@Gileb Ja rekoh da se odvrne volume.Ala si postao zaboravan.
Odgledao ja januara 2023. Na tvoju preporuku
Za kaznu da odgledas Band Of Brothers - Najbolja serija ikada,i kako neko napisa-pojacas TCL na maximum .![]()
Glumila je u pilotu.Jel ono beše u Fox Force Five seriji trebala da glumi Mia Wallace?
Slazem se u potpunosti.Po meni, Pluribus nema osnova ni da se hvali ni da se kudi još uvek. Niti sam nešto oduševljen, a nikako nisam razočaran. Giligan je dokazani majstor, ume da izgradi dramu a bogami i likove, i verujem da će ovo biti dobro, samo treba biti strpljiv. Postavka priče je za sada odlična, a tu je i prepoznatljivi crni humor.
AKo kopiraju knjigu, onda ok.nije kriv IMDB krivi su ludaci danas koji nemaju zivot
inace witcher je 4ta sezona je buildup za kraj to jest za 5tu, i takva je i knjiga (filer epizode su takve jer prate knjigu manje vise)
Moraću uskoro da je repriziram. Ostala mi u sećanju , ali kroz maglu, da je odlična@Gileb Ja rekoh da se odvrne volume.
Za one koji ne znaju, Band Of Brothers je jedna od retkih serija koja nema muziku a kao sto znamo, muzika doprinosi ukupnom utisku, tj, sprema te recimo na ono tipa, tiho, tiho, pa sve brze dok ne explodira neka recimo zestoka akcija, sacekusa, ubistvo itd, itd. U BoB-u toga nema, sve je realisticno, jasno se cuje sve, okolina, a kada dodje borba, imate osecaj da ste stvarno tamo. Reci cu samo da je jako, jako tesko, napraviti nesto izvanredno a odreci se muzike.
Za one koji nisu gledali preporuka ali obavezno zvuk na gore, ili sluske na usi i odvrni.
![]()
Crnačke isto ne mirišem nimalo 😂Top Boy
Istina. Sećam se kada sam prvi put gledao TWD, prva epizoda me oduvala, najež samo takav, već kasnije kako odmiču sezone kvalitet drastično opada...Sve te misterija/invazija/zombi/elijen/apokalipsa serije imaju dobru prvu ep
Lost ep1 je bila potpuno ludilo itd...
A ova iz pluri mi je na ivici da se pretvori u Skajler v2.0
Kontam sa si većinu gledao, neke su delimično "crnacke", ali evo neke uopštene liste, da ne ulazim u detalje šta mi se u kojoj (ne) svidja.Imate li da preporučite neke dobre evropske krimi/triler/misterija serije poput Gomorrah ili Bron?
Ili generalno neku dobru evropsku?
Dojadilo sve moguće američko 😆
Lista manje/više i po mom ukusu. Dodao bih još "The Missing", "Der Pass", "The Day of the Jackal", "Line of Duty", "Happy Valley", "Babylon Berlin", "Aranyelet". "The Killing" (skandinavska verzija) isto može da prođe.Kontam sa si većinu gledao, neke su delimično "crnacke", ali evo neke uopštene liste, da ne ulazim u detalje šta mi se u kojoj (ne) svidja.
Slow Horses
Gang of London
Peaky Blinders
The Gentleman
Bodyguard
Broadchurch
Dark
Kalifat
The Fall
I htedoh da spomenem medju pomenutim izraelskim, ova isto nije loša. Mislim da je po istinitom događaju.
![]()
Krimi, drama, triler ako nisi gledaoImate li da preporučite neke dobre evropske krimi/triler/misterija serije poput Gomorrah ili Bron?
Ili generalno neku dobru evropsku?
Dojadilo sve moguće američko 😆
Gledao, solidnaKrimi, drama, triler ako nisi gledao
![]()
Staviću na listu, sa tvog spiska sam odgledao samo The Day of the Jackal, a za Babylon Berlin sam čuo ranije, kakav je?Lista manje/više i po mom ukusu. Dodao bih još "The Missing", "Der Pass", "The Day of the Jackal", "Line of Duty", "Happy Valley", "Babylon Berlin", "Aranyelet". "The Killing" (skandinavska verzija) isto može da prođe.
Odgledao Slow Horses, Peaky Blinders, The Gentlemen, Dark oprobao i nije mi nešto legao. Kakvi su utisci za The Fall?Kontam sa si većinu gledao, neke su delimično "crnacke", ali evo neke uopštene liste, da ne ulazim u detalje šta mi se u kojoj (ne) svidja.
Slow Horses
Gang of London
Peaky Blinders
The Gentleman
Bodyguard
Broadchurch
Dark
Kalifat
The Fall
I htedoh da spomenem medju pomenutim izraelskim, ova isto nije loša. Mislim da je po istinitom događaju.
![]()
Kombinacija trilera, istorijske drame i noir estetike. Dosta podseća na našu "Senke nad balkanom". Zaboravih da pohvalim i "The Bureau" ali vidim da ti je na listi.za Babylon Berlin sam čuo ranije, kakav je?
I kad se odgleda Band of Brothers, preći na Pacific.@Gileb Ja rekoh da se odvrne volume.
Za one koji ne znaju, Band Of Brothers je jedna od retkih serija koja nema muziku a kao sto znamo, muzika doprinosi ukupnom utisku, tj, sprema te recimo na ono tipa, tiho, tiho, pa sve brze dok ne explodira neka recimo zestoka akcija, sacekusa, ubistvo itd, itd. U BoB-u toga nema, sve je realisticno, jasno se cuje sve, okolina, a kada dodje borba, imate osecaj da ste stvarno tamo. Reci cu samo da je jako, jako tesko, napraviti nesto izvanredno a odreci se muzike.
Za one koji nisu gledali preporuka ali obavezno zvuk na gore, ili sluske na usi i odvrni.
![]()
Misliš, senke na balkanu podsećaju na Babylon BerlinKombinacija trilera, istorijske drame i noir estetike. Dosta podseća na našu "Senke nad balkanom". Zaboravih da pohvalim i "The Bureau" ali vidim da ti je na listi.
Borgen, bre.Bergen
Ispravljeno 😆Misliš Bjelogrlić plagijator je "pozajmljivao" od Babylon Berlin 😁
Borgen, bre.
Crnačke isto ne mirišem nimalo 😂
Masters of the Air je na neki način treći deo te priče ali svakako ne može da se meri sa ove dve, pogotovo Band of Brothers.I kad se odgleda Band of Brothers, preći na Pacific.
Inače, retko dobri WWII serijali, svaki na svoj način.
Serije u kojima čuješ frazu "say less" 😉Šta konkretno spada pod crnačke serije?
Nije uporedivo, bar je to moj stav.Ispravljeno 😆
Kakva je u odnosu na House of Cards?
Top Boy, Power, Godfather of Harlem, Snowfall, Bel-Air i sličnoŠta konkretno spada pod crnačke serije?
Borgen generalno bolja ili lošija?Nije uporedivo, bar je to moj stav.
Niti kvalitet, niti tema.
Aha, verovatno. Premijera obe serije u isto vreme. Tj. Senke 7 dana kasnije.Misliš Bjelogrlić plagijator je "pozajmljivao" od Babylon Berlin 😁
Borgen, bre.
Nije mi jasno...pitao si da uporedim House of Card vs Babylon Berlin? Babylon je bolji.Top Boy, Power, Godfather of Harlem, Snowfall, Bel-Air i slično
Borgen generalno bolja ili lošija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari