezan na dell 32incha 2k rezolucija i osvezenje slike od 165hz.

Sad gledam pakete i vidim nekoliko sa CN oznakom i sve iz iste prodavnice... Besan sam bio zbog jednog za koji sam morao da platim "otkupninu" a kamoli vise. Sad tek razumem kako je ljudima sa severa i juga

Evo ga jos jedan Ugreen ko voli malo kvalitetnije.
45w, kompaktan.

10.03USD sa coupons and coins

I just found this on AliExpress:
US $22.39 | UGREEN 45W GaN Charger PD3.0 PPS QC3.0 Quick Charge For Samsung S25 S24 Ultra iPhone 17 16 15 Pro iPad Tablet USB C Fast Chager

Nazad
Vrh Dno