Ranije je moglo da se napravi porudzbina i odma otkaze,sad ne znam.I mene isto interesuje. Pre mesec dana sam naručivao nešto malo preko 3.000 dinara za onaj povraćaj P&G i bila mi je besplatna dostava. Sad gledam da naručim neke suplemente i vidim da nije besplatna dostava iako hoću da naručim nešto preko 16.000 dinara. Malo mi je to bezobrazno da nema besplatne dostave za toliki iznos.
Da li ima neka caka kako da ostvarim opet status Ananas+ da bi mi bila besplatna dostava? Tipa možda da kupim sam sebi poklon karticu sačuvanom karticom ili tako nešto?
Jeste, sve je od prodavca LamaŠta kaže korpa, je li sve iz iste radnje?
Možeš poručiti neki proizvod i odmah otkazatiI mene isto interesuje. Pre mesec dana sam naručivao nešto malo preko 3.000 dinara za onaj povraćaj P&G i bila mi je besplatna dostava. Sad gledam da naručim neke suplemente i vidim da nije besplatna dostava iako hoću da naručim nešto preko 16.000 dinara. Malo mi je to bezobrazno da nema besplatne dostave za toliki iznos.
Da li ima neka caka kako da ostvarim opet status Ananas+ da bi mi bila besplatna dostava? Tipa možda da kupim sam sebi poklon karticu sačuvanom karticom ili tako nešto?
Nije dozvoljeno po zakonu ali koga briga za zakon i prava potrošača dok Miško dobija poslove na izgradnji Expo-a.Ovo naduvavanje cena, pre primene popusta, spada u obmanjujuću poslovnu praksu, koja zakonski nije dozvoljena ili ipak jeste?
Svake godine ista prica,crni petak je samo fora.
Koja je to fora zaAnanas +? Stvarno su bezobrazni sa dostavom, ranije je za masu proizvoda bila free dostava, a sada nema uopšte, artikal 200 din, dostava 349, artikal 20.000 dostava isto 349.Hvala na savetima da naručim nešto, pa da otkažem odmah i da ću tako dobiti Ananas+ članstvo.
Da li neko možda zna da li je moguće plaćanje sa više poklon kartica?
Na primer račun je 24000 dinara, a ja imam 2 poklon kartice od 12000 dinara.
Jedno vreme su čini mi se imali i saradnju sa DExpressom, posle paketomate svoje, pa je to sve išlo za dž kad ti ne donose na adresu. Sad ti uzmu 349 kako god da pošalješ i gde god da primiš. Pa ajde nekako za druge prodavce, ali važi i za Spark.Koja je to fora zaAnanas +? Stvarno su bezobrazni sa dostavom, ranije je za masu proizvoda bila free dostava, a sada nema uopšte, artikal 200 din, dostava 349, artikal 20.000 dostava isto 349.
Porucis nesto i odma otkazes.Koja je to fora zaAnanas +? Stvarno su bezobrazni sa dostavom, ranije je za masu proizvoda bila free dostava, a sada nema uopšte, artikal 200 din, dostava 349, artikal 20.000 dostava isto 349.
I na sve to ako placas pouzecem 200 dinara naknadnoJedno vreme su čini mi se imali i saradnju sa DExpressom, posle paketomate svoje, pa je to sve išlo za dž kad ti ne donose na adresu. Sad ti uzmu 349 kako god da pošalješ i gde god da primiš. Pa ajde nekako za druge prodavce, ali važi i za Spark.
Nije moguće plaćanje jednog računa sredstvima sa 2 poklon kartice, taj odgovor sam dobila od podrške na mail.Da li neko možda zna da li je moguće plaćanje sa više poklon kartica?
Na primer račun je 24000 dinara, a ja imam 2 poklon kartice od 12000 dinara.
Porucim i otkazem, a plaćanje pouzecem jel? Posto ja uglavnom placam karticom.Porucis nesto i odma otkazes.
I na sve to ako placas pouzecem 200 dinara naknadno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari