Није тип бокса за ту намену деф.....боље нук да си узео.
Instalirao malo pre bez problema. box s3 do duse, ali ne verujem da je nemoguce na s2.
koristio sam cx explorer.
Naravno da je browser kao takav neupotrebljiv jer ne namenjen za phone/tablet i touch
Da odgovorim obojici, jer moje iskustvo u ovih par sati drndanja je malo drugacije, ali sasvim zadovoljavajuce.
Ispunjava sve sto meni treba, youtube, netflix, hbo i stremio sa onim addonom kojeg necu imenovati zbog pravila foruma, sve savrseno radi.
Brave sam hteo ubaciti jer ima ugradjen adblock, a kada konektujem kontroler za PS5, dobijem strelicu i mogu koristiti i standardne telefonske aplikacije koje ne podrzavaju daljinac. Ali ne da mi da instaliram Brave, dodje do kraja i samo kaze "App not installed".
Doduse, s obzirom da sam se snasao na drugom pretrazivacu nije mi ni potrebno.
Tako da generalno sve sto sam hteo i dobio sam.
Jedino sto je ostalo da prokljuvim je kako da iskljucim da mi se posle odredjenog vremena neaktivnost ne gasi uredjaj, jer je daljinski podesen da radi i na samom televizoru (uglavnom zbog volume kontrola) i kad stisnem dugme za paljenje gasi mi televizor haha.
Plus svi emulatori za starije konzole su podrzani i podrzavaju mi i kontrolere, pa cu malo igrati Mario Kart 64 sa zenom kada dodje s posla
😀