shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
Pitao sam Šamana da uporedi House of Cards i Borgen pošto su i jedna i druga političke 😆Nije mi jasno...pitao si da uporedim House of Card vs Babylon Berlin? Babylon je bolji.
E sad, Borgen vs Babylon Berlin, Borgen je bolja, ali ovo je poređenje dve odlične serije, a House of Cards to za mene nije.
Završio, vrlo dobra s tim što su generalno odličan utisak pokvarili traljavom razradom na kraju.Odgledao par epizoda Task mini-serije, SoA vibe, meni dovoljno da odgledam do kraja.![]()
Možeš dodati na listu i rumunsku seriju Umbre.Lista koju sam sastavio sinoć:
House of Cards je dobra dok je Spejsi tu posle ni ne znam izdrzao 2 epizode te 6 sezone i batalio.
Nadam se da mi neće zameriti uprava ovde na ovom malom off-u.OFFTOPIC:
Može li neko sa Windowsom da isproba ovaj plejer?
Valjda ima mogućnost da generiše titlove i prevode preko OpenAI Whispera
Sve jasno, zahvaljujem na utiscima kolega!Nadam se da mi neće zameriti uprava ovde na ovom malom off-u.Elem, isprobao sam LLplejer i ko velim da podelim utiske pošto isti obećava. Kad se raspakuje plejer nudi instalaciju OpenAI Whispera za generisanje titlova na živo ali nažalost to važi samo za engleski jezik. Za srpski prevod mu se mora pridodati ručno neki AI translate API. Recimo izabereš OpenAi platofrmu napraviš nalog i generišeš lični API ključ, koji dalje ubaciš u plejer, pa mu dodeliš neki model za prevod. I izgleda još i da mu je potrebno na kraju postaviti Translate Chat Metod na OneByOne jer bez toga izbacuje grešku. U mom slučaju jedino je gpt-4.1-nano bio oeprativan, ali na svega par linija koliko mu je verovatno bio limit u free verziji. Drugim rečima fercera, ali čini se da nema ništa od džabalesku varijante za prevod na srpski jezik... Međutim ima ugrađeni Subtitle downloader (vidi sliku) i to baš fino radi. Našao je titl bez problema. Dopada mi se što pored učitavnja imaš mogućnost i skidanja titla. Sad nisam imao prilike baš da ga testiram detaljnije pošto sam ga bukvalno smeknuo pre pola sata, ali vidim da ima integrisanu podršku za HDR, kao i pokretanje filmova putem URL opcije, što je u principu QL. Sva je prilika ako bude radio valjano da ću konačno otkačiti PotPlayer koji je barem meni bio do sada neko kompromisno rešenje za gledanje filmova u HDR modu.
I'm like an animal. I can smell the times ahead. And this is my time.
Bas se spremam da je pogledam.Mussolini: Son of the Century
(Original title: M: Il figlio del secolo)
Vrhunska serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari