Šta je novo?

TWS slušalice

Pokupi sve moguće kupone iz prodavnice. Onda opet preko coinsa nadji slušalice pa ubaci u korpu, meni je tako prošlo sa svim kuponima i popustima.
Ovo je baš težak off bio poslednjih nekoliko postova, ako treba obrišite

Pokupi sve moguće kupone iz prodavnice. Onda opet preko coinsa nadji slušalice pa ubaci u korpu, meni je tako prošlo sa svim kuponima i popustima.
Ovo je baš težak off bio poslednjih nekoliko postova, ako treba obrišite
Mislim da sam pokupio i snizio sam na 56$. Verovatno imaju ljudi neke kupone jos. Ako neko moze da pomogne bio bih zahvalan, retko kupujem na aliexpress-u i obicno budu to neke sitnice...

Samo da se pohvalim, trazio sam kupone, aktivirao sve i svasta, na kraju ni nw znam kako ali sam verovatno pokupio pravi kupon i dobio cenu od 49$, odmah sam kupio. Nalog mi je bio na Makedoniju, nadam se da tu nece biti nekih problema, uredno stizu paketi? One H3 su mi bile 75$, jedno vreme sam se dvoumii pa rekoh ne budi proklet 😂.

Nikakvih problema neće biti, ja mislim da je to najniža moguća cena za te sluške.
Edit: Ne dobijam nižu cenu od 55€, sećaš li se koji si popust dobio kroz novčiće? Meni stoji 7%.

Poslednja izmena:
Stvarno su toliko dobre Capsule 3 Pro Plus?
Toliko dobar odnos cene i kvaliteta?

Nikakvih problema neće biti, ja mislim da je to najniža moguća cena za te sluške.
Edit: Ne dobijam nižu cenu od 55€, sećaš li se koji si popust dobio kroz novčiće? Meni stoji 7%.
Evo kako meni stoji.
Screenshot_20251117_190028_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
Stvarno su toliko dobre Capsule 3 Pro Plus?
Toliko dobar odnos cene i kvaliteta?
Iz iskustava forumasa, ove sluske su najbolje do cene od oko 70$ ukljucujuci i brendirane sluske, a kamoli do 49$.

Ja nema šanse da ih kupim ispod 55🫤 Sve sam živo iskliktao.

Edit: Prebacio valutu u USD i dobio istu cenu kao Veljko, kupljeno. Ne znam odakle Nidži ovih 4$ dodatnog popusta ali preživeću, prethodno mi je nudio 55€ a ovo je izašlo oko 43€ što je stvarno jeftino.

Poslednja izmena:
Ako gledaš do 70$, imaš za otprilike 72$ H3 🙂

Pogledajte prilog 513229
Hahaha, pa kazem u momentu sam poceo da se dvoumim, ali rekoh da ne budem proklet. Treba i telefon sa punjacem da kupim tako da sam se odlucio sa bestbay trenutno.
Opalac. Pojavili se i meni kuponi.

Pogledajte prilog 513236

Ja sam požurio da H3, pre ovih kupona, ali nema veze. Jedva čekam da stignu.
Cekaj, uzeo si H3 pa sada i capsule 😀? Ako jwsi taman da imamo nekoga da ih uporedi. A inacw ti si uspeo za najmanje oara da ih kupis.

Edit: Prebacio valutu u USD i dobio istu cenu kao Veljko, kupljeno. Ne znam odakle Nidži ovih 4$ dodatnog popusta ali preživeću, prethodno mi je nudio 55€ a ovo je izašlo oko 43€ što je stvarno jeftino.
Ja sam znaci svw zivo iskliktao, ali ocito nisam bas sve , vidis moglo je i jeftinije. Uglavnom eto dosta nas je uzelo iste sluske, e sada ide avantura sa carinom, da vidimo ko tu ima jace kupone 😀😁

Tako sitne stvari obično prolaze, pogotovo sad kad krene navala zbog festivala. Makar važi za BG carinu.

Sviđa mi se ovo sa kuponima za carinu 😂
Koja je fora sa nalogom postavljenim na MKD ? Gledaju najsiromašnije zemlje na Balkanu ? 🙈

Hahaha, pa kazem u momentu sam poceo da se dvoumim, ali rekoh da ne budem proklet. Treba i telefon sa punjacem da kupim tako da sam se odlucio sa bestbay trenutno.

Cekaj, uzeo si H3 pa sada i capsule 😀? Ako jwsi taman da imamo nekoga da ih uporedi. A inacw ti si uspeo za najmanje oara da ih kupis.

Ja sam znaci svw zivo iskliktao, ali ocito nisam bas sve , vidis moglo je i jeftinije. Uglavnom eto dosta nas je uzelo iste sluske, e sada ide avantura sa carinom, da vidimo ko tu ima jace kupone 😀😁
Imam kapsule više od godinu dana. Uzela ih supruga, ja sam spao na Engine4, mada su baš dobre kad sam utegao EQ. Brutalno dobre.

Imam ja masu pitsa, ali većinu mi otmu ukućani, tako će biti opet. A dobar je i poklon ako ostane neki višak, ljudi vole ovakve stvarčice, a ne znaju da kupe bez brdo para.

A Soundpeats T3 Pro vs Anker A20i/A25i? Imao neko prilike da uporedi?

Kupio sam uz slušalice i nešto za mlin za kafu od 8$ pa je izgleda primenio kupone od 10 i 12$ zajedno. Inače i ta glupost za kafu je 11-12$ bila.

Jasno, neka vrsta multiple orders popusta. Sad mi je lakše. 😀 Ni ne znam šta će mi ove, zadovoljan sam sa p20i ali hteo sam čisto da probam neke slušalice malo više klase da čujem razliku, a da ne platim puno. 😂

Imam kapsule više od godinu dana. Uzela ih supruga, ja sam spao na Engine4, mada su baš dobre kad sam utegao EQ. Brutalno dobre.

Imam ja masu pitsa, ali većinu mi otmu ukućani, tako će biti opet. A dobar je i poklon ako ostane neki višak, ljudi vole ovakve stvarčice, a ne znaju da kupe bez brdo para.
Ja imam one mini hybrid, odlicno me sluze bgm par godina, zato sam opet uzeo soundpeats i da vidim sta mogu za klasu bolje sluske od mini hybrid...
Sta sve imas od SP?

Ja imam one mini hybrid, odlicno me sluze bgm par godina, zato sam opet uzeo soundpeats i da vidim sta mogu za klasu bolje sluske od mini hybrid...
Sta sve imas od SP?
TrueAir2, Air3 obična i HS, Air3 Pro, RunFree Lite2, Air4, Capsule 3 Pro+, T3 Pro, Engine4.

Neke se nisu zadržale, ali većina jeste. Otkrio sam ih nakon čitanja o čipsetu QCC3040, pa krenuo da potražim što jeftinije slušalice sa tim čipom da vidim o čemu se radi.

Pozz ljudi

Trebaju mi preporuke za bežične slušalice sa mikrofonom, bit će poklon, ali bi htio uzeti nešto baš da valja.

Žena ima S25 (ako to išta znači), i trenutno ima Soundpetes, ali živciraju i mene i nju, ja sam joj ih uzeo, nešto sam čitao da su kao bestbuy, a nude puno, međutim i nisu baš.

Budžet nekih 250€, bitno je da ima što bolji ANC, stabilnu konekciju sa telefonom, i što bolji zvuk i kvalitetu, a ne za godinu dana da software brljavi ili da crknu. Te slušalice se koriste u zatvorenom, tj, nije bitna ta neka fitnes stavka. Dakle možda neki bestbuy za ove pare.

Kako sam koristim iphone, i naginjem ka njihovim Airpods, neznam kako bi one radile sa androidom, pa da vidim šta vi kažete.

Hvala vam

Novije pitse slobodno. Koje imate? Možda im sleduje firmware update, ako niste uradili.

Za bilo šta van Apple ekosistema ne bih kupovao Apple slušalice, i ovako su preskupe na kartu integracije. Kada im to oduzmeš, to su slušalice od 40-50e, ne 250.

Pozz ljudi

Trebaju mi preporuke za bežične slušalice sa mikrofonom, bit će poklon, ali bi htio uzeti nešto baš da valja.

Žena ima S25 (ako to išta znači), i trenutno ima Soundpetes, ali živciraju i mene i nju, ja sam joj ih uzeo, nešto sam čitao da su kao bestbuy, a nude puno, međutim i nisu baš.

Budžet nekih 250€, bitno je da ima što bolji ANC, stabilnu konekciju sa telefonom, i što bolji zvuk i kvalitetu, a ne za godinu dana da software brljavi ili da crknu. Te slušalice se koriste u zatvorenom, tj, nije bitna ta neka fitnes stavka. Dakle možda neki bestbuy za ove pare.

Kako sam koristim iphone, i naginjem ka njihovim Airpods, neznam kako bi one radile sa androidom, pa da vidim šta vi kažete.

Hvala vam
Koje Slundpeats?

Pa za te pare je najlakše otići i uzeti AirPods Pro , ali što reče kolega bolje uz Apple telefon....

Koje Slundpeats?
Air 4

Prvo jedna slušalica ne radi, pa radi, pa u samoj aplikaciji ANC izbljedi, pa se pojavi, pa kad ga klikneš, nešto ono kao pokuša, ali ne ide. Zvuk je jako loš, i tih.
Slušalice nisu padale ili slično, bila je zadovoljna kad smo ih tek uzeli, prije možda 2god.
Radio sam update, mislio sam da će se popraviti stanje, međutim ništa.
Nebih opet išao na soundpeats, ovo su druge kojoj sam njoj uzimao, i one prve su imale nekakav glup problem nakon možda 2god, preskočio bih ovaj brend za sada, treba mi nešto kvalitetnije da se ne mislim.

dali je

Sony WF-1000XM5 overkill?​

evo taman kaze ako jos imaju ono preko uha onaj hepek da joj stabilnije bude, da bi joj to veliki plus bio, pa ako imate za preporuciti sta javite 😀

Za sada što sam vidio
Senngeiser Momentu TW 4 ANC - oko 190€
Sony WF - 1000XM5 - oko 190€
Apple Earpods Pro 2 sa ANC - oko 250€
Beats Powerbeats Pro 2 - oko 270€

Da vam je bitno kvalitet izrade i dugotrajnosti, ANC jedan od većih prioriteta u svim parametrima koje zahtjevate, Android telefon koji koristite koje bi odabrali?

Air 4

Prvo jedna slušalica ne radi, pa radi, pa u samoj aplikaciji ANC izbljedi, pa se pojavi, pa kad ga klikneš, nešto ono kao pokuša, ali ne ide. Zvuk je jako loš, i tih.
Slušalice nisu padale ili slično, bila je zadovoljna kad smo ih tek uzeli, prije možda 2god.
Radio sam update, mislio sam da će se popraviti stanje, međutim ništa.
Nebih opet išao na soundpeats, ovo su druge kojoj sam njoj uzimao, i one prve su imale nekakav glup problem nakon možda 2god, preskočio bih ovaj brend za sada, treba mi nešto kvalitetnije da se ne mislim.

dali je

Sony WF-1000XM5 overkill?​

Imam ih, isti problem, zaprljale se rupice. Ja sam ih izbušio čačkalicom, prvo slučajno dok sam čistio, onda kad sam čuo zvuk, sve te prednje sam izbušio. Njima uvek mora ANC i u prilog ću da ti okačim EQ koji meni odgovara, a napravio sam ga na osnovu frekventnog odziva koji sam našao na reddit za njih. Prilagodite to posle vašim ušima.

Ako je ispravna slušalica, ovo bi trebalo da zvuči jako dobro. Ja ih nikad nisam voleo, imam nekoliko boljih pitsa, ali sad sam ih zavoleo baš jer su pouzdane i neverovatno dobro zvuče za semi slušalicu.
6685.jpg
ANC uvek ON. Besmisleno zvuče bez.

Poslednja izmena:
Pozz ljudi

Hvala vam
Da nisu možda Slutpites t3?

Nazad
Vrh Dno