Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Prošli put su sva tri operatera podizali cene, ja sam tada bio u Mts-u i u Yettel-u, svi su podigli cene neko više neko manje ali su podizali I mobilnu telefoniju I Box pakete.
To što si nabrojao nisu tri, nego dva operatOra. Faktički je jedan, svi znamo ko je de-jure vlasnik Yettela.
Treći operator, što bi bio A1 koji ima drugačiju vlasničku strukturu, nije podizao cene.

U toku trajanja potpisane ugovorne obaveze nemaju pravo. Osim jednih koji imaju pravo na sve. To niko normalan ne radi posebno ne na mufljuski način na koji je rađeno.
Naravno da imaju pravo sto su i radili vec ali ima i korisnik pravo da tad raskine taj ugovor bez penala

Prilozi

• AISelect_20251125_104131_Messages.jpg
    AISelect_20251125_104131_Messages.jpg
    38.3 KB · Pregleda: 66
Dok god dizu cene a mozes da raskines,sta nas briga. Ako se njima to isplati,neka ih.

Naravno da imaju pravo sto su i radili vec ali ima i korisnik pravo da tad raskine taj ugovor bez penala
Tako je, istu poruku sam i ja dobio od Yettel-a i od Mts-a, ali kod Yettel ga nisam mogao da raskinem ugovor jer sam imao telefon koji sam plaćao preko računa a ne preko Yettel banke, a kod mts-a sam dobio da mi ostane isto kao što sam plaćao do tada. A kakva je krš mreža A1 govori I to što sam 3 broja iz A1 preneo u mts i dobio omoriku S za 650 x24.

Tako je, istu poruku sam i ja dobio od Yettel-a i od Mts-a, ali kod Yettel ga nisam mogao da raskinem ugovor jer sam imao telefon koji sam plaćao preko računa a ne preko Yettel banke, a kod mts-a sam dobio da mi ostane isto kao što sam plaćao do tada. A kakva je krš mreža A1 govori I to što sam 3 broja iz A1 preneo u mts i dobio omoriku S za 650 x24.
Kad si dobio to za prenos iz A1 i kako?

Pre 2 meseca sam prešao sa mega plana, sva 3 broja i tražio sam što povoljnije i žena kaže odgovara li 12m po 1 i 12m po 50% omorika S štou dodje 650 dinara mesečno.

Da li još neko ima problema sa A1 mrežom? Imam dve sim kartice, na obe mi piše nema mreže ili samo pozivi u hitnim slučajevima. Proradi na minut, pa opet nestane. Sada trenutno radi, izgleda postoji neki problem. Nbgd je u pitanju.

Senta, nije bilo mreže 10 min. Već 15 min sve normalno.

Šabac, celo jutro u prekidima. Kucni net mi uredno radi.

Jaoj, već omandali sestru danas sa akcijom koja važi "samo još danas" za onaj paket sa neograničenim netom i 300 min/sms za 925 din, a ima Mega plan još mesec dana + smo mogli da izboksujemo još 3 za džabe, ali ne to je AKCIJA DANA 😂

Jel to A1 malo zeza da ne kazem za#ebava korisnike, gledam Evropa dodatak i ne vidim Hrvatsku? Jel se seca neko jel hrvatska bila na listi dodataka? I kako se tarifira ako nije. Jel i dalje 1000 dinara MB za Hrvatsku?

E koji trip, otvorite englesku verziju sajta, i kad na primer izaberes neo 30 read more nema croatia. Ajde bas nek neko proba na mobilnom na chromeu da li vidi vizuelno? Da se ne tripujem

Gle, stvarno, tako nema. Greška u prevodu je očigledno, i to velika, a mogu i da zamislim otkud. Države su sortirane, Hrvatska ide pod H, Croatia pod C, pa su prilikom prevoda verovatno izbrisali Hrvatsku, a zaboravili da dodaju Croatia na pravo mesto. Verovatno iz istog razloga nedostaju Germany (to bi bilo G umesto N za Nemačku) i Montenegro (to bi bilo M umesto C za Crnu Goru), dok se Netherlands pojavljuje dvaput, jednom tamo gde treba (N), a drugi put tamo gde bi bila Holandija na srpskom (H). Sve u svemu, relevantna je verzija na srpskom.

Reče mi agent na terenu preko kog sam pre dve godine uzeo NEO NEO, da oni ne rade obnove UO, a ovi iz A1 daju 500 RSD popusta da obnovim UO sa NEO Ultra. Ja ih pitao je’l se šale 😄

To važi za sve u suštini. Terenski agenti su akviziteri, tj. dovode nove korisnike. Za zadržavanje starih zaduženi su drugi ljudi, koji se aktiviraju najčešće tek kada podneseš zahtev za prenos broja u drugu mrežu. Mogu oni i ranije da uđu u priču na tvoj zahtev, ali najbolje ponude se čuvaju za trenutak prenosa. Poslovnice su negde između, mogu da rade oba, ali su ograničeni benefiti koje mogu da daju, poput pomenutih petsto dinara.

Nisu mi jasni tarifni dodaci interneta za postpaid tarife u A1. Primer... Postoji internet tarifni dodatak 3gb 649 din. A opet postoji i neki Ponesi Net surf dodatak Maxi Dzoker 3gb za 299 din.

Nisu mi jasni tarifni dodaci interneta za postpaid tarife u A1. Primer... Postoji internet tarifni dodatak 3gb 649 din. A opet postoji i neki Ponesi Net surf dodatak Maxi Dzoker 3gb za 299 din.
PonesiNet je postpaid paket koji ima samo internet, i njegovi dodaci ne mogu da se kupe na klasičnim postpaid paketima. Znači imaš samo mogućnost da kupiš ovaj dodatak 3gb za 650 din (i ostale koji su na tom istom mestu navedeni).

Čisto da dopunim prethodnu poruku, pošto je član koji pita izgleda pomešao stranice koje gleda, pa da ostanu i linkovi. Klasični postpejd korisnici mogu ovde da pogledaju dostupne dodatke. Tu se vidi pomenuti skuplji dodatak od 649 dinara. Ostali svoje dodatke mogu da vide ovde, i to uključuje Maxi Džoker za 299 dinara za PonesiNet.

Da dodam jos jedno poređenje koje me je iznenadilo u vezi poslovnog tarifnog dodatka za internet. Kod Mts je povoljnije nego u A1, što nije bilo za očekivati.

1000044171.jpg

Za koliko zovu iz A1 kada se podnesw zahtev za prenos broja preko kontakt forme na sajtu? Istekao ugovor u MTS-u, pa ne znam da li da cekam poziv ili da odem do poslovnice

Da li još neko ima problema sa A1 mrežom? Imam dve sim kartice, na obe mi piše nema mreže ili samo pozivi u hitnim slučajevima. Proradi na minut, pa opet nestane. Sada trenutno radi, izgleda postoji neki problem. Nbgd je u pitanju.

Juče od 8h ujutru ne mogu da primim ni jednu sms poruku na A1. Ako pošaljem uredno stižu svima ali meni ne stiže ni jedna. Ni OTP kodovi ni direktne poruke. Nije vezano za loakciju pošto sam veći deo dana na NBG a uveče u NS.
Prijavio call centru sinoć, ali evo još uvek nije rešeno.

Izvinjavam se za off topic.

Pa očigledno da se nešto dešava ,sudeći prema jučerašnjim ,pa i današnjim komentarima .Laički rečeno ,verovatno nešto rade vezano za početak decembra i 5g ..

Moze li mi neko pouzadno reci koliki popust mogu ocekivati za neo super tarifu, korisnik sam Mts mreze.

Nazad
Vrh Dno