Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Sad proverih. Pise proizveden 2024, prva aktivacija Novembar 2025 i 1 ciklus to sam ga ja stavio na punjac. Znaci telefon verovatno upaljen u martu, malo cackan, odradjen faktori i vracen u kutiju.
Moj isto pise proizveden u Novembru 2024, aktivacija u Aprilu, tad sam ga i kupio.

Hmmm...sinoc isao kod buraza da mu podesim nov fon...kupljen pre par dana u G...za 80.000...crni. Cudno mi da je baterija samo na 13 posto...

Osjeti li se razlika između 66 i 100 w kod orginalnog punjača da bezeve ne bacam novac na skuplji

Osjeti li se razlika između 66 i 100 w kod orginalnog punjača da bezeve ne bacam novac na skuplji
Ima razlike, ali nije toliko znacajna.
Kod 100W je najkorisnije ako ti hitno treba pun telefon pa ukljucis turbo mod punjenja.
Ja imam 100W, a takodje sam kupio i Essager punjac na aliexpresu od 100W i on puni max brzinom.

Ja i sa 50w Anker punjacem napunim za 30 min telefon. Ne znam kako to radi al eto napuni.

Mislim da ces dobiti potpuno nov telefon ( ne aktiviran ) jer su oni ipak ozbiljna firma da se to desava. Uvek mozes da im zapretis da ces kontaktirati sve moguce institucije. Nezgodno je da ti ponude neki popust jer ne znas koliko je stvarno radio telefon, sta je menjano sta nije.
Konkretno kada sam ja uzeo, devojka je insistirala da se otvori u radnji kutija bukvalno ispod kamere da se proveri dal ima ostecenja ili da nema mrtav piksel.
Platio si telefon 80.000 ja bih isao na zamenu za nov
Kada sam ja kupovao pre 2 godine 5 Pro, zaposleni je insistirao da otvori kutiju ispred mene i da ga pogleda da li je sve u redu. Ovo je baš čudan slučaj.

Opa jedna zanimljiva situacija sada.

Sad bacio oko da proverim na Honorovoj stranici i kad ukucam izbacuje mi da je garancija do 17.03.2027. da li je to bitno ili nema veze jer u gigatronu mogu da ostvarim 2g od dana kupovine?
Kao sto rekoh, kupio sam telefon i upalio ga prekljuce i nakon provere mi izbacilo da je aktiviran 17.03.2025. kao sto se vidi na slici dole. Napisao im mejl zajedno sa skrinom gde je aktivacija iz marta i javila mi se neka Ana posle sat vremena i javila da ce da proveri. Danas mi poslala poruku da je provereno i da kod njih u sistemu stoji da je datum aktivacije bio 10.11.2025. (moja glupost sto sam pomenuo kad sam ga upalio) i da im objasnim gde sam to video. E sad, nakon ponovne provere, honor sajt izbacuje da je aktivacija usledila taj dan kad sam im rekao da sam upalio telefon pa je ocigledno da su kroz neke svoje kanale uspeli da promene to. Jedini dokaz koji imam je ovaj skrinshot pa me zanima, da li neko ima ideju sta bi pametno bilo uraditi?

Sad tek nakon ove ispravke imam sumnju da je nesto cackano oko telefona jer zasto bi sistem ubelezio aktivaciju u martu 2025 ako je telefon proizveden i upakovan 2024?

honor7.jpg

Opa jedna zanimljiva situacija sada.

Kao sto rekoh, kupio sam telefon i upalio ga prekljuce i nakon provere mi izbacilo da je aktiviran 17.03.2025. kao sto se vidi na slici dole. Napisao im mejl zajedno sa skrinom gde je aktivacija iz marta i javila mi se neka Ana posle sat vremena i javila da ce da proveri. Danas mi poslala poruku da je provereno i da kod njih u sistemu stoji da je datum aktivacije bio 10.11.2025. (moja glupost sto sam pomenuo kad sam ga upalio) i da im objasnim gde sam to video. E sad, nakon ponovne provere, honor sajt izbacuje da je aktivacija usledila taj dan kad sam im rekao da sam upalio telefon pa je ocigledno da su kroz neke svoje kanale uspeli da promene to. Jedini dokaz koji imam je ovaj skrinshot pa me zanima, da li neko ima ideju sta bi pametno bilo uraditi?

Sad tek nakon ove ispravke imam sumnju da je nesto cackano oko telefona jer zasto bi sistem ubelezio aktivaciju u martu 2025 ako je telefon proizveden i upakovan 2024?

Pogledajte prilog 512445
Uzeo si online imas pravo da vratis uredjaj u periodu od 14 dana.
Samo ne znam na koji su nacin uspeli da to promene u sistemu, jer onda za bilo koji telefon ( honor ) moze da se steluje datum atktivacije. Ovo jos nisam cuo. Strasno
Po ovome sto si napisao ispada da bilo ko da je kupio Honor, taj telefon ne mora biti nov, nego moze biti i refabrikovan, oni ga prepakuju i nameste datum aktivacije. Opet kazem strasno

Pozz ljudi imam problem desava mi se da sam nedostupan a pun mi je signal nekad stigne sms poruka propusten poziv a nekad ne,inace telefon je uzet u a1 jula meseca da li je neko imao slican problem i kako resiti ga resiti ??? Hvala unapred !!!

Pozz ljudi imam problem desava mi se da sam nedostupan a pun mi je signal nekad stigne sms poruka propusten poziv a nekad ne,inace telefon je uzet u a1 jula meseca da li je neko imao slican problem i kako resiti ga resiti ??? Hvala unapred !!!
Probaj da stavis na 4G/3G/2G, i ugasi volte.

Imamo sličan problem na hm6 pro, do mreže je, nije do telefona. Isto se dešava i na mom starom xiaomi mi 11t...

Nazad
Vrh Dno