Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Joj uplašili ste me da je puna cena van ugovora na 50 posto a ne ona sa sajta. Do sad je uvek bila sa sajta. Sa time da su koristili tu foru da ti zabibere jedan mesec bez ugovora na kontro obracunskog perioda jer navodnono ne mogu da prekinu kad ti istekne ugovor i krene novi obracunski period vec moraju da sacekaju pun obračunski po punoj ceni pa tek onda ti aktiviraju popust kad produzujes putem fore za prenos broja...

Kada su pozivi u okviru A1 mreže toga nema, a kada su pozivi van mreže, ka bilo kom operateru, te pauze od 5-6 sekundi se dešavaju otprilike na svakih dva minuta.
Bukvalno me u petak iz call centra pitaao agent izvinite da li se čujemo, prekidate mi na svakih par sekundi. Tako da, ima u svim mrežama, čak i prema fiksnim brojevima, nebitna je mreža, sim, aparat. Problem je do A1 priznali ili ne. Kao što su imali problem sa propuštenim pozivima dok je signal full.

Koliko traje ovo već? Je li oduvek tako ili o čemu se radi, nadam se da postoji rešenje i da će ga naći.

Ne mogu ds ti odbiju prenos ako ti tog dana ističe UO jer je rok 48 sati da ti odrade prenos od podnošenja zahteva. U tih 48 sati ili ti ponude nešto bolje ili te puste, ne mogu da te odbiju ako nemaš dugovanja, čak i ako ne platiš poslednji račun mogu ds ti isključe broj iako si preneo u drugu mrežu. Dakle, možeš podneti zahtev za prenos na dan isteka UO, pre toga ne jer odbijaju, provereno nekoliko puta.
MTS to često radi. Provereno.

50% na Neo Surf je 924.5 red.

Bukvalno me u petak iz call centra pitaao agent izvinite da li se čujemo, prekidate mi na svakih par sekundi. Tako da, ima u svim mrežama, čak i prema fiksnim brojevima, nebitna je mreža, sim, aparat. Problem je do A1 priznali ili ne. Kao što su imali problem sa propuštenim pozivima dok je signal full.

To su onda novi momenti, dok sam vodio borbu sa njima i pokušavao da im ukažem na problem siguran sam da mi se navedeni prekidi nikada nisu javljali kada su pozivi u okviru A1 mreže, isključivo u toku poziva ka drugim mrežama. Uglavnom, nisu želeli da priznaju da problem postoji iako sam prijavljivao jednom nedeljno, i svaki put su su tražili primere poziva sa tačnim vremenima kada se to dešavalo. Nije vredelo i posle nekoliko meseci sam odustao.

Sa njima sam samo gubio vreme....Svojevremeno sam, dok sam imao Pixel i one cuvene "unknown" kontakte jedno pet puta prijavio problem, oni kao sve zapisu i na kraju nista. Takodje sam imao cesto i problem da kada zovem sa Pixela neki Yetel broj, dobijem poruku da zovem nepostojeceg korisnika. I to sam prijavljivao i nista. Zatim sam prijavljivao gubljenje veze na Teltonika ruteru ( u firmi imam njihov internet ) i opet nista ( to sam sam resio podesavanjem rutera, njihova podrska nije znala )... Zato ih sada i ne zovem zbog ovih prekida od nekoliko sekundi koji mi se desavaju kada zovem Yetel korisnike... samo bih gubio vreme . Moj problem je sto imam odbojnost prema MTS-u... pa ignorisem A1 mane... 😀

E da ptvrdim sad sam podneo nakon mega plana prenos na mts sa 15 meseci po dinar. I A1 salje poruku u roku par minuta. 6 meseci dzabe do tarife neo 30 i 18 meseci 50 posto popusta. Samo presli preko puta u A1 i potpisali neo 5+5 jer je stariji korisnik i ne trosi vise od par GB van wifi. Tako da je sve kako smo i uhodani

Onda je verovatno trenutno bolje ići na potpisivamje dvogodišnjeg povolinog ugovora, nego produžiti megaplan na 3 meseca što je pisano da se pojavi u aplikaciji nakon isteka megaplana. Jer je realno pitanje da li bi isti uslovi i cene bili tamo u Februaru.

… zašto ne bi…?! Mislim da, sa dolaskom 5g i flat net paketa, borba za korisnike tek predstoji…

Računam da se operateri standardno najviše otvaraju oko Crnog Petka i do kraja godine a realno moguće je i ovo da zbog dolaska 5g sada bude sasvim drugačije 👍

Od decembra kreću akcije, promocije i popusti..
Kod svih operatera !

Od decembra kreće 5g kod svih operatera. Iskoristiće oni to da nam uvale "nove 5g pakete", uz naravno, nove (veće) cene 😁.

Je li ko prenosio broj iz mts-a skoro, sta sada moze da se dobije? Mts mi daje za ostanak sokolite gde kad podvuces prosecna pretplata bude 1950 i jos kaze teta to je najbolje sto mozete dobiti ostali su skuplji.

Cale krenuo u proces prebacivanja broja iz mts u a1. Do skoro je bio onaj popust 20% za njega i mene koji sam vec u a1. Rece mi agent u prodaji ako imam sacuvan kod moze, jer odavno se završila akcija. Pa ima li ko kod viška? 😁

Trazi drugog agenta...

U što popusti
Jake priče, jake egzibicije
images.jpg

Meni istekao Mega plan, nisu ponudili ona dodatna 3 meseca, kao kod drugih, pa uplatih opet Mega plan.
Realno nije loše za 1000 din + nisam pod ugovorom obavezom, što mi je jako bitno 🙂

Radi voLTE, 2FA - rade svi servisi za razliku od Globaltela...

images.jpg

Meni istekao Mega plan, nisu ponudili ona dodatna 3 meseca, kao kod drugih, pa uplatih opet Mega plan.
Realno nije loše za 1000 din + nisam pod ugovorom obavezom, što mi je jako bitno 🙂

Radi voLTE, 2FA - rade svi servisi za razliku od Globaltela...
Jedino im je dobar onaj Freepaid xD

Od decembra kreće 5g kod svih operatera. Iskoristiće oni to da nam uvale "nove 5g pakete", uz naravno, nove (veće) cene 😁.
I ja imam osecaj da ove cene i popusti tesko da ce se zadržati posle Nove god, iz mnogo razloga (sto domacih sto globalnih). A poskupljenja samih uredjaja se takodje vec najavljuju.

I ja imam osecaj da ove cene i popusti tesko da ce se zadržati posle Nove god, iz mnogo razloga (sto domacih sto globalnih). A poskupljenja samih uredjaja se takodje vec najavljuju.
Za uređaje je lako ,kupiš nov uređaj al koji je dobio naslednika .Taman padne cena .Pogotovo kod više klase uređaja

Prošli put su sva tri operatera podizali cene, ja sam tada bio u Mts-u i u Yettel-u, svi su podigli cene neko više neko manje ali su podizali I mobilnu telefoniju I Box pakete.

Ima li neko skorasnje iskustvo sa ponudama za prebacivanje poslovnog mobilnog paketa iz MTS u A1 ili Yettel? Mts mi je ponudio 40% popusta na 24 meseca.

Nazad
Vrh Dno