Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Evo plugin za opera/chrome/(verovatno) edge dok se ne sredi, ako vas nervira kao i mene:
  • Raspakuj zip
  • Chrome → chrome://extensions
  • Uključi Developer mode
  • Load unpacked → izaberi folder sa raspakovanim fajlovima

Prilozi

Imate dark mode ekstenziju za desktop browsere (must have za sve sajtove koji nemaju dark opciju).

Da li moze nekako da se vrati stara dark tema, da sve bude tamno sivo? Koristim Chrome i probao sam sve dark teme i svaka je ista. Probao sam i incognito i u drugom browseru i isto je.
Иста прича, пробао да се излогујем и улогујем поново, да обришем подешавања у Chrome, инккогнито мод - и даље је светло сива позадина.

Osim promene pozadine i sitnijih slova, drugačije su ikone po sekcijama. Desktop
Slobodno mogu da kažem da su nečitke, u smislu da se jedva primećuje gde ima novih tema a gde ne.
Sigurno ima još izmena, defitnitvno korak unazad u odnosu na prethodni izgled. Subjektivno mišljenje mada imam utisak da će se većina složiti

Evo plugin za opera/chrome/(verovatno) edge dok se ne sredi, ako vas nervira kao i mene:
  • Raspakuj zip
  • Chrome → chrome://extensions
  • Uključi Developer mode
  • Load unpacked → izaberi folder sa raspakovanim fajlovima
Radi posle ovoga, hvala... onaj eurokrem sto ga je neko nazvao je bio nepodnosljiv...

Eurokrem je i i na Safariju na Macu, i na Chrome-u na Androidu.

Kod mene na androidu v16 Chrome DEV v144.0.7531.2 Dark tema - sve radi i izgleda odlično!

Na Windows 11 Pro & Chrome 142.0.7444.176 (64-bit) isto Dark tema ok, osim što su polja Search i Ostani u toku "bele" boje.

Ko koristi Google Chrome na androidu valjalo bi da odradi Force stop pa Clear Cache i Clear Data, pa nakon toga da ponovo pokrene i podesi aplikaciju.

Naravno prilikom podešavanja isključiti one AD gluposti: Ad topics, Site-sugestion ads, Ad measurement...

Poslednja izmena:
Као да су повећана слова? Мислим фонт? У односу на јуче.

Da, meni nazivi tema deluju vece i to mi se ne svidja, ostalo mi je vizuelno lepse.

Kod mene se sarenilo ispravilo bas prebacivanjem na "dark", sa "automatic", firefox.

kod mene je dark godinama uključen, FF mobile i desktop prikazuju sve fino, kao i Brave.

Mislim da je definitivno do tema samih browsera, jer kod mene je sve na dark (cak i samim OS) a eurokrem dobijam kada forsiram light teme na browserima

Jeste, u pravu si, kad je na light u browseru napravi se eurokrem, kada se prebaci na dark bude lepa nutela kako treba 😃 hvala...

Definitivno do toga, mora eksplicitno u browseru da se stavi Dark theme, malo bezveze, jer mi onda svuda forsira dark, a na nekim sajtovima mi lepša light tema 😁

Identifikovao sam gde leži problem, rešićemo ga danas.

+1, ako moze da se vrati na prethodnu varijantu, bilo bi super, nekako bas "strci" u ovom redizajnu.

Sve ostalo je top.
Već je vraćeno na podešavanje koje je bilo pre ažuriranja foruma.
1763986799834.png

Mene malo trigeruje alignment u obe verzije 😂

1763989331562.png

^^ Sa zoom-om sve gore i gore (tj. dole 😆).
Problem takođe prisutan i na samom Like dugmetu...

100%:
Screenshot 2025-11-24 at 14-06-27 Pitanja u vezi sa forumom Strana 73 Benchmark Forum.png
105%:
Screenshot 2025-11-24 at 14-06-42 Pitanja u vezi sa forumom Strana 73 Benchmark Forum.png
115%:
Screenshot 2025-11-24 at 14-07-49 Pitanja u vezi sa forumom Strana 73 Benchmark Forum.png

Probajte da menjate temu na dark ili automatic u samom browseru, cisto da vidimo...

Probao, ništa se ne menja, a lajk ostaje iste boje.

Možda je do toga što imam neku custom temu Firefoxa. Pre 2-3 godine je apdejt FF promenio izgled i izbacio staru temu koju sam koristio, pa sam je posle eksterno učitao i otad je koristim.

Mislim da je definitivno do tema samih browsera, jer kod mene je sve na dark (cak i samim OS) a eurokrem dobijam kada forsiram light teme na browserima
u Safari je dark sve ako ukljucim dark na celom telefonu, ako je light na telefonu a dark tema u forumu ima belih traka

Nazad
Vrh Dno