trebalo bi da je 2.254Kada istekne ugovorna obaveza na NeoSurf paketu, a ne obnovi se, koliko će onda iznositi mesečna pretplata? Čuo sam tumačenje ne 1899 koliko stoji na sajtu vec 2499 rsd ?!?
Nemaš nikakvu obavezu, ako prihvatiš od A1 tu bolju ponudu oni ponistavaju zahtev za prenos broja i to je to. Na dan isteka ugovora ili nakon toga možeš da podneses zahtev za prenos broja, nikako ranije.Koliko je zahtev za prenos broja obavezujući? Ako podnesem zahtev u MTSu ili Yettelu, i A1 mi nakon toga potencijalno ponudi dobru ponudu, da li imam neke obaveze premu mts/yettelu?
Ako mi ugovor u A1 ističe recimo 06.12., kada mogu da podnesem zahtev za prenos?
U NS mi se to stalno dešava. Sad već dobrano smeta.Nisam to nikad primetio u NS. Pa odlepio bi da mi se to desava.
To i ja imam. Uglavno kada je sagovornik korisnik Yetel mrežeEvo ja po centru Beograda imam povremeno te pauze od nekoliko sekundi tokom razgovora.
A1 postpaid u pitanju, isti aparat kao i kad sam bio u MTS do pre nekoliko meseci.
Mora da se čeka poslednji dan ugovorne obaveze 🤔 Prošle godine mi je isticao ugovor u Jetelu ali mislim da nisam čekao baš do poslednjeg dana da zatražim prenos u A1. Ustvari podneo sam prvo zahtev za prelaz u jetelov pripejd ali svakako pre poslednjeg dana ugovora, trebalo bi da to može bez penala bar poslednjih 15 dana.Nemaš nikakvu obavezu, ako prihvatiš od A1 tu bolju ponudu oni ponistavaju zahtev za prenos broja i to je to. Na dan isteka ugovora ili nakon toga možeš da podneses zahtev za prenos broja, nikako ranije.
Znaju lagano da ti odbiju prenos broja zbog tog jednog dana, pa je bolje otići dan nakon što istekne ugovorna obaveza.Mora da se čeka poslednji dan ugovorne obaveze 🤔 Prošle godine mi je isticao ugovor u Jetelu ali mislim da nisam čekao baš do poslednjeg dana da zatražim prenos u A1.
Čak i meni koji ne razgovaram često, zaista su iritantni ovi kratki prekidi. Znači izbor je lagan, loše ili gore, živela Srpija 💪
To i ja imam. Uglavno kada je sagovornik korisnik Yetel mreže
I ja sam isto imao problem u NS sa time, i onda sam zamenio eSIM koji sam imao ( nije bio stariji od 6 meseci ) i sad sa tim novim eSIM - om nemam vise toliko cesto da se to desava. Idalje bude ponekad, al ne toliko cesto kao pre. Probao sam takodje i sa novim APN podesavanjima i to mislim da ima neke veze sa time da bolje radi. U starim APN- ovima ima i stavka Authentification type i stojalo je PAP, sad toga nema, i takodje u APN type pored default je stojalo supl, sto sad takodje isto ne stojiU NS mi se to stalno dešava. Sad već dobrano smeta.
Isti problem je i kod mene. Najvise sa yettel korisnicima se primetiTo i ja imam. Uglavno kada je sagovornik korisnik Yetel mreže
Ne mogu ds ti odbiju prenos ako ti tog dana ističe UO jer je rok 48 sati da ti odrade prenos od podnošenja zahteva. U tih 48 sati ili ti ponude nešto bolje ili te puste, ne mogu da te odbiju ako nemaš dugovanja, čak i ako ne platiš poslednji račun mogu ds ti isključe broj iako si preneo u drugu mrežu. Dakle, možeš podneti zahtev za prenos na dan isteka UO, pre toga ne jer odbijaju, provereno nekoliko puta.Znaju lagano da ti odbiju prenos broja zbog tog jednog dana, pa je bolje otići dan nakon što istekne ugovorna obaveza.
Ja imam iphone….nisam siguran i mislim da A1 ima neku vrstu pre podešavanja tako da tu ne može da se koriguje ništa vezano za APN. Ja sam menjao eSim i sada ne mogu da se setim kako je bilo sa starim…I ja sam isto imao problem u NS sa time, i onda sam zamenio eSIM koji sam imao ( nije bio stariji od 6 meseci ) i sad sa tim novim eSIM - om nemam vise toliko cesto da se to desava. Idalje bude ponekad, al ne toliko cesto kao pre. Probao sam takodje i sa novim APN podesavanjima i to mislim da ima neke veze sa time da bolje radi. U starim APN- ovima ima i stavka Authentification type i stojalo je PAP, sad toga nema, i takodje u APN type pored default je stojalo supl, sto sad takodje isto ne stoji
Isti problem je i kod mene. Najvise sa yettel korisnicima se primeti
Puna cena NeoSurf je 2449 , kad oduzmes popust za potpisivanje UO i e racun (500+50 dinara. Placao si 2449-550=1899. Kad istekne UO placas 2449, sve to ti pise na sajtu.Kada istekne ugovorna obaveza na NeoSurf paketu, a ne obnovi se, koliko će onda iznositi mesečna pretplata? Čuo sam tumačenje ne 1899 koliko stoji na sajtu vec 2499 rsd ?!?
Baš tako, slušam kako su neki dobili 50% na punu cenu pri cemu ne piše nigde koja a je puna cena.Zar nije neo surf 1899 din ?Gde se to vidi koja je prava cena ,pored nje nema nijedna druga ,precrtana ..?
Baš tako, slušam kako su neki dobili 50% na punu cenu pri cemu ne piše nigde koja a je puna cena.
A1 postpaid > preporucene tarife> spustis prozor na dole i imas > najcesca pitanja i DODATNE INFORM. E u dodatne info su detalji...Kakva seljačka navlakusa .Znaci moraš da kopas po sajtu da bi našao .A i to je pitanje hoces li nac (evo ja nisam i dalje) ..
U dodatne informacije na samom dnu 😀 . Ovo je gore od malih slova ..
Ma našao sam posle ,editovo sam bio prethodni post .Neo surf ispada sa 50% 1200 ,i dalje je to najpovoljnije . Veći problem mi sada predstavljaju komentari koje sam pročitao na prethodnih nekoliko stranica ,da ima tih prekida kod poziva ...A1 postpaid > preporucene tarife> spustis prozor na dole i imas > najcesca pitanja i DODATNE INFORM. E u dodatne info su detalji...
50% popusta se računa na cenu koja stoji gore (1900), znači 950 je cena Neo Surfa sa 50% popusta. 2400 je cena kada istekne ugovorna obaveza.Ma našao sam posle ,editovo sam bio prethodni post .Neo surf ispada sa 50% 1200 ,i dalje je to najpovoljnije . Veći problem mi sada predstavljaju komentari koje sam pročitao na prethodnih nekoliko stranica ,da ima tih prekida kod poziva ...
50% popusta se računa na cenu koja stoji gore (1900), znači 950 je cena Neo Surfa sa 50% popusta. 2400 je cena kada istekne ugovorna obaveza.
Bas si pokazao gde pise da je beneficirana cena 1899, a cena bez benefita je dole u dodatnim informacijama. Da nije lepo od njih nije. Ali kad su cene bez UO i sa UO bile iste. Onda nema potrebe da se prave UO.Zar nije neo surf 1899 din ?Gde se to vidi koja je prava cena ,pored nje nema nijedna druga ,precrtana ..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari