presretach
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2008
- Poena
- 375
Da, sad sam pogledao oba uključena. Isključio, hvala.Ukljucio si Audio Call Recording i Live Voicemail u Phone app?
Da, sad sam pogledao oba uključena. Isključio, hvala.Ukljucio si Audio Call Recording i Live Voicemail u Phone app?
Uzeo ja 17 PM eSIM variantu. Osim vece baterije nista drugo nisam primetio.Jel neko koristi esim model, 17 pro max?
Veca baterija je razlika koliko razumem, sve ostalo isto?
16 pro/pro max ili dodati jos i uzeti 17 pro? jest da sam mislio da ostanem ipod 1k e i uzmem 17 base, al kad on nema telephoto lens.. base 17 ~900e, 16 pro ~1100e, a 17pro 1200e.
da napomenem da bi mi ovo bio prvi iphone, pa sad ne znam..
A nesto oko osvetljenja ekrana, nisi primetio?Uzeo ja 17 PM eSIM variantu. Osim vece baterije nista drugo nisam primetio.
Na koje coskove mislis?Po slikama štiti sve osim ćoškova koji se najviše grebu![]()
Na koje coskove mislis?
Valjda bi trebalo da je citav telefon zaokrucen folijom?
mislim 360° bi trebalo to da podrazumeva...
Ako mislis na bokove/ivice, koliko sam video na snimku, i tu ide folija..
Zbog toga ja danima cekam na 17PM 512 Orange 😆^Sivi je najbolji izbor, iako je sad narandžasta hit...
Videh na vestina na Horgošu zaplenili 55 ajfona, u prvom planu na slici zapakovani 17 pro i 17 pro max, sivi...🥲
Kako kod tebe tako plava izgledaPreuzeo danas, stavio sam neko Belkin UltraGlas 2 sto kod Apple ima, platih ga 40€ **** im djavo majku 😃
Sad cekam slusalice Airpods 3 pro za 100€.
dbrand ti ima ok popust, $56 trenutno grip case + 2 stakla ili ghost case + 2 stakla. Stigne brzo, al placas i carinjenje 30% na tu cenu.sta preporucujete za zastitu, koju masku, foliju/staklo. uzeo sam u nekoj random prodavnici providnu maskicu i staklo, cisto dok ne nadjem nesto kvalitetnije.
hvala na preporuci, deluje zanimljivo.Kako kod tebe tako plava izgledaMeni na moje svetlo neki put izgleda purple.
dbrand ti ima ok popust, $56 trenutno grip case + 2 stakla ili ghost case + 2 stakla. Stigne brzo, al placas i carinjenje 30% na tu cenu.
Spigen / ringke su isto ok, i nisu preterano skupi. Salju klasicnom postom pa ako je ispod 50 evra ne placas carinu.
U Srbiji za sad nisam video da mozes da porucis krstenu masku za telefon.
Salju aramexom koji posle prebaci na UPS. E sad ako ne platis carinu platices bar pdv kod njih. Tesko da se izbegne kad nije poslato klasicnom postom.hvala na preporuci, deluje zanimljivo.
$56,90 je oko 49e, tako da valjda ne bih placao carinu?
a oke, svakako je dobar deal, ako je kvalitet do jaja kao sto kazu tjuberi.Salju aramexom koji posle prebaci na UPS. E sad ako ne platis carinu platices bar pdv kod njih. Tesko da se izbegne kad nije poslato klasicnom postom.
Za te pare bolje apple care?Kako kod tebe tako plava izgledaMeni na moje svetlo neki put izgleda purple.
dbrand ti ima ok popust, $56 trenutno grip case + 2 stakla ili ghost case + 2 stakla. Stigne brzo, al placas i carinjenje 30% na tu cenu.
Spigen / ringke su isto ok, i nisu preterano skupi. Salju klasicnom postom pa ako je ispod 50 evra ne placas carinu.
U Srbiji za sad nisam video da mozes da porucis krstenu masku za telefon.
Pitaka masku ako volis minimalizam. Imas ih na KP. Prodaju sa lagera neki prodavci. Ne moras da brines da li ce te carina rebnuti ili ne. A Pitaka maske su za mene top.Posle voznje od 2h+ kroz bg (koja bi inace trebala trajati mozda 20min da je normalan saobracaj) uzeh 17 pro, plavi. hteo sam narandzasti al nije imao.
prvi utisci.. iskreno, ocekivao sam vise.. npr instagram mi i dalje deluje ubagovan kao i na motoroli. kamera, nista spec, al ajde cekam sutra po danu i napolju da istestiram, kao i da jos podesim dodatno. baterija opada lepo, al ajde, bice mozda bolja ako poiskljucujem one neke animacije i gluposti.
e sad, navigacija mi se ne svidja uopste, al valjda cu se navici, tj moram, ipak sam dao 1150e...
sta preporucujete za zastitu, koju masku, foliju/staklo. uzeo sam u nekoj random prodavnici providnu maskicu i staklo, cisto dok ne nadjem nesto kvalitetnije.
AC+ je svakako bolja priča i dobra investicijaZa te pare bolje apple care?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari