Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Radi li EON TV iz inostranstva sa AdGuard VPN-om? 🙂

Sa Surfshark-om radi godinama, a on izađe 1.9$ mesečno na 2 godine:

Poslednja izmena:

Radi li EON TV iz inostranstva sa AdGuard VPN-om? 🙂

Sa Surfshark-om radi o on izađe 1.9$ mesečno na 2 godine:

Radi eon, baš sam letos davao jednom kolegi sa foruma.

Postavljen taj link bukvalno iznad tvog komentara 🙂

Opet ovo je najbolja opcija koga ne mrzi da se cima:

Važi za sve. Koristi browser bez ikakvih add blockera. Klikni na link ka Surfsharku iz topcashback.com dok si ulogovan i kupi. Platiš punu cenu a kasnije ti se vraćaju pare na topcashback.com nalog sa kojeg možeš prebaciti na PayPal ili gde već.

Pogledajte prilog 507473
izvini na tupavom pitanju, da li prvo se registrujem na topcashback sajtu pa onda idem u kupovinu surfsharka, hvala

meni ne da da se registrujem, nece da otvori stranu, kao nije podrzana u BiH, koji je link stranice, hvala puno

uzeo surfshark na 27 mjeseci za oko 50 eur, pise povrat 12 USD je li to TO ?

@galebsjuga
Na TopCashback sajtu stoji da je naplaćeno za 27 meseci 59.14$, a da će vratiti 56.18$, ali to može potrajati - oko 11 nedelja 🙂

CyberGhost, Express i Fastest VPN na 100%, Nord na 95%

N
dzaba, mi iz BiH nemamo pristup ovom sajtu, ukleti smo
Ne moze da se otvori? Stavi drugu zemlju i tako idi... nije mogla ni Srbija kad sam prvi put ih koristio.
(Inace predlog da na kraju uzmete cashout na prepaid Visa karticu +5% bonus i stavite tacan iznos na Amazon nalog kao Gift card balance - najvise se dobija)

5 godina za $40 je bas dzaba.
Ako se nesto nije promenilo Adguard je dosta sporiji u proseku download upload za vece distance bude i max 20-30mb u poredjenju sa Surfsarkom koji bude preko 80mita, tako da nije sve u novcu, tako i nije pouzdan da ce svaki servis bas raditi iza svakog regiona. Najisplativiji je surfshark da delite sa bezbroj ljudi i tako smanjite trosak mnogostruko jer nema ogranicenje u broju klijenata moze i vas 100 da ga koristi.

Joj brate, nikako da probam to čudo. Mozda bih bas mogao sa ovom ponudom za produženje surfsharka da vidim kako to funkcioniše.

Joj brate, nikako da probam to čudo. Mozda bih bas mogao sa ovom ponudom za produženje surfsharka da vidim kako to funkcioniše.
Ne radi za produzenje! I ne radi ako se poklapaju kartice, pp nalozi, email.
I ne radi sem za base (najjeftiniju) verziju.

Misljenje o Windscribe?

Pa uzmi na novi email i karticu novi sub?
Trenutna pretplata mi vazi do kraja jula 2027., tako da mi novi sub bas nije opcija ovaj put 🙂

Znam da bih mogao da cekam da istekne ili da tipa sledece godine za BF uzmem kad ce mi manje ostati do isteka, ali sada cu produziti ovo sto imam.

Hvala svakako na sugestijama.

Nazad
Vrh Dno