Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Nema pomoći, to je verovanto neka interna mogućnost tog browsera.

Kod mene na Chrome-Windows, Dark tema vise nije skroz Dark, dok je na Androidu ok...🙂

screencapture-forum-benchmark-rs-threads-pitanja-u-vezi-sa-forumom-486032-page-72-2025-11-23-1...png

Chrome na Pixelu, PWA, Android 16:

1000013132.png

На мобилном ок, на компу на Chrome светло сива позадина на Dark теми.

Kad mislite da urazumite ovog lika i da počne normalno da se obraća članovima?
alex303 više nije moderator. Zahvaljujemo mu se na dosadašnjem radu, vremenu i trudu koji je uložio kako bi Benchmark Forum bio bolje mesto za sve nas.

Slova su sada sitnija, negde neko podesavanje da se vrati stari font? nije mi do zumiranja u browseru...

I kod mene na Brave brauzeru Dark tema više nije dark, već crno-bela:
sdasdad.jpg

Takodje, dark tema je sada eurokrem tema. Probao sam i dark plus i eksperimentalnu dark, ali je isto.

Izlogujte se, očistite keš browsera ili probajte incognito. Vidim na nekim slikama da stilovi nisu kako treba.

html override-uje page wrapper.

1763927805921.png

Evo na telefonu (android) sam deinstalirao bench aplikaciju, ušao na forum preko chrome browsera, odatle ponovo instalirao app i kroz browser mi pokazuje full crn forum, dok je na aplikaciji i dalje mixed race.

Nisam ponovo pokušao sa kompa gde je isto mešano. Pokušaću kasnije.

Chrome
1000064941.jpg

Sveže instalirana app
1000064944.jpg

Meni su posle ovog update-a foruma proradile notifikacije na Windowsu 11 i Firefoxu. Tako da eto, izgleda da ipak nije bilo do mene. 😛

Da li moze nekako da se vrati stara dark tema, da sve bude tamno sivo? Koristim Chrome i probao sam sve dark teme i svaka je ista. Probao sam i incognito i u drugom browseru i isto je.

Meni je sve na dark-u, pa sada kada sa ugasenim svetlom u sobi otvorim benchmark moram naocare za sunce da stavim 😎

Kod mene preko waterfox-a sve radi ok.

Manje bitno zapažanje - stari (plavi) lajk je izgledao nekako ozbiljnije, ovaj žuti novi kao da je iz 2010. godine.

Nazad
Vrh Dno