uji
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019
- Poena
- 705
Via Browser - Fast & Light – Апликације на Google Play-у
Направи тешке ствари једноставно. Фрее претраживач са Муња Спеед & Мини коришћење.
Da li možeš da obrišeš instaliranu PWA, očistiš keš browsera i instaliraš opet? Ja ne mogu da reprodukujem ovo.
Kod mene je na Chrome ukljucen dark plus, i svejedno su svetlo sive, skoro bele ivice ekrana.
Zaboravih da kazem da je na kompu, na telefonu nisam ni probao.На мобилном ок, на компу на Chrome светло сива позадина на Dark теми.

Poznat problem u okviru XenForo 2, uskoro će patch@kUdtiHaEX IMDB link preview (extractor ili kako god ga već zovu) izgleda da trenutno funkcioniše samo samo "m.imdb.com" a sa "www.imdb.com" linkovima ne radi:
Pogledajte prilog 514031
Pogledajte prilog 514032
Pogledajte prilog 514033
alex303 više nije moderator. Zahvaljujemo mu se na dosadašnjem radu, vremenu i trudu koji je uložio kako bi Benchmark Forum bio bolje mesto za sve nas.Kad mislite da urazumite ovog lika i da počne normalno da se obraća članovima?
Stavi na 110% tamanSlova su sada sitnija, negde neko podesavanje da se vrati stari font? nije mi do zumiranja u browseru...

Tako je i meni bilo pre ovog update-a i sada ne mogu da se vratim na to ponovo. Obrisao sam cookie fajl od benchamrk sajta i foruma, ulogovao se ponovo i isto je. Svaka dark tema je identicna. Na telefonu pristupam preko Opera browsera i tu se dobro prikazuje. Jel zna neko u cemu je fora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari