Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Kad mislite da urazumite ovog lika i da počne normalno da se obraća članovima?
Postavljeno je vrlo jasno pitanje. Da li je problem do foruma, ili YouTube-a, na šta sam ja dao kratak i jasan odgovor. Vama se taj odgovor ne sviđa. Prosta google pretraga daje odgovore na sva pitanja. Ali vi volite da pravite dramu oko svega, a pogotovo oko toga kako vam se moderator obraća nakon javnog upozorenja. YouTube/Xenforo će rešiti problem, odradiće se update, kraj priče.

Retko kacim oglase na forumu, mozda sam svega par puta pa da pitam pre postavljanja. Dok sam bio srednja skola i student bavio sam se servisom racunara, gaming konzola itd. Od kako sam se zaposlio time se vise ne bavim i sada sam uzeo malo da rascistim tavan i imam svega na njemu. Ukratko, da li smem da kacim oglase za te stvari ili ne?

Što da ne kačiš, imaš uslova da postavljaš oglase.

Jer imam bas puno stvari. 10 tak kutija svega i svacega. Pa da ne bi isti taj uslov i izgubio.

podeliš u nekoliko oglasa, pa postavljaš redom kako bude moguće

a ima i ova tema, doduše nije za prodaju

Ne stizu mi uopste notifikacije sa foruma na Windows-u 11. Sve je funkcionisalo godinama na W10 do pre neki dan. Firefox je u pitanju.

Isto Win11 i isto Firefox i uredno stižu notifikacije.

ne vidim nigde opciju da otvorim novu temu, jel to neki bag ili ban 🤣

i zašto sad nema nikog da odgovori

ajd da uđem i detaljnije u slučaj:

u kom pravilu piše koliko sme tema da se otvori i koje su teme sitnice i ko to procenjuje, ako vam se ne sviđa obrišite temu a ne trajni ban i to bez upozorenja
zapravo po svim statiskama ja sam neaktivni član tako da je nemoguće da otvaram teme za svaku sitnicu, od učlanjenja ja imam manje od 0,5 postova dnevno. i kao što rekoh u zadnjih godinu i po dana manje od dve teme sam otvorio mesečno

a ako pogledamo ovaj mesec ako sam otvorio 4 teme po kom je to nepisanom pravilu mnogo
A da postoji tema za kupujem prodajem onda bih tu i pisao i ne bih otvarao nove, postoje za strane sajtove i čak dve za ananas(po čemu je on značajniji od KP?) a za KP ne postoji
što se tiče windowsa ima gomila otvorenih tema

i zašto sad nema nikog da odgovori
Na šta da se odgovori? Odmah ti je dat odgovor na pitanje i rešena dilema.

ajd da uđem i detaljnije u slučaj:
Nema potrebe da se zalazi "detaljnije u slučaj". Tvoja aktivnost sa čestim otvaranjem novih besmislenih tema smatra se spamom. I danas bi otvorio novu temu, da ti to nije onemogućeno. Prema odluci moderacije, oduzeta ti je trajno ta mogućnost i to je to.

Od juče mi ovako stoji dole i ne znam na kojoj sam strani trenutno:
1763567252087.png

Vidim gore u linku ali dole se više ne vidi.

Vrv nesto do tebe, kod mene na FF:

1763569842595.png

Pitanje za imdb linkove koji se postavljaju na clubing temama serije i filmovi a možda se dešava i sa drugim linkovi. Da li je do cloudfare ili šta li je ali link kada se postavi ne učitava ga forum kao pre već samo kao hiperlinkovana adresa.

Lepo izgleda, ali kude se denuo dark mode 🙁
PWA, Chrome, iOS 26.1.

Edit:

Also - 1763914997696.png

Na FF Android sve regularno

Prilozi

• Screenshot_20251123_172428_Firefox.jpg
    Screenshot_20251123_172428_Firefox.jpg
    74.3 KB · Pregleda: 27
Via takođe ne radi inverziju boja kada uključim Night mode u Light temi, a opcija za Dark mode je uklonjena.

Nazad
Vrh Dno