Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Treba mi ponuda za a1 kućni net.

Istice mi ugovor za mobilni u MTS-u 31.10.2025. Nemam nameru da ostanem ako mi ne daju bas dobar popust. Tako da, ako neko ima dobru ponudu za MTS ili druge provajdere, neka se javi.

Hoću da prenesem broj (nije pod ugovorom) iz MTS u A1.
Ako može da se javi agent sa ponudom za prelazak.

Zdravo! Imam tri broja u Yettelu (Total Data, Mobile M, Go Smart), ugovorna obaveza istice krajem novembra. Uz to, i supruga ima jos jedan Total data, kojem ugovorna obaveza istice istog dana.
Dobio sam ponudu porukom za Yettel 50 ali mi to ne odgovara. Razmatramo opciju prelaska u A1 za sva 4 broja.
Zamolio bih nekog od agenata za ponudu, ukoliko postoji neka bolja varijanta. Hvala unapred!

Lepo je sto postoji ova tema
Interesuje me da li se nekom je bio agent?
Zovi me interesuje.
Ne mora ovde da odgovori ,moze i porukom.
Niko se ne hvali pa da ne bude da samo zelimo

To i mene interesuje,da li se javlja neko?
Nema komentara da su dobili neke dobre ponude.

Uskoro mi istice ugovor u A1. Obnovila bih ugovor, presla na jaci paket (Neo 30), i uzela nov telefon. Javite mi se PP.

U sredu podnet zahtev za prenos broja iz mts u A1,jos nema poziva a za petak zakazano potpisivanje ugovora u A1

Pozdrav,

U MTS-u mi ističe ugovor za post paid (soko lite) 07.12.2025.

Zvali su me dva puta do sada i oba puta dali ponudu iz aplikacija, koja je iskreno za obe godine viša u odnosu na ovo što sad plaćam, tako da je to glat odbijeno.

Ostao bih u MTS-u ako dobijem dobru ponudu, ali eventualno bih prešao i u A1 koji ima mnogo bolje redovne cene.

U decembru mi ističe ugovor za mobilni telefon i iskreno, najviše bi mi odgovaralo kada bih mogao da zadržim Total 40 i dalje.

Pošto znam da to nije moguće, slušam prvenstveno Yettel ponude u sličnom cenovnom rangu.

Poslednja izmena:
Ističe mi ugovor sa A1 u nedelju, preneo bih broj u mts ili eventualno ostao u A1 ako ima neko nešto korektno da ponudi.

Ističe mi ugovor 1.11 u yettelu. Prešao bih u A1. Ako neko ima ponudu od 50% za A1, neka me kontaktira na PP.

Istekao mi ugovor za postpaid za MTS. Ako neko ima dobru ponudu za PP za Omorika pakete.

Interesuju me ponude za dva broja ugovor na 24meseca bez uredjaja:

MTS 24x70% Omorika S ili bit
A1 6x1din 18x50% neo 5
Yetel 12x1din 12x50% Yetel 20

Za Mts se prenose brojevi iz A1 ili Yetela
Za A1 se prenose iz Yetela ili Globaltela a moze i postojeci A1 kojem istice ugovor i jedan A1 mocniplan
Za Yetel se prenose iz A1 ili Globaltela ili moze dva sa Yetel pripaida.

Interesuju me ponude za dva broja ugovor na 24meseca bez uredjaja:

MTS 24x70% Omorika S ili bit
A1 6x1din 18x50% neo 5
Yetel 12x1din 12x50% Yetel 20

Za Mts se prenose brojevi iz A1 ili Yetela
Za A1 se prenose iz Yetela ili Globaltela a moze i postojeci A1 kojem istice ugovor i jedan A1 mocniplan
Za Yetel se prenose iz A1 ili Globaltela ili moze dva sa Yetel pripaida.
MTs 24x70% dobijaju korisnici mts koji ispregovaraju to.
A1 6X1+18X50% dobijaju korisnici A1 koji imaju besplatan mega plan.
Yettel 12x1 + 12x50% dobijaju korisnici Yettela koji podnesu zahtev za prelazak u A1 ili pak ispregovaraju nekako.

Istekao nam je MTS paket pa bi hteli da se prebacimo na A1. Ugovorna obaveza 24 meseca. Molim za kontakt. Hvala unapred!

Promenio bih tarifu Morava u Omorika S , ako ima ok ponuda saljite. Hvala !

Ističe mi ugovor u Yettel-u, pa ako ima nekih agenata prodaje iz Yettel-a, ili drugih oparatera, da ponude nešto pametno, javite se za pregovore 😀.

Hvala

Istice mi ugovor 05.12. Soko Lite. Interesuje me ponuda 24x70% za Omoriku M, ako nema toga onda ponuda za prelazak u A1

Jel moze 24x70% manje od mesec dana pre isteka ugovora?

Pozdrav svima,

Voljan sam da prenesem broj iz Yettel-a (sutra 10.11.2025 mi ističe ugovor) u A1, ako može da se javi agent sa ponudom za prelazak.

Istekao ugovor kod Mts-a preneo bih broj u A1 trazim najbolju ponudu Neo 30 ili Neo Super. Hvala.

Istekao mi je mega plan u A1. Presao bih na postpaid kod bilo kog operatera sa slicnim paketom i slicnom mesecnom pretplatom.

Ističe mi ugovor 10-og decembra u A1.
Mogu preći u Jetel ili MTS, a mogu da ostanem u A1.
Agenti javite se..

4.decembra mi ističe ugovor u yettelu .Planiram da prenesem broj u A1 ,al eto i ako se yettel smiluje pa mi da neku ponudu koju ne mogu da odbijem ... 🙂 . Razlog planiranog prenosa u A1 ,dosta niže cene ,kako tarifa ,tako pre svega uređaja .Mnogo sam uredjaja uzimao u yettelu za ovih 15tak godina ,mnogo je tu bačenih višak para ,pa eto uhar je malo uštedeti ..

Istice mi ugovor kod MTS (soko tarifa) 22.11. (4 dana). Trazim ponudu za ostanak u MTS ili prenos broja u A1

Nazad
Vrh Dno