Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Supruzi ističe ugovor kod MTS-a krajem ovog meseca. Tražimo ponudu za produženje ugovora i nastavak korišćenja usluga u MTS-u, kao i ponudu za prenos broja u A1.

U januaru mi istice ugovor sa A1, najradije ne bih menjao mrezu, ali ako ne daju nikakav popust onda hocu. Tako da ako ima ovde neko iz A1 ko valja pakete neka se javi.

Istice mi ugovor kod A1 dana 05.12.2025 (trenutni paket NEO 23)...s obzirom da za sada od njih nisam dobio ponudu sa ozbiljnijim popustom,ovim putem trazim novu ponudu od A1,a u opticaju su i ponude za prelazak u Yettel ili MTS.

Istekao mi je ugovor kod A1, ali nisam dobio novu ponudu sa popustom. Trenutno imam ukupno pet brojeva – dva sa neograničenim internetom, pozivima i SMS porukama, i još tri sa neograničenim pozivima i SMS-om uz minimalan internet.

Ovim putem tražim novu, ponudu od A1. Takođe, u opticaju su i ponude za prelazak u Yettel ili MTS.

Istekao mi je ugovor kod A1, ali nisam dobio novu ponudu sa popustom. Trenutno imam ukupno pet brojeva – dva sa neograničenim internetom, pozivima i SMS porukama, i još tri sa neograničenim pozivima i SMS-om uz minimalan internet.

Ovim putem tražim novu, ponudu od A1. Takođe, u opticaju su i ponude za prelazak u Yettel ili MTS.
Yettel novim korisnicima u poslovnici nude 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( nebitno koja je mreža, trenutna situacija ).

Telekom Srbija novim korisnicima koji dolaze iz A1 SRB mreže daje dve opcije ( poslovnica ) :

1.) 15 meseci 1 dinar ; 9 meseci komercijalna cena paketa
2.) 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za cenu u PRVOJ godini i 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za cenu ( komercijalnu ) u DRUGOJ godini.

Ako želite da ostanete u A1 SRB mreži i da dobijete ,,famoznih" 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( za taj dvogodišnji ugovor se dobija popust od 75% ), morate podneti zahtev za prelazak u mt:s mrežu ( poslovnica ) ... Eventualno Yettel Srbija ako su Vam paketi tamo ,,povoljniji" ( poslovnica )..

Istekao mi je ugovor na dva postpejd broja u mts-u. Tražim najbolju ponudu za neograničene pakete u bilo kojoj mreži.

Yettel novim korisnicima u poslovnici nude 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( nebitno koja je mreža, trenutna situacija ).

Telekom Srbija novim korisnicima koji dolaze iz A1 SRB mreže daje dve opcije ( poslovnica ) :

1.) 15 meseci 1 dinar ; 9 meseci komercijalna cena paketa
2.) 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za cenu u PRVOJ godini i 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za cenu ( komercijalnu ) u DRUGOJ godini.

Ako želite da ostanete u A1 SRB mreži i da dobijete ,,famoznih" 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( za taj dvogodišnji ugovor se dobija popust od 75% ), morate podneti zahtev za prelazak u mt:s mrežu ( poslovnica ) ... Eventualno Yettel Srbija ako su Vam paketi tamo ,,povoljniji" ( poslovnica )..
To pod 1) je bolje od 2).

Da li nesto daju A1 agenti za prelazak sa prepaid na postpaid ili prvo mora zahtev za prenos?

Mega plan u A1 ističe 02.12. Ako je moguće, dobra ponuda za ostanak ili prelazak

Moze i meni da se javi, presao bih na postpaid uz neku dobru ponudu.

To pod 1) je bolje od 2).

Da li nesto daju A1 agenti za prelazak sa prepaid na postpaid ili prvo mora zahtev za prenos?
Zahtev za prenos broja u mt:s, posle mt:s poslovnice sačekati par minuta da stigne SMS poruka od A1 SRB, i otići u poslovnicu i potpisati ugovor pod tim ,,specijalnim" uslovima ( 6*1din ; 18*50% )...

Mogu li A1 i Yettel agenti da mi se jave, preneo bih uz migracioni kod dva poslovna mts tel broja i jedan mobilni kucni net.

Zeni istice ugovor 30.11. u Yettelu, presla bi u A1, ako moze ponuda (mozda bi uzela i novi telefon).

Istekao Yettel total data, trazim ponudu za ostanak u mrezi ili prelazak u drugu, Moze i manji paket tipa Globaltel freepaid easy... Hvala

Za A1 ovde nema agenata koji bi se javili.
Ima li neko iskustva sa Yettel i Mts agentima da mu se neki od njih javio?

Meni istice A1 ugovor u januaru, produzio bih ako ima neki dobar popust, supruzi je vec istekao mts ugovor, a klinac bi presao sa pripejda na postpejd (A1). Ako ima neka interesantna ponuda da svi zavrsimo u A1 na kraju 😄

Uskoro istice ugovor mts soko lite, ako ima agenta mtsa za produzetak saradnje neka pusti ponudu u inbox. A moze i ponuda za prelazak u a1 ili yettel.

Ugovor u Yettel-u ističe 03.12. Ako ne dobijem dobru ponudu za produžetak prešao bih ili u A1 ili u MTS, zavisno od ponude.

Istekao mi ugovor u A1. Zanima me ostanak ili prelazak u Yettel.

Ističe mi ugovor početkom decembra u mts-u soko lite paket, molim da mi se agenti mts-a jave i posalju ponudu.

Agent iz Yettela ako cita neka se javi. Raskinuo sam danas ugovor sa A1 pa bih presao kod Yettela. Hvala

Istekao mi je danas ugovor sa MTS-om za tarifu Soko lite, da li neko od akvizitera ima ponudu za a1 neo super tarifu.

Istekao ugovor u mts, trazi se prelazak u a1 sa povoljnijm uslovima + uredaj ili ostanak u mts uredjaj plus popusti na tarifu. (omorika s)

Ugovor ističe u Yettel-u januara meseca. Molim agenta mts,koji ovo čita,da se javi.
Moguće i uz adekvatnu dobru ponudu,ugovor da otkupim i prelazak kroz par dana da obavim

Supruzi ističe ugovor kod MTS-a krajem ovog meseca. Tražimo ponudu za produženje ugovora i nastavak korišćenja usluga u MTS-u, kao i ponudu za prenos broja u A1.
U mtsu nam ne nude soko lite - 1 god 1.370 din, 2 god 2.594 , interesuje me da li bi prelaskom u A1 mogli da dobijemo neo30 50% kao sto su davali pre.

Ističe mi ugovor za koji dan, tačnije 30.11., pa mi treba ponuda za ostanak.
Ako nema toga, pozdravićemo se nakon 20+ godina i odoh u A1.

Nazad
Vrh Dno