Šta je novo?

iPhone Fold stiže sa dva velika noviteta koji bi mogli da ga izdvoje od konkurencije

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-Fold-241125-ilus.jpg

iPhone Fold stiže sa dva velika noviteta koji bi mogli da ga izdvoje od konkurencije​

Prvi Appleov uređaj sa savitljivim ekranom, iPhone Fold navodno donosi 24 MP kameru ispod ekrana i bateriju veću od 5.000 mAh, što su dve najveće noviteta na ovom delu tržišta mobilnih telefona

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...-koji-bi-mogli-da-ga-izdvoje-od-konkurencije/

Mene najvise zanima koji form factor ce odabrati ako se ikad i pojavi, duguljast kao samsung fold 6 i raniji ili oppo/google malen ali sirok!?!

Ma fold i flip njesra nece se dugo zadrzati na drzistu. Isto kao Air model. Brzo ce to u kantu za smece.

Kontam da ce biti dimenzije Air modela x2.

Ma fold i flip njesra nece se dugo zadrzati na drzistu. Isto kao Air model. Brzo ce to u kantu za smece.
Evo za koji mesec Honor Magic V2 puni 2 godine kod mene, odličan kao prvog dana, bez problema po pitanju ekrana. Pritom se otvara bar 10 puta u toku dana, a nekada i češće...

Evo za koji mesec Honor Magic V2 puni 2 godine kod mene, odličan kao prvog dana, bez problema po pitanju ekrana. Pritom se otvara bar 10 puta u toku dana, a nekada i češće...
imas srece, meni 2 v2 otisla
na kraju zamenio za i16p

Nazad
Vrh Dno