Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

I mene isto interesuje. Pre mesec dana sam naručivao nešto malo preko 3.000 dinara za onaj povraćaj P&G i bila mi je besplatna dostava. Sad gledam da naručim neke suplemente i vidim da nije besplatna dostava iako hoću da naručim nešto preko 16.000 dinara. Malo mi je to bezobrazno da nema besplatne dostave za toliki iznos.

Da li ima neka caka kako da ostvarim opet status Ananas+ da bi mi bila besplatna dostava? Tipa možda da kupim sam sebi poklon karticu sačuvanom karticom ili tako nešto?

Šta kaže korpa, je li sve iz iste radnje?

I mene isto interesuje. Pre mesec dana sam naručivao nešto malo preko 3.000 dinara za onaj povraćaj P&G i bila mi je besplatna dostava. Sad gledam da naručim neke suplemente i vidim da nije besplatna dostava iako hoću da naručim nešto preko 16.000 dinara. Malo mi je to bezobrazno da nema besplatne dostave za toliki iznos.

Da li ima neka caka kako da ostvarim opet status Ananas+ da bi mi bila besplatna dostava? Tipa možda da kupim sam sebi poklon karticu sačuvanom karticom ili tako nešto?
Ranije je moglo da se napravi porudzbina i odma otkaze,sad ne znam.

Možeš poručiti neki proizvod i odmah otkazati

Bio Black Friday ili ne, ključna stvar je znati koliko nešto vrijedi. Bez toga ćeš uvijek ispasti magarac.

Ovo naduvavanje cena, pre primene popusta, spada u obmanjujuću poslovnu praksu, koja zakonski nije dozvoljena ili ipak jeste?

Обрни окрени, Ананас је свакако најповољнији и најбољи наш сајт за онлајн куповину, поготово они производи које имају у својим складиштима.

Svake godine ista prica,crni petak je samo fora.

Zasto fora, juce si imao Xiaomi monitornod 34 inca za 1990, uglavnom je svuda oko 30 hiljada. To sto nije na akciji ono sto tebi treba ne znači da nema dobrih akcija.

Obicni prevaranti nista vise nista manje. Napunio korpu ubacio mastercard3000 kod smanjilo sumu za 3000 jos jedan klik da se plati 13000 kaze trt korpa je izmenjena. Odem korpu sve isto, sve stavke ajde ponovi placanje opet ali sad kod vise vazi trt. 😁
Nije nesto sto mi treba za vrat na nos, moze se i bez toga, nadje se to i ovako na snizenjima nekad. Ali ode vreme na lopovluk (ananas).
A ova fora sat vreme jos veci lopovluk , reko ljudima ima , a ono kazu nema nista kad kliknu nema nema nema.
Cist lopovski markentiski trik , sad cemo navuci ovce, damo trt. ,pa neka gledaju po sajtu gore dole mozda kupe nesto papreno.
Nema mi da vidimo crni petak jos godinama.

Hvala na savetima da naručim nešto, pa da otkažem odmah i da ću tako dobiti Ananas+ članstvo.

Da li neko možda zna da li je moguće plaćanje sa više poklon kartica?
Na primer račun je 24000 dinara, a ja imam 2 poklon kartice od 12000 dinara.

Po koracima kako ti ide placanje mozes videti da li ti umanjuje iznos, mada sam misljenja da za jednu kupovinu mozes iskoristiti jednu poklon karticu.

Pre nekoliko dana sam se prijavio preko onog formulara na google forms za 10K vaucer, da li je neko dobio neki odgovor?

Bila je i ona anketa za gume, tu je pisalo 10. salju vacer, ali nema nista.

Hvala na savetima da naručim nešto, pa da otkažem odmah i da ću tako dobiti Ananas+ članstvo.

Koja je to fora zaAnanas +? Stvarno su bezobrazni sa dostavom, ranije je za masu proizvoda bila free dostava, a sada nema uopšte, artikal 200 din, dostava 349, artikal 20.000 dostava isto 349.

Koja je to fora zaAnanas +? Stvarno su bezobrazni sa dostavom, ranije je za masu proizvoda bila free dostava, a sada nema uopšte, artikal 200 din, dostava 349, artikal 20.000 dostava isto 349.
Jedno vreme su čini mi se imali i saradnju sa DExpressom, posle paketomate svoje, pa je to sve išlo za dž kad ti ne donose na adresu. Sad ti uzmu 349 kako god da pošalješ i gde god da primiš. Pa ajde nekako za druge prodavce, ali važi i za Spark.

Porucis nesto i odma otkazes.
Jedno vreme su čini mi se imali i saradnju sa DExpressom, posle paketomate svoje, pa je to sve išlo za dž kad ti ne donose na adresu. Sad ti uzmu 349 kako god da pošalješ i gde god da primiš. Pa ajde nekako za druge prodavce, ali važi i za Spark.
I na sve to ako placas pouzecem 200 dinara naknadno

Probao ja, ne može.
Za ostatak ne nudi poklon karticu, pogledaj sliku:

Untitled.png

@Danilo74
Poručiš sačuvanom karticom i otkažeš. Jedino ne znam da li mora iznos da bude veći od 5990 dinara, tj. da ti u poslednjih 90 dana ukupna kupovina preko Ananasa pređe taj iznos u zbiru sa sve tom što ćeš da otkažeš. Meni je banka po otkazivanju odmah poslala sms da je transakcija storno i danas sam pogledao i nisu sredstva ta rezervisana.

Znaci kupim stvar koja kosta preko 6 hilj, otkazem i postajem clan kluba?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno