Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Vidim da su u EPG-u izbacili donji crni red gde je bilo prikazano kako se može kretati po EPG-u (i tasterima +/- , i tasterima Previous / Next, i kucanjem rednog broja željenog kanala,...) plus je pre u staroj verziji u tom redu postojala i opcija snimanja. A i dalje u EPG-u nema INFO prikaza - o sadržaju na kojem nam je trenutno zeleno polje (bilo ga je u staroj verziji).
Važno je da su naslov sadržaja i njegova slika preko pola EPG ekrana a sve drugo ispod toga je usitnjeno.
Na novoj aplikaciji je postojalo taj donji red, ne mogu da verujem da su i to uklonili. Trenutno staru koristim 😁😁😁

Jedino rešenje je da na box skineš i instaliraš neku aplikaciju za internet radio i da sa nje slušaš radio stanice (biraš ih po državama, žanrovima, jeziku,... i memorišeš omiljene).

Zašto se ne uvede Info kanal na kojem će biti sve informacije vezane za promene koje su vezane za kanale (dodavanje novih, premeštanje redosleda postojećih, ukidanje starih,...), zatim o ažuriranjima na nove verzije i šta je sve u njima ispravljeno, kao i o paketima i ponudama koje nudite? Kako zamišljate da starije osobe redovno prate šta vi objavljujete na vašem sajtu?? I koliko često bi to trebalo da se radi?

Verovatno je ona priča - Mi nemamo te probleme, i niko nam se na to do sada nije žalio. Pošalji nam zato tvoje podatke, gde se nalaziš i koji box koristiš đ da ispitamo tvoj slučaj i rešimo problem.
Hvala ti na ukazanoj sugestiji, prenećemo je na pravu adresu. Mišljenje naših korisnika nam je od velike važnosti, budući da uslugu kreiramo baš onako kako bi odgovarala svim našim korisnicima.

Ma ne samo to barone evo kod mene u kragujevcu kisa i lose vreme hocu da gledam neke kanale tipa n1 preko strima. Ne mogu. Los net.
Zatrazicu raskid ugovora. Nema vise cekanja.

Možda je bilo ali moj box nema u podešavanjima da isključim screen saver, samo od 5 minuta do dva sata , ili da li ima u podesavanjima administratora
Hvala

Stiglo mi je obaveštenje da je LG aplikacija aktivna i da se stb vraća narednih 15 dana.
Verujem da je i drugima stiglo obaveštenje.

LG aplikacija jeste aktivna, ali stara verzija koja je bila pre ove "unapređene" što su je povukli.
Za takvu zaebanciju koju su nam priredili prvo pričom da nećemo morati da menjamo pakete zbog N1 pa onda sa aplikacijom koja je bagovita i nefunkcionalna trebalo bi svima nama da daju tri meseca po dinar bez obzira na paket ne bi li se bar malo oprali od sramote i kako bi bar neko od nas i dalje ostao u Jetelu nakon isteka ugovora

I meni i aplikacija radi
Popodne ću vratiti stb
Ako bude bagova , zaliću se prvo Yetelu , a ako ne bude poboljšanja i Ratelu i tražiću raskid UO jer ne mogu da gledam tv - koristim njihove usluge

@Alltrack ti si isključio screensaver, ali on nema veze sa aplikacijom, koja nakon 2 sata neaktivnosti prestane da pušta program i prebaci se na početnu stranu. Pre toga na ekranu se pojavi obaveštenje i ako u roku od 60s ne pritisneš neko dugme na daljinskom, prekine se emitovanje programa.
Pozdrav

@Alltrack ti si isključio screensaver, ali on nema veze sa aplikacijom, koja nakon 2 sata neaktivnosti prestane da pušta program i prebaci se na početnu stranu. Pre toga na ekranu se pojavi obaveštenje i ako u roku od 60s ne pritisneš neko dugme na daljinskom, prekine se emitovanje programa.
Pozdrav
Pa šta ti teško da pritisneš dugme na daljinskom, na 2h, ne dižeš cement od 100kg na leđima.

A zašto bih uopšte morao da pritiskam daljinski na svaka 2 sata? To ograničenje je relativno novo - nije ga bilo na početku rada, već je uvedeno kasnije. Ako već mora da postoji, nek nameste da bude konfigurabilno, da mogu da povećam period na 3, 4, 6... sati.
Pozdrav

Da li neko ima konstantne P001 greške? Kod mene u poslednja dva dana stalno.
Jedva čekam da mi istekne UO... Kad sam uzimao Yettel, znao sam da su najjeftiniji jer su u suštini najlošijeg interfejsa, brzine, i sveukupnog iskustva gledanja televizije, i nije mi smetalo jer opet, koliko para toliko muzike mi je bila fer pogodba. Sad sa ovim novim interfejsom malo našminkani poluproizvod, a cene paketa digli kao kod konkurencije koja je i dalje pet godina ispred njih po funkcionalnosti i optimizaciji.

I ovaj početni ekran, kad god upalim TV uopšte ne pali na live tv meni, nego ili ostane na onome šta je gledano prethodno ili mi ponudi neki lefi film. Pa da bi upalio tv zapravo, treba da ga upalim i vratim u realnost uz par koraka.

Jedva čekam da mi istekne UO... Kad sam uzimao Yettel, znao sam da su najjeftiniji jer su u suštini najlošijeg interfejsa, brzine, i sveukupnog iskustva gledanja televizije, i nije mi smetalo jer opet, koliko para toliko muzike mi je bila fer pogodba. Sad sa ovim novim interfejsom malo našminkani poluproizvod, a cene paketa digli kao kod konkurencije koja je i dalje pet godina ispred njih po funkcionalnosti i optimizaciji.

I ovaj početni ekran, kad god upalim TV uopšte ne pali na live tv meni, nego ili ostane na onome šta je gledano prethodno ili mi ponudi neki lefi film. Pa da bi upalio tv zapravo, treba da ga upalim i vratim u realnost uz par koraka.
Zdravo, hajde pokušaj da kanal iznova pustiš kao i da osvežiš naslovnu stranu.

Ni meni neće da pusti odmah kanal kada upalim TV/stb, tipa poslednji koji sam gledao, već je uvek početni ekran, pa kucam n broj kanala da bi pustio live program.
Kako se uopšte to podešava, da kada se uključi TV/Srb bude live program? @Yettel Srbija

Nazad
Vrh Dno