Poručih na kraju 4 Pro za 19k uz vaučer na ananasu. Da li je ok cijena 5k za original filter, da kupim odmah 1 dok ima na stanju?Da li uzeti 4 Pro za stan od 55 m2 sa 2 spavaće sobe koji bi stajao u dnevnom ili možda 4 Compact za sobu + 4 Lite za dnevni?
Xiaomi 4 pro, ali tesko da ce 60-70 kvadrata. Za tu kvadraturu tesko da ce i jedan od preciscivaca da ordari posao (osim ako ne ides na cifru od 150000 i vise).Pozdrav, jel moze neko da mi preporuci precistac vazduha koji uklanja dim cigareta i miris, da moze da pokrije makar dnevni boravak i kuhinju nekih 60-70kvadrata sa dobrim odnosom cene i kvaliteta?
Pogledaj Philips AC3220/10, AC4220/12, AC3055/51. Imaj na umu da prva dva koriste 2 filtera, tako da to uračunaj za kasnije.Pozdrav, jel moze neko da mi preporuci precistac vazduha koji uklanja dim cigareta i miris, da moze da pokrije makar dnevni boravak i kuhinju nekih 60-70kvadrata sa dobrim odnosom cene i kvaliteta?
Plasim se da ces da menjas filtere svakih 7 dana.Pozdrav, jel moze neko da mi preporuci precistac vazduha koji uklanja dim cigareta i miris, da moze da pokrije makar dnevni boravak i kuhinju nekih 60-70kvadrata sa dobrim odnosom cene i kvaliteta?
Promaja, više puta dnevno.Pozdrav, jel moze neko da mi preporuci precistac vazduha koji uklanja dim cigareta i miris, da moze da pokrije makar dnevni boravak i kuhinju nekih 60-70kvadrata sa dobrim odnosom cene i kvaliteta?
Pozdrav, jel moze neko da mi preporuci precistac vazduha koji uklanja dim cigareta i miris, da moze da pokrije makar dnevni boravak i kuhinju nekih 60-70kvadrata sa dobrim odnosom cene i kvaliteta?
Ja ga maznuo sa vaucerom cim izasao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari