dakistrafe
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.07.2023
- Poena
- 85
Može.Može li broj iz Globaltel da se prebaci u MTS?
Znam da je ista firma u pitanju, no ne znam da li je takva opcija moguća.
Može.Može li broj iz Globaltel da se prebaci u MTS?
Znam da je ista firma u pitanju, no ne znam da li je takva opcija moguća.
Da li si uključio volte uslugu? Ako jesi to je možda problem, isključi pa probaj.Dešava mi se da nekoga hoću da pozovem i nisam u mogućnosti, telefon ćuti kao da nisam ni pokušao poziv, restartujem mrežu i pozivi prorade.
Ugasi prvo VoLTE u podešavanjima, pa onda *800# i onda Flight mode na par sec. (Pa ga izgasi) i trebalo 'bi sve da proradi.Uključena je, probaću bez nje.
Mora da bude u apn polje za personal hotspot upisano: globaltel, da bi radilo.kako omoguciti hotspot sa esim karticom? opcija je siva
APN je instaliran
probao sam da obrisem sve iz podesavanja i unesem samo globaltel kao username, ne radi.
upisano i u cellular data i dole u personal hotspot. Pozivao *100#, restartovao telefon - ne radi. Poslao sam im mejlMora da bude u apn polje za personal hotspot upisano: globaltel, da bi radilo.
Proveri da slučajno nisi pogrešno upisao kao globatel, a treba globaltel. To se dešavalo već. Ukoliko je ispravno onda je neki drugi problem telefon ili esim.upisano i u cellular data i dole u personal hotspot. Pozivao *100#, restartovao telefon - ne radi. Poslao sam im mejl
Ako misliš na "Uzbudljiva konekcija" prebacivaće ti akumulirane GB, ali ne i minute jer ih u tom paketu nema.Zna li neko da li će ona kombinacija od 300 i kusur dinara nastaviti da prebacuje ovo akumulirano?
335 dinara - 1GB i 50min/sms trajanje 30 danaAko misliš na "Uzbudljiva konekcija" prebacivaće ti akumulirane GB, ali ne i minute jer ih u tom paketu nema.
Da, uzbudljiva kombinacija će sabrati nagomilane Gb i minute. Inače, stvarno stanje minuta je moguće proveriti isključivo pozivom ka kol centru. Aplikacija ne prikazuje stanje više od 2000 minuta. Ovo je bila baš sjajna ponuda za ostanak u mreži 30 gb+1000 minuta. Uspeću zbog free Mega plana da nagomilam 12000 minuta i preko 700 gb.335 dinara - 1GB i 50min/sms trajanje 30 dana
Da. Saopšte ti kada bi trebalo da aktiviraš uzbudljivu kombinaciju kako bi ti se sabrali minuti i gigabajti.Kako saznati kad istice ovaj promo od godinu dana?Zvanjem call centra ili?
Za šta se opredeliti? Ja da sam na Vašem mestu, ako bih samo i samo trenutno ( ili par meseci ) koristio usluge PREPAID ( dopune ) podneo bih zahtev za prenos broja u A1 SRB mrežu na dopunu i koristio bih MegaPlan tarifu besplatno 6 meseci ( posle toga je 1000 dinara mesečno ili ćete odlučiti da se vratite na pretplatu ( postpaid ) neke druge mreže ili da postanete postpaid ( pretplata ) trenutne mreže gde se telefonski broj preneli.Pitanje za sta se opredeliti: Globaltel FreePaid Easy /Smart ili mt:s Sve Cool ???
Izuzmimo dodatke koje daje Globaltel, samo sirova tarifa.
Nesto me cacka ovaj Sve Cool a i cena je Cool= 950din. Nude 800min prema svima, uspostava 0din i 10GB net-a. Ja potrosim otprilike oko 700min mesecno sada u Yettel-u a i NET mi je sasvim dovoljan. .
Zar Globaltel još trenutno nema nekih problema u vezi VoLTE i SMS dolaznih ( i možda dolaznih ), ja bih ipak prebacio u A1 SRB mrežu na dopunu, u slučaju da se želim vratiti na pretplatu ( postpaid ) kasnije, pa ako mi se svidi neka ponuda provajdera ( npr. što mt:s trenutno nudi 15 meseci 1 dinar 9 meseci puna cena kada se telefonski broj prebacuje iz A1 SRB mreže u mt:s mrežu ).Mega plan mu nema dovoljno minuta, a dodatni su preskupi. Mogao bi, doduše, da analizira svoje odlazne pozive i utvrdi koliko razgovara sa kojom mrežom. Možda bi se ispostavilo da mu je, od navedenih 700 minuta koje troši mesečno, preko 200 ka A1, odnosno ispod 500 ka drugim mrežama (ugrubo rečeno, jer je potrebno ubaciti i razmenjene poruke u računicu, tj. taj prag od 500), u kom slučaju mu odgovara. Ta je varijanta, ipak, upitne sigurnosti, tako da mu je ja nisam predložio, iako mi je još sinoć pala na pamet. Ali možda i jeste dobitna kombinacija, samo on zna svoju tačnu potrošnju. Bez analize, ipak je Globaltel sigurniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari